Wpisy 1 089 958 – 1 090 057
1 września 2012 20:15 → 1 września 2012 21:30, 100 wpisów
Scolls.. . Dzisiaj nic nie typowałem.. .
------------------------------------------
Zrobiłem sobie...pożegnanie wakacji.. .
--------------------------------------
------------------------------------------
Zrobiłem sobie...pożegnanie wakacji.. .
--------------------------------------
Ryszard.. .
-----------------------
-----------------------
medea jeśli nie padnie teraz 6.....
to zrobimy sobie wspólne typowanie..... ok
to zrobimy sobie wspólne typowanie..... ok
+ 18. Może być.. .
----------------------
----------------------
we wszystkich typach sa cyfry ktore podalem dzis Damianowi do wyslania w jednym nawet 3/6
Moje typowanie w Lotto na tak:17 liczb.2,7,13,14,17,25,31,32,35,40,43,46,49,6,12,15,18
ryszard12
Nie ma sprawy. Wtorek to 9 więc mniej liczb do kombinowania a i wybór prostszy
multuś
Ja dzisiaj puściłam jeden zakład mini i lotto z kombinacji tych liczb oraz związanych z 6 zobaczymy co będzie.
scolls
Okazało, że te liczby których wtedy nie wysłałeś to Twoje szczęśliwe ?
Nie ma sprawy. Wtorek to 9 więc mniej liczb do kombinowania a i wybór prostszy
multuś
Ja dzisiaj puściłam jeden zakład mini i lotto z kombinacji tych liczb oraz związanych z 6 zobaczymy co będzie.
scolls
Okazało, że te liczby których wtedy nie wysłałeś to Twoje szczęśliwe ?
WN, u mnie +10
medea no sa dokladnie wszystkie co prawda nie w jednym typie ale sa wszystkie 6
mam je wyslane tez na dzisiejsze losowanie lotto UK ciekawy jestem czy cos wpadnie
Scolls..
Zaczynam zwalczać ...Lotto. Wracam do lotto - testu na 'Nie".
-------------------------------------------------
Zaczynam zwalczać ...Lotto. Wracam do lotto - testu na 'Nie".
-------------------------------------------------
Ja też przeżyłam taki szok. W moje urodziny chciałam zagrac, ale mialam wtedy inne pomysły na typowanie. Spisałam sobie numerki z tamtej strony no i okazało się później, że 6/6 bym trafiła co prawda w mm, ale zawsze
+ 10. >> Ciepło to nie jest, chyba już...jeśień.. .
------------------------------------
wszystkim sympatykom LOTTO......ŻYCZĘ TRAFIENIA 6....
choć jestem fanem MM,to gram w LOTTO tylko jak jest duża kumulacja
choć jestem fanem MM,to gram w LOTTO tylko jak jest duża kumulacja
scolls
Zrób sobie eksperyment czyli w odpowiedni ze względu na położenie Księżyca dzień będący także dniem z liczbą taką jak Twoja liczba urodzeniowa puść te szczęśliwe liczby w jakąś grę losową. Ciekawe co będzie ? No i czy wtedy czasami nie był właśnie taki dzień
Zrób sobie eksperyment czyli w odpowiedni ze względu na położenie Księżyca dzień będący także dniem z liczbą taką jak Twoja liczba urodzeniowa puść te szczęśliwe liczby w jakąś grę losową. Ciekawe co będzie ? No i czy wtedy czasami nie był właśnie taki dzień
medea76 nie wiem czym sie kieruje ten generator ale nawet jak zmienisz date losowania i to bardzo powaznie to cyfry zmieniaj sie w minimalnym stopniu
medea a mozesz mi napisac w jakim polozeniu byl ksiezyc 7 lutego i 7 sierpnia
Lili nie widzę.....
medea....jasne stoi....jestem pewniakiem....
scolsiku..mówisz i masz ze bedzie spadnie 17 ..ja 42
Ja dzisiaj nie gram.. .Za mało jest do wygrania, warto jest zacząć grać, gdy pula przekroczy..50 000 000.
Jak ja nie ćierpię tego totalizatora.. .
-----------------------------------------
Jak ja nie ćierpię tego totalizatora.. .
-----------------------------------------
scolls
Bo on tworzy dla ciebie numerologiczny zestaw na całe życie a te minimalne zmiany to opcje dodatkowe zwiększające szanse
Niestety położenie księżyca sprawdzam dopiero od 2 tygodni w tej gazecie od znajomej, ale sobie zapiszę i poszukam jakiegoś kalendarza księżycowego chodzi oczywiście o 2012 ?
Bo on tworzy dla ciebie numerologiczny zestaw na całe życie a te minimalne zmiany to opcje dodatkowe zwiększające szanse
Niestety położenie księżyca sprawdzam dopiero od 2 tygodni w tej gazecie od znajomej, ale sobie zapiszę i poszukam jakiegoś kalendarza księżycowego chodzi oczywiście o 2012 ?
WN,też nie cierpię ale te 30 mil mnie nęci.....
Jeszcze łobuzy zabiorą z tego ...5 000 000. To mi śię nie podoba.. .
------------------------
------------------------
WN,oddam im 100000000 jeśli wygram 30mil
dobra juz znikam......
scolls
Większość polskich kalendarzy księżycowych to te ogrodnicze - biodynamiczne i tam oni nie uwzględniają tego, że to nie zawsze jest cały dzień.
Większość polskich kalendarzy księżycowych to te ogrodnicze - biodynamiczne i tam oni nie uwzględniają tego, że to nie zawsze jest cały dzień.
Jeszcze te pijawki z urzędu skarbowego.. . Każdy wystarczająco dużo...przegra, by go jeszcze...ograbiać.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
medea...yyy ..widzisz facety łobuzaki ma kalendarz naga kobita przyklej na ściana ..jak scols ma
medea76 tu masz wszystko mozna wprowadzic dowolna date jedyny problem to dopasowac znaczki zoodiakow
http://www.lunarium.co.uk/calendar/universal.jsp
http://www.lunarium.co.uk/calendar/universal.jsp
Scolls ja kiedyś jak nie mogłem ulozyc to o ścianę tę kostkę rzucilem
Tą całą numerologię można roztrzaskać o kant..... nie napiszę czego.. .To juz lekka przesada, z jakim entuzjazmem o tym piszecie.. .
Wiaderko wody na ...otrzeżwienie.. .
---------------------------------------------------
Wiaderko wody na ...otrzeżwienie.. .---------------------------------------------------
scolls 7 lutego księżyc był w Lwie
7 sierpnia księżyc był w Baranie
czyli 7 lutego szczęście sprzyjało Baranowi i Strzelcowi
a 7 sierpnia Strzelcowi i Lwu
7 sierpnia księżyc był w Baranie
czyli 7 lutego szczęście sprzyjało Baranowi i Strzelcowi
a 7 sierpnia Strzelcowi i Lwu
WN kazdy sposob jest dobry na trafne wytypowanie,kto nie probuje nie zostaje milionerem
Wedrowiec
No nie przesadzaj. My się bawimy. To dokładnie taki sam patent jak urodziny rodziny, kota, psa, kanara lub metoda ołówka. Zbieg okoliczności czy nie, ale czasami i wcale nierzadko się sprawdza więc dlaczego nie spróbować
No nie przesadzaj. My się bawimy. To dokładnie taki sam patent jak urodziny rodziny, kota, psa, kanara lub metoda ołówka. Zbieg okoliczności czy nie, ale czasami i wcale nierzadko się sprawdza więc dlaczego nie spróbować
Scolls.. .
---------------------------
---------------------------
Medea.. .
Ja ...zażartowałem.. .
---------------------------------
Ja ...zażartowałem.. .
---------------------------------
Ide do, Żabki wysłać dwa zakłady Lotto i jeden MM, nara po losowaniu,bedzie 33o milionów moje
medea po zsumowaniu wszyskich cyfr wyszlo mi 28 czyli rozumiem 2+8=10 i moja cyfra jest 1 tak?
Słuchajcie, nawet jeśli moje magiczne metody dają większe szanse to przecież nie ma możliwości by metoda zawsze dawała 100 % szans na wygraną. To jest gra losowa a bliźniaków jak ja w samej Polsce są miliony o ludziach urodzonych w dniu dającym 3 nie wspomnę. To, że dzień jest dla nas według moich metod szczęśliwy oznacza tylko tyle, że warto losowi dać szansę a jak nam się nie chce samemu kombinować z ołówkiem to typy wróżek też są
http://wieszjak.pl/narzedzia/kalkulatory/42,kalkulator-liczby-urodzeniowej.html
a tu mi wyszlo po wpisaniu daty urodznia ze 2
a tu mi wyszlo po wpisaniu daty urodznia ze 2
scolls
Dokładnie tak. Jest jeszcze coś takiego jak liczba losu ( tutaj możesz ją sobie wyliczyć : http://www.lotto-numerologia.pl/liczba-losu#.UEJYyiKcy8Q ). Tam też jest kalkulator liczby urodzeniowej
Dokładnie tak. Jest jeszcze coś takiego jak liczba losu ( tutaj możesz ją sobie wyliczyć : http://www.lotto-numerologia.pl/liczba-losu#.UEJYyiKcy8Q ). Tam też jest kalkulator liczby urodzeniowej
Medea.. .
Ja w numerologie nie wierzę.. .
Podaje przykład.. . Jest np. liczba 12. Numerolog chętnie z niej zrobi liczbę ...3./ 1 + 2 = 3/.
No dobrze, ale jeśli ktoś dostanie ..12 batów na goły tylek, to nie bedzie ich 3, tylko...12.
---------------------------------------
Ja w numerologie nie wierzę.. .
Podaje przykład.. . Jest np. liczba 12. Numerolog chętnie z niej zrobi liczbę ...3./ 1 + 2 = 3/.
No dobrze, ale jeśli ktoś dostanie ..12 batów na goły tylek, to nie bedzie ich 3, tylko...12.
Dawać te losowanie, bo zaraz idę...spać. .
wedrowiec
To metoda wróżbiarska o tradycji sięgającej Pitagorasa i jak każda z nich opiera się na prostej zasadzie - chcecie to wierzcie
To metoda wróżbiarska o tradycji sięgającej Pitagorasa i jak każda z nich opiera się na prostej zasadzie - chcecie to wierzcie
WN atlantydzi też sie kierowali numerologia i horoskopami i innymi rzeczami tego typu,dziwie sie ze jestes skłonny wierzyc w świadome snienie a tego typu rzeczy odrzucasz
Numerologia na nie.. .
Jasnowidzenie i sny na tak.. .
Jasnowidzenie i sny na tak.. .
wedrowiec
Ale przyjmując jasnowidzenie plus sny też musisz czasami obrazy przekładać na cyfry czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni
Ale przyjmując jasnowidzenie plus sny też musisz czasami obrazy przekładać na cyfry czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni
medea76 powiem wiecej NIE MA takiej opcji zeby dobrze wytypowac cyfry ze snu swiadomego "widzac" je we snie,nie na tym to polega,jest dokladnie tak jak piszeszkreslone obrazy,znaki i inne rzeczy obrazuja nam cyfry
Medea.. .
Za czasow Pitagorasa wszystką wiedzę o swiecie i nauce można było zmieśćić w zeszycie ...16 kartkowym.. .
Co oni wiedzieli o nauce i wiedzy z punktu widzenia współczesnego człowieka ??? Nic.
Za czasow Pitagorasa wszystką wiedzę o swiecie i nauce można było zmieśćić w zeszycie ...16 kartkowym.. .
Co oni wiedzieli o nauce i wiedzy z punktu widzenia współczesnego człowieka ??? Nic.
WN i tu wlasnie nastepuje powazny problem w interpretacji wiedzy:nasz swiat jest oparty tylko na tym co mozemy zmierzyc,dotknac,przetestowac i z tego wyciagamy wnioski,tworzymy prawa ale przez to mozemy wykorzystac tylko około 10% mozgu i to nas gubi dawniej bylo zupelnie inaczej i mimo ze teoretycznie ludzie nie mieli takiej wiedzy i technologi niejednokrotnie byli bardziej skuteczni i madrzejsi niz my dzisiaj
w drodze ewolucji zamiast rozwijac mozg i zdolnosci z tym zwiazane ludzkosc zaczela rozwijac technologie ktora zastepuje rozwoj mozgu no i mamy swiat jaki mamy tzn.czysto materialistyczny ale na szczescie nie wszyscy zatracili jeszcze resztki rozwoju
wedrowiec
Nie przeceniaj współczesnego świata. Bez starożytnych logików, matematyków, przyrodników i podróżników różnych narodowości tego nowego, pięknego technologicznego świata by nie było. Wcale nie różnimy się aż tak bardzo od naszych przodków co z drzewa zeszli z drzew.Używamy tylko znacznie lepszych "pięściaków"
Nie przeceniaj współczesnego świata. Bez starożytnych logików, matematyków, przyrodników i podróżników różnych narodowości tego nowego, pięknego technologicznego świata by nie było. Wcale nie różnimy się aż tak bardzo od naszych przodków co z drzewa zeszli z drzew.Używamy tylko znacznie lepszych "pięściaków"
wedrowiec
Wyobraź sobie, że jutro coś się dzieje i nie ma prądu, internetu i paliwa a maszyny znikły. No i dostajesz zadanie zbudowania czegoś takiego jak mały wiejski kamienny kościółek. Oni by to zrobili a my będziemy cytując Kiepskiego leżeć i robić pod siebie
Wyobraź sobie, że jutro coś się dzieje i nie ma prądu, internetu i paliwa a maszyny znikły. No i dostajesz zadanie zbudowania czegoś takiego jak mały wiejski kamienny kościółek. Oni by to zrobili a my będziemy cytując Kiepskiego leżeć i robić pod siebie
WN powiem wiecej:dzisiejsza nauka zaczyna dostrzegac bardzo duzą zaleznosc nie tylko w swiecie czysto materialistycznym ale takze ze istnieje cos takiego jak duchowosc czy inne wymiary,wystarczy zainteresowac sie fizyką kwantowa i juz mamy powazny problem z ktorym naukowcy nie predko sobie poradza
medea76 sa doswiadczenia gdzie wyraznie widac ze czlowiek wspolczeny potrafiłby wytrzymac bez pradu....2 tygodnie pozniej dzieja sie rzeczy nieprzewidywalne
scolls
Ja się nie dziwię, bo wiele rzeczy już nie umiemy i nie uczymy naszych dzieci wierząc, że technologia jest wieczna a jej postęp niepowstrzymany. Szok jakby nas coś z tego pięknego snu wyrwało.
Ja się nie dziwię, bo wiele rzeczy już nie umiemy i nie uczymy naszych dzieci wierząc, że technologia jest wieczna a jej postęp niepowstrzymany. Szok jakby nas coś z tego pięknego snu wyrwało.
Medea.. .
Odkrycie Ameryki skończyło śię wybićiem w pień rdzennych ludów w tych krajach.. .
Odkrycie Ameryki skończyło śię wybićiem w pień rdzennych ludów w tych krajach.. .
A grzeszki z Polski.. .
Mieszko 1 za jedzenie mięsa w piątek kazał....wybijać zęby.. . Szkoda, że kośćiół tego nie mówi.. .
Mieszko 1 za jedzenie mięsa w piątek kazał....wybijać zęby.. . Szkoda, że kośćiół tego nie mówi.. .
Wedrowiec
Nie w pień, choć to była prawdziwa hekatomba. My Europejczycy wygraliśmy to starcie, bo byliśmy bardziej rozwinięci technologicznie jeśli chodzi o to co służy do zrobienia bliźniemu kuku. W innych sprawach byliśmy bandą rzadko się myjących i prymitywnych ciemniaków.
Nie w pień, choć to była prawdziwa hekatomba. My Europejczycy wygraliśmy to starcie, bo byliśmy bardziej rozwinięci technologicznie jeśli chodzi o to co służy do zrobienia bliźniemu kuku. W innych sprawach byliśmy bandą rzadko się myjących i prymitywnych ciemniaków.
Medea.. .
W Bieszczadach jest sporo ludzi, którzy świadomie zamieszkali jak pustelnicy.. .
--------------------------------------------
W Bieszczadach jest sporo ludzi, którzy świadomie zamieszkali jak pustelnicy.. .
--------------------------------------------
Mieszko I miał też kilka żon, więc monogamia bardzo mu się podobała z uwagi na mniejszą liczbę teściowych
Wybijanie zębów za złamanie postu to mały pikuś w porównaniu z średniowieczną opisaną w polskich źródłach prawniczych kara za gwałt
Wybijanie zębów za złamanie postu to mały pikuś w porównaniu z średniowieczną opisaną w polskich źródłach prawniczych kara za gwałt
Wedrowiec
Ci z Bieszczad to przynajmniej na słupach nie siedzą i nie zamurowują się w celach
Ci z Bieszczad to przynajmniej na słupach nie siedzą i nie zamurowują się w celach
scolls
Podpowiem, że potrzebny był most z balustradą tudzież inny obiekt o wysokości ok. 1 metra w miejscu publicznym, młotek, długi gwóźdź no i nóż
Podpowiem, że potrzebny był most z balustradą tudzież inny obiekt o wysokości ok. 1 metra w miejscu publicznym, młotek, długi gwóźdź no i nóż
witanko, życzę dużych wygranych. Tym co wierzą i niewierzącym, tym liczącym, i tym patrzącym w gwiazdy
Medea.. .
A Indianie z Ameryki południowej, co dawali za uwolnienie swojego wodza ...tony złota zostali wyćięci w pień.. .
To zrobili...katolicy.. .
--------------------------------
A współczesny świat. . Są kraje, gdzie kobiety nie mogą kierować samochodami.. .
A Indianie z Ameryki południowej, co dawali za uwolnienie swojego wodza ...tony złota zostali wyćięci w pień.. .
To zrobili...katolicy.. .
--------------------------------
A współczesny świat. . Są kraje, gdzie kobiety nie mogą kierować samochodami.. .
Wedrowiec
No przecież mówiłam, że my Europejczycy mimo umiejętności w tworzeniu narzędzi zabijania byliśmy mało przyjemną bandą przy której większośc współczesnych mafii to amatorzy
No przecież mówiłam, że my Europejczycy mimo umiejętności w tworzeniu narzędzi zabijania byliśmy mało przyjemną bandą przy której większośc współczesnych mafii to amatorzy