Wpisy 1 092 573 – 1 092 672
3 września 2012 21:24 → 3 września 2012 21:44, 100 wpisów
ulexxa
Jakbyś szukała czegoś mnie trudnego a pięknego w swej prostocie to polecam Richarda Russo szczególnie "Koniec Empire Falls" oraz z nowości Davida Balldacci "Studnia życzeń". Ten ostatni to wielkie zaskoczenie, bo przedtem pisał takie raczej sensacje a tu nagle nostalgiczna opowieść o stronach rodzinnych w czasach, które już niestety nie wrócą. Jak chcę sobie poprawić humor to czytam wszystko co złapię autorki Smażony Zielonych Pomidorów najbardziej lubię Nie mogę się doczekać aż pójdę do nieba.
Nienawidzę audioboków i książek elektronicznych. Muszę czuć papier,widzieć słowa w tym cała przyjemność czytania.
O i przypomniało mi się, że jeśli lubisz takie bardziej historyczne a nie czytałaś Noaha Gordona to gorąco polecam
Jakbyś szukała czegoś mnie trudnego a pięknego w swej prostocie to polecam Richarda Russo szczególnie "Koniec Empire Falls" oraz z nowości Davida Balldacci "Studnia życzeń". Ten ostatni to wielkie zaskoczenie, bo przedtem pisał takie raczej sensacje a tu nagle nostalgiczna opowieść o stronach rodzinnych w czasach, które już niestety nie wrócą. Jak chcę sobie poprawić humor to czytam wszystko co złapię autorki Smażony Zielonych Pomidorów najbardziej lubię Nie mogę się doczekać aż pójdę do nieba.
Nienawidzę audioboków i książek elektronicznych. Muszę czuć papier,widzieć słowa w tym cała przyjemność czytania.
O i przypomniało mi się, że jeśli lubisz takie bardziej historyczne a nie czytałaś Noaha Gordona to gorąco polecam
to podobne jak SEX KAMERKI NA zywo
Lila ..idziemy na video rozmowy ..jak zwykle my dwoje i reszta publiczność
gaja z opóźnieniem, ale niemniej serdecznie
franek
pasko trochę bardziej formalnie lecz też serdecznie
franek
pasko trochę bardziej formalnie lecz też serdecznie
13max..ja Ty,pintol,mala557,Pasko,michellex,sambiana,dzikus,ulexxa,
.dziesiec dziewczyn np reszta patrzY
Coraz więcej portali internetowych będzie z czasem organizować takie spotkania. Tutaj przykład Hangout z Robertem Lewandowskim na Sportowym portalu:
http://www.youtube.com/watch?v=ofCG2SDb528
http://www.youtube.com/watch?v=ofCG2SDb528
Noku..nie wchodzi zawsze..nie wiem dlaczego
Jestes super komputerowcem..i wlasnie stad sie poznalismy..moze wlasnie Ty..powiesz mi dlaczego nie dziala tak jak powinno??
Jestes super komputerowcem..i wlasnie stad sie poznalismy..moze wlasnie Ty..powiesz mi dlaczego nie dziala tak jak powinno??
Taki hangout automatycznie jest zapisywany na youtube i później inni też mogą sobie oglądnąć. Czas to maksymalnie 2 godziny...
13max...wyobrażasz sobie jak nas inni oglądają przez dwie godziny o ja nie
Lila ..dajmy tam jokera i będzie ich troje : on ,koń i jego dłoń
Medeo..widze ze uzywasz nawet czasami..cytatow z ksiag ktore przeczytalas..nie jestem tak dobra jak Ty..ale wielki szacunek..masz Wielka Wiedze hohoho..super
gaja
Ja natomiast doprowadzać do rozpaczy bibliotekarki prosząc o pozycje z magazynu. Nasza biblioteka istnieje od lat 60-tych więc jest w czym grzebać. Niestety teraz weszli w system komputerowy i zakończyli aktualizację starego, dobrego katalogu kartkowego. Jeszcze kilka lat i jakby szlag trafił elektronikę to ludzie nie będą umieli niczego w bibliotece znaleźć
Ja natomiast doprowadzać do rozpaczy bibliotekarki prosząc o pozycje z magazynu. Nasza biblioteka istnieje od lat 60-tych więc jest w czym grzebać. Niestety teraz weszli w system komputerowy i zakończyli aktualizację starego, dobrego katalogu kartkowego. Jeszcze kilka lat i jakby szlag trafił elektronikę to ludzie nie będą umieli niczego w bibliotece znaleźć
sambiana
ulexxa
Wiedza to jeszcze nie mądrość jak jej używać, ale dziękuję za komplement
ulexxa
Wiedza to jeszcze nie mądrość jak jej używać, ale dziękuję za komplement
paskooo..yyyy ...skybe albo oovoo ..skoro nic nie moge gadam tuu obcy złe mogą urazić ..wole gadam znajomy
lila...
Nok..przeciez ja pisze po POLSKU..a nie po De.
znowu cos..piles?
znowu cos..piles?
za mało uciekam..i znikam..
13max..no w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo.Za darmo można ewentualnie kopa wyłapać
Medea w mojej bibliotece mam ten sam problem,a ja tak lubiłam grzebać w katalogu kartkowym
gaja
A to jest nas dwie, czyli nie mają racji twierdząc, że wszyscy oprócz mnie są szczęśliwy ze zmiany
A to jest nas dwie, czyli nie mają racji twierdząc, że wszyscy oprócz mnie są szczęśliwy ze zmiany
..Max.iu rozbawiasz mnie na maxa..chociaz tu mam moment..wesolosci..
Anika ta twoja web jest de a ja dziś się opilem leonida z biedronki :-)
gaja
Wiem, że postęp wymaga ofiar,ale tylko idiota usprawnia coś co było dobre tylko dlatego, że wymagało wysiłku intelektualnego czyli nauczenia dziesiętnego systemu podziału zasobów bibliotecznych.
Wiem, że postęp wymaga ofiar,ale tylko idiota usprawnia coś co było dobre tylko dlatego, że wymagało wysiłku intelektualnego czyli nauczenia dziesiętnego systemu podziału zasobów bibliotecznych.
czesc. Czy tylko ja nie moge pobierac nowych wynikow losowac przez program multipasko ?
nok66
Czyżby wodę brzozową i jagodzianke na kościach wycofali z sprzedaży ?
Czyżby wodę brzozową i jagodzianke na kościach wycofali z sprzedaży ?
siemka siemka
jaki ja dziś zakręcony , jak słoik po ogórkach
ubzdurało mi się że dziś wtorek i puściłem mini i lotto a w południe nie zatypowałem
jaki ja dziś zakręcony , jak słoik po ogórkach
ubzdurało mi się że dziś wtorek i puściłem mini i lotto a w południe nie zatypowałem
lila ..jesteś duza i sillna no dobra ty nie płacz..
miszel..
miszel..