Wpisy 1 089 858 – 1 089 957
1 września 2012 19:20 → 1 września 2012 20:15, 100 wpisów
Tez dzis gram puscilem 5 na chybil Uwazacie ze lotto jest ustawiane??????
ja tam 4/5 w mini miałem a co do ustawiania się nie wypowiadam
Mam nadzieje ze dzis ktos rozbije pule lotto. Witam Hartge
hayemaker88 a wiesz ile to jest 1 do 13'983'816
no wiec bolek ,powiedz nam jak sa ustawiane kulki do zestawow
albinlotto
Tak wiem ile to jest chodzi mi o to ze mamy takie czasy ze wszedzie ktos macza brudne lapska.
Tak wiem ile to jest chodzi mi o to ze mamy takie czasy ze wszedzie ktos macza brudne lapska.
hayemaker88 to jest granica nie do pokonania tylko nielicznym sie to udaje
HARTGE dokresliles co jescze?
Moze los pozwoli komus z nas miec to nieszczescie i sie przekonac
ciekawe po ilu dniach pojawiają się chłopaki
o krótkich szyjach
o krótkich szyjach
bolek31
Z tymi gangusami to pewnie mit.
Z tymi gangusami to pewnie mit.
HARTGE zakladow wyslanych nigdy nie za wiele a kazdy nastepny przybliza nasz do glownej wygranej
hartge
A propos liczb uzupełniających wpis 1089822 i tuż poniżej
A propos liczb uzupełniających wpis 1089822 i tuż poniżej
Przy takim hajsie sam bym sobie zbrojnych wynajal
fajnie by bylo , gdyby ktos z naszego forum trafil 6 w lotto , najwieksze szanse ma chyba medea nasza numerolog nr.1
Kazdy wysylajacy chociaz jeden kupon ma takie same szanse
hartge
Wróżki lubią mieć wyjście awaryjne stąd taki rozstrzał cyferek w razie czego metoda była słuszna mniejsza o wyniki
Wróżki lubią mieć wyjście awaryjne stąd taki rozstrzał cyferek w razie czego metoda była słuszna mniejsza o wyniki
najwiesze szanse ma ktos w 1 zkaldzie na chybil trafil
multuś
Jeśli nawet to na pewno nie dzisiaj, bo jeśli numerologia i astrologia są coś warte to dzisiaj na 100 % nie jest mój dzień. Co najwyżej na jakąś trójeczkę trafię jakimś cudem
Jeśli nawet to na pewno nie dzisiaj, bo jeśli numerologia i astrologia są coś warte to dzisiaj na 100 % nie jest mój dzień. Co najwyżej na jakąś trójeczkę trafię jakimś cudem
tak naprawde nie ma roznicy ile wyslesz zakladow moze wystarczyc tylko ten jeden i czy to na chybil czy skreslony sam nie ma zasady
dzien dobry wszystkim i na wstepie życze wysokich wygranych no i 6/6 jakiemus multusiowi
witam wszystkich na czacie
medea
widziałaś co z naszymi typowaniami było?
widziałaś co z naszymi typowaniami było?
medea76 zerkalem dzis na czat i widze ze bardzo powaznie podchodzisz do typowańtak trzymac i mysle ze gdybys wpsolpracowala z np. jocia to moglo by to przyniesc wymierne korzysci w postaci duzych wygranych
bolek dziekuje 6 pozycja mysle ze niezle ale do multi multi brakowalo sporo
ryszard
Niestety średnio na jeża czyli zwrot stawki to może i nawet był, ale nic ponadto
Niestety średnio na jeża czyli zwrot stawki to może i nawet był, ale nic ponadto
scolls
medea te nasze pomieszałem i było:
3/6 x 2
4/6x1
modea ja to wykorzystałem.....
chyba pasujemy do siebie w obstawianiu....
kiedy następny?
3/6 x 2
4/6x1
modea ja to wykorzystałem.....
chyba pasujemy do siebie w obstawianiu....
kiedy następny?
gg36 czyli przkroczona juz zapowiadana pula
scolls
Nad współpracą popracujemy jak chętni się znajdą
ryszard12
Ja planuję eksperyment w przyszły piątek, bo to według numerologii to 3 czyli zbieżność z moją liczbą urodzeniową. Niestety księżyc jest nie tam co trzeba więc będę musiała co nieco pożyczyć od odpowiednich znaków. No i zobaczymy co będzie
Nad współpracą popracujemy jak chętni się znajdą
ryszard12
Ja planuję eksperyment w przyszły piątek, bo to według numerologii to 3 czyli zbieżność z moją liczbą urodzeniową. Niestety księżyc jest nie tam co trzeba więc będę musiała co nieco pożyczyć od odpowiednich znaków. No i zobaczymy co będzie
medea zrobiłem powtórkę,nie spotkałem Ciebie na czacie...
ale dzisiaj dwie pewne to:
17,24......resztę nie mogę zobaczyc....szkoda....
ale dzisiaj dwie pewne to:
17,24......resztę nie mogę zobaczyc....szkoda....
medea a robilas analize poprzednich wynikow np.kilka miesiecy do tyłu
Damian no to licze ze podjedziesz po mnie żeby sie rozliczyc na lotnisko nowiutką błekitną m5
Wpis z... komórki.. .
Test na polskie litery i ikonki. A ą, c ć, e ę, n ń... ..
Można pisać nawet ze słownikiem, są polskie litery.. .
Test na polskie litery i ikonki. A ą, c ć, e ę, n ń... ..
Można pisać nawet ze słownikiem, są polskie litery.. .
scolls
Pod kątem numerologicznym tak i było naprawdę nieźle. Niestety dopiero kilka dni temu wpadłam na to, że może być zależność między wielokrotnościami danej liczby a liczbą zakładu. Przedtem stosowałam trochę inną metodę wyliczeń i była kicha. No i niby przeglądałam przynoszone przez znajomą Gwiazdy Mówią, ale nie wiedziałam, ze położenie księzyca może miec jakieś znaczenie. Cyfr tamtejszej wróżki też nie analizowałam. teraz jestem w fazie eksperymentalnej. Przede wszystkim na sucho
Pod kątem numerologicznym tak i było naprawdę nieźle. Niestety dopiero kilka dni temu wpadłam na to, że może być zależność między wielokrotnościami danej liczby a liczbą zakładu. Przedtem stosowałam trochę inną metodę wyliczeń i była kicha. No i niby przeglądałam przynoszone przez znajomą Gwiazdy Mówią, ale nie wiedziałam, ze położenie księzyca może miec jakieś znaczenie. Cyfr tamtejszej wróżki też nie analizowałam. teraz jestem w fazie eksperymentalnej. Przede wszystkim na sucho
ryszard12
24 jak najbardziej tak, ale 17 nie jestem do końca tak pewna.
24 jak najbardziej tak, ale 17 nie jestem do końca tak pewna.
medea76 no to zycze owocnych poszukiwań i odnalezienie jakiegos klucza ktory dawalby nawet niewielkie ale powtarzalne trafienia
scolls
moja metoda daje całkiem spore szanse bo zazwyczaj na każdą grupę liczb 6-10 wchodzi zawsze tylko kurczę jeszcze nie wpadłam jak je dobrze wybrać. Jak wymyślę to się podzielę
moja metoda daje całkiem spore szanse bo zazwyczaj na każdą grupę liczb 6-10 wchodzi zawsze tylko kurczę jeszcze nie wpadłam jak je dobrze wybrać. Jak wymyślę to się podzielę
ale myśle,że 49 też dzisiaj wejdzie......
ja osobiście zrobiłem powtórkę......
wszystkim życzę wysokich wygranych,szczęście dopadnie nas wszystkich
tylko cierpliwości.........
Pozdrawiam z uśmiechem,bo wierzę,że będzie ten dzień....
kto nie wierzy w wygraną to niech nie gra....
ja osobiście zrobiłem powtórkę......
wszystkim życzę wysokich wygranych,szczęście dopadnie nas wszystkich
tylko cierpliwości.........
Pozdrawiam z uśmiechem,bo wierzę,że będzie ten dzień....
kto nie wierzy w wygraną to niech nie gra....
medea tak mi nie pasuje 17,ale stawiam na nią...
ryszard12
Wiem, że ty poważny człowiek jesteś, ale jakbyś tak zdradził z jakiego znaku jesteś to sprawdzilibyśmy czy razem nie zwiększymi razem liczby fartownych dni
Wiem, że ty poważny człowiek jesteś, ale jakbyś tak zdradził z jakiego znaku jesteś to sprawdzilibyśmy czy razem nie zwiększymi razem liczby fartownych dni
w profilu wczoraj na wieczór pasuje dziś 3/3i znikam..
chodzi mi o to, że wszystkie znaki są podzielone na rodzinki księzycowe no i jakby ludzie z takiej rodzinki razem pokombinowali to w szczęśliwe dla danych znaków dni mieliby większe szanse wybrać to co przyniesie wygraną
scols..ty ty pintolu... czemu nie chcesz być saać kobitoo..
medea.....ryby albo wodnik.....sprawdz 19 luty...
raz tak raz tak....jestem nijakim....
raz tak raz tak....jestem nijakim....
Hura.. . Dzisiaj znow padnie serwer na którym jest...Multipasko.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
scolls
A weszłeś sobie na tę podaną przeze mnie anglojęzyczną stronę typującą szczęśliwe numery dla każdego na dany dzień plus pakiet stałych liczb do wykorzystania
A weszłeś sobie na tę podaną przeze mnie anglojęzyczną stronę typującą szczęśliwe numery dla każdego na dany dzień plus pakiet stałych liczb do wykorzystania
Scolls.. .
-----------------
-----------------
ryszard12
A to dlatego tak, żeśmy się zgrali wtedy, bo ja z Wodnikiem w jednej księżycowej rodzince jesteś. Moim zdaniem możesz kombinować w szczęśliwe dni dla jednego lub drugiego znaku będziesz miał większe szanse
A to dlatego tak, żeśmy się zgrali wtedy, bo ja z Wodnikiem w jednej księżycowej rodzince jesteś. Moim zdaniem możesz kombinować w szczęśliwe dni dla jednego lub drugiego znaku będziesz miał większe szanse
WN....pozdrawiam Ciebie...
ja musialem niestety przerwac bo prawie codziennie po ekperymentach bolala mnie glowa i to nieraz naprawde mocno
scolls
Proszę bardzo i niech ci się szczęści szczególnie w Eurosach
http://www.lotterybunny.com/lucky-number-generator.aspx
Proszę bardzo i niech ci się szczęści szczególnie w Eurosach
http://www.lotterybunny.com/lucky-number-generator.aspx