Wpisy 1 086 925 – 1 087 024
30 sierpnia 2012 15:20 → 30 sierpnia 2012 17:41, 100 wpisów
do godz 22.15 mogę czuć się milionerem...
Życzę Ci żebyś wieczorem rzeczywiście wygrał
ale kasa tyle nie chcę,mogę się podzielić....
Mirnam tyle tych milionów,że dla Ciebie też starczy
mirnam
tczewianka dzięki
tczewianka dzięki
agatkaa
Z numerologii czyli dziedziny parapsychologii twierdzącej, że można odczytać przyszłość człowieka z jego liczby urodzenia, przeznaczenia, losu itd. W numerologii stosuje się tylko cyfry od 1 do 9 oraz 11 i 22 ( nie wszyscy jednak uznają te dwie, bo w tej kwestii są dwie szkoły). Każda z nich ma przypisane pewne wartości,sposób oddziaływania itp. Według numerologów można na przykład odnieść sukces dostosowując nazwę swojej firmy tak by jej suma dawała liczbę o odpowiedniej dla danej branży wibracji.
Czyli jak widać to takie bardziej wyrafinowane hokus pokus
Z numerologii czyli dziedziny parapsychologii twierdzącej, że można odczytać przyszłość człowieka z jego liczby urodzenia, przeznaczenia, losu itd. W numerologii stosuje się tylko cyfry od 1 do 9 oraz 11 i 22 ( nie wszyscy jednak uznają te dwie, bo w tej kwestii są dwie szkoły). Każda z nich ma przypisane pewne wartości,sposób oddziaływania itp. Według numerologów można na przykład odnieść sukces dostosowując nazwę swojej firmy tak by jej suma dawała liczbę o odpowiedniej dla danej branży wibracji.
Czyli jak widać to takie bardziej wyrafinowane hokus pokus
ale jakby dali.....chętnie wezmę
Profilaktycznie ptym razem na dobre
Bo muszę komputer wyłączyć i wyjść z gabinetu jeśli nie chcę by mnie tu zamknęli na noc
Bo muszę komputer wyłączyć i wyjść z gabinetu jeśli nie chcę by mnie tu zamknęli na noc
medea do zobaczenia o 22.15
Medea to co to za budynek gdzie o 15 00 juz go zamylaja na klucz
mirnam oddam ci swoje..
trisetum
Ty chyba nie chcesz bym doszła do kolektury (spisek ???). Pracuję w budżetówce i u nas o 15.30 ma nas w budynku nie być
Ty chyba nie chcesz bym doszła do kolektury (spisek ???). Pracuję w budżetówce i u nas o 15.30 ma nas w budynku nie być
a ja urywam się na obiad...
gg36 to sporo brakuje jescze do 25
albinlotto
cieniutko to idzie- dziś do jolki przyszła klientka twierdząc że działaja nielegalnie
cieniutko to idzie- dziś do jolki przyszła klientka twierdząc że działaja nielegalnie
gg36 pomylila gry totolotek z lotto
gg jak tam zdrapki ? ja dziś w zodiaku 2x 10 zł 2 x 1000zł 2 x 10 000
trisetum
ja miałem dziś 6zł w krzyż., kupiłem następną i i 4 zdrapmany i tylko 2zł było
A w mini wczoraj zagrałem i kolektorka wysłała mi 2 razy ten sam kupon
ja tu lotto nie typuję; jak padną moje numerki to wygra jeszcze min. jedna osoba
mirnam
jak trafisz 4/5 bedzisz miał czwórkę stx2
ja mam jedno swoje i jedno z cht
jak trafisz 4/5 bedzisz miał czwórkę stx2
ja mam jedno swoje i jedno z cht
To dużo wygrał. Ja mnie mieć nawet st 3 bo mam na innym 4 takie same numery
Mala1438 witam
Pisze z telefonu wiec o emotkach nie ma co marzyc o polskich znakach nie wspominajac;-)
A ty czasem nie wodnik lub waga bo wtedy to nie byloby dzisiaj nic dziwnego;-)
Pisze z telefonu wiec o emotkach nie ma co marzyc o polskich znakach nie wspominajac;-)
A ty czasem nie wodnik lub waga bo wtedy to nie byloby dzisiaj nic dziwnego;-)
medea76
{mysliciel}} dla wszystkich wodników ? a może te 80x 6/6 też jakąś taką metodą było ?
majwoj i tymcza
{mysliciel}} dla wszystkich wodników ? a może te 80x 6/6 też jakąś taką metodą było ?
majwoj i tymcza
majwoj23
Robal_36
medea76
Robal_36
medea76
Robal_36 na wieczor przygotowany
Majwoj.
Jak można zapomnieć o mini.Grzech nie do wybaczenia.
Jak można zapomnieć o mini.Grzech nie do wybaczenia.
robal, majwoj i reszta ferajny
wreszcie nie z telefonu i mogę zaszaleć z emotkami
wreszcie nie z telefonu i mogę zaszaleć z emotkami
Majwoj.
To sypnij tymi liczbami.Może ktoś skorzysta.
To sypnij tymi liczbami.Może ktoś skorzysta.
Medea.
albinlotto
Robal
Idąc magiczno-astrologicznym tokiem myślenia dzisiaj powinny wygrywac Bliźnięta i Wagi plus ewentualnie Wodniki
No a poza tym tamta strona z typami dla znaków zodiaku ani płatna ani zamknięta, więc może tych 80 ludków wpadło na ten sam pomysł co na przykład multuś 80 co to zagrał szóstką dla Bliźniaków i 4/6 zgarnął. Robiąc miksa z liczb dla wszystkich tych trzech znaków przy pewnej dozie szczęścia można było zgarnąc 6/6
Robal
Idąc magiczno-astrologicznym tokiem myślenia dzisiaj powinny wygrywac Bliźnięta i Wagi plus ewentualnie Wodniki
No a poza tym tamta strona z typami dla znaków zodiaku ani płatna ani zamknięta, więc może tych 80 ludków wpadło na ten sam pomysł co na przykład multuś 80 co to zagrał szóstką dla Bliźniaków i 4/6 zgarnął. Robiąc miksa z liczb dla wszystkich tych trzech znaków przy pewnej dozie szczęścia można było zgarnąc 6/6
Można się podzielić.
Robal
Myśmy tu rano z ryszardem12 wcześnie rano ciekawszy zbieg okoliczności mieli. Kilka osób na chacie, rozmawiamy sobie luźno o kumulacji i puli. Zebrałam liczby z tej rozmowy i zaproponowałam jako 6 do lotto a tu o 14 weszło z nich 4/6
Myśmy tu rano z ryszardem12 wcześnie rano ciekawszy zbieg okoliczności mieli. Kilka osób na chacie, rozmawiamy sobie luźno o kumulacji i puli. Zebrałam liczby z tej rozmowy i zaproponowałam jako 6 do lotto a tu o 14 weszło z nich 4/6
Majwoj.
23 nie mam na ani jednym kuponie.To chyba wpadnie.
23 nie mam na ani jednym kuponie.To chyba wpadnie.
Monet.Witaj.A jaki to ten sprawiedliwy tok?
medea>>>
a szwędam się tam i tu..
czasami zaglądam ale jakby miejsca dla mnie nie było..
a szwędam się tam i tu..
czasami zaglądam ale jakby miejsca dla mnie nie było..
Majwoj.
Wpisz je na Twoją NK.Ja sobie odpiszę.Jestem chytra? Co?
Wpisz je na Twoją NK.Ja sobie odpiszę.Jestem chytra? Co?
emerytka
Jak to jaki?
Przecież jasne że wtedy kiedy moje wylosują.
Jak to jaki?
Przecież jasne że wtedy kiedy moje wylosują.
Monet.
A wysłałeś??
A wysłałeś??
Monet.
To
To
Dzięki
A na poważnie trzymam za moneta i emerytkę oraz całą resztę chatowej ferajny jak już ktoś ma zgarnąć pulę to niech chociaż swój
Witajcie. Hej!
W Niemczech nikt nie trafił 6, i jest do wygrania aż 12 000 000 euro./~ 50 000 000 pln/
Polska kumulacja - 25 000 000
Niemiecka kumulacja - 50 000 000
W Niemczech nikt nie trafił 6, i jest do wygrania aż 12 000 000 euro./~ 50 000 000 pln/
Polska kumulacja - 25 000 000
Niemiecka kumulacja - 50 000 000
Omijajcie polskie kolektury. Za podobną cenę za zakład, można wygrać 2 x więcej.