Wpisy 1 090 058 – 1 090 157
1 września 2012 21:32 → 1 września 2012 22:01, 100 wpisów
Medea.. .
A coś ze współczesnego ...Swiata.. .
Barbarzyński zwyczaj obrzezania małych dziewczynek, np. w Kenii i wielu innych krajach.. .
----------------------------------------------
A coś ze współczesnego ...Swiata.. .
Barbarzyński zwyczaj obrzezania małych dziewczynek, np. w Kenii i wielu innych krajach.. .
----------------------------------------------
Wedrowiec
Między barbarzyństwem a cywilizacją jest naprawdę cienka granica
Między barbarzyństwem a cywilizacją jest naprawdę cienka granica
http://niewiarygodne.pl/kat,1031981,title,Rzez-niewiniatek-w-Amazonii-Makabryczna-zbrodnia-na-Indianach,wid,14888409,wiadomosc.html?smgajticaid=6f17d
no to zerknijcie na newsa z dzis
no to zerknijcie na newsa z dzis
scolls
Człowiekowi żyć się odechciewa jak słyszy co się na świecie dzieje
Człowiekowi żyć się odechciewa jak słyszy co się na świecie dzieje
medea76 to co my wiemy to jest ulamek tego choc na szczescie jest internet i dostep do informacji jest duzo wiekszy niz np.10 lat temu
Dzisiaj będzie na Multipasko z......1 000 osób.
---------------------------------------
---------------------------------------
pasko
scolls
No niby tak, ale dużo z tych strasznych rzeczy dzieje się byśmy mieli energię i sprzęt by internet działał
scolls
No niby tak, ale dużo z tych strasznych rzeczy dzieje się byśmy mieli energię i sprzęt by internet działał
podsumowujac:nasza cywilizacja jezeli sie nie opamieta to bardzo szybko dojdzie do samozaglady,nawet szybciej niz nam sie wydaje
Nawet jak dziś strona padnie to przynajmniej nie będę odpalac zabytkowego kompa rodziców mysląc, ze mojemu modem padł tak jak było w czwartek
Medea.. .
Ja tak z Tobą żartuję, bo prędzej płynie czas, gdy śię czeka na to durne losowanie.. .
--------------------------------------
Ja tak z Tobą żartuję, bo prędzej płynie czas, gdy śię czeka na to durne losowanie.. .
--------------------------------------
scolls
Majowie nie padli dlatego, że wyrywali ludziom serca tylko dlatego, że za bardzo wierzyli w swoją kontrolę nad otaczającym środowisku. My też zbliżamy się do takiego miejsca w rozwoju naszej cywilizacji.
Majowie nie padli dlatego, że wyrywali ludziom serca tylko dlatego, że za bardzo wierzyli w swoją kontrolę nad otaczającym środowisku. My też zbliżamy się do takiego miejsca w rozwoju naszej cywilizacji.
Wedrowiec
Pewnie, że wiem w końcu to chat dla totomaniaków a nie forum członków Polskiej Akademii Nauk
Pewnie, że wiem w końcu to chat dla totomaniaków a nie forum członków Polskiej Akademii Nauk
Medea... .
Z Tobą nie da śię...wygrać - każdego zagadasz.. .
------------------------------------
Z Tobą nie da śię...wygrać - każdego zagadasz.. .
------------------------------------
medea76 wiele rzeczy wskazuje na to ze w niedalekiej przyszlosci tzn.jest to kwestia max.kilku lat zdarzy sie cos takiego ze bedzie "wóz albo przewóz" albo dalej sie bedziemy rozwijac ale w innym kierunku albo doprowadzimy do zaglady wspolczesnej cywilizacji
1 i 7 w różnych kombinacjach zawojują w dzisiejszych losowaniach! )
Wedrowiec
No to już wiesz dlaczego taki a nie inny zawód sobie wybrałam, bo jak wiadomo prawnik to człowiek co to powie ci s***alaj w taki sposób, że będziesz się cieszył na nadchodzącą podróż
No to już wiesz dlaczego taki a nie inny zawód sobie wybrałam, bo jak wiadomo prawnik to człowiek co to powie ci s***alaj w taki sposób, że będziesz się cieszył na nadchodzącą podróż
w oczekiwaniu na losowanko mozna sobie posłuchac i ...poogladac
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
scolls
Imperium Rzymskie umierało powoli gnijąc od środka z dobrobytu i totalnego olewania wewnętrznych i zewnętrznych problemów. Barbarzyńcy tylko je dobili. Każda cywilizacja musi albo się w pewnym momencie zmienić lub upaść. Nasza też się zmieni lub trafi ją szlag.
Imperium Rzymskie umierało powoli gnijąc od środka z dobrobytu i totalnego olewania wewnętrznych i zewnętrznych problemów. Barbarzyńcy tylko je dobili. Każda cywilizacja musi albo się w pewnym momencie zmienić lub upaść. Nasza też się zmieni lub trafi ją szlag.
Medea.. .
Dla mnie to zaszczyt...rozmawiać z Tobą.. .
---------------------------------
Dla mnie to zaszczyt...rozmawiać z Tobą.. .
---------------------------------
Już...112.
scolls...samopoczucie b.dobreciekawe czy po 22:15 też takie będzie
Dzisiaj jest...dobrze, bo gdy padnie Multipasko można oglądać losowanie w telewizji.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
michellex
Jak sobie po południu rozmawiałam z majwoj to zaproponowałam jako oprawę naszego nastroju przez 22.15 kawałek "Gdybym był bogaty" a po losowaniu "Jedyne co mam to złudzenia"
Jak sobie po południu rozmawiałam z majwoj to zaproponowałam jako oprawę naszego nastroju przez 22.15 kawałek "Gdybym był bogaty" a po losowaniu "Jedyne co mam to złudzenia"
Hura.. . Niech losują, co chcą.. .
Nie gram w żadne wynalazki TS. .
------------------------------------------
Nie gram w żadne wynalazki TS. .
------------------------------------------