Wpisy 1 086 825 – 1 086 924
30 sierpnia 2012 14:22 → 30 sierpnia 2012 15:17, 100 wpisów
ano czesc lilka do wieczora pa
Dwie blondynki stoją nago przed lustrem. Jedna z nich ma czarne owłosienie łonowe.
- Widzisz â mówi do drugiej - taka całkiem głupia to ja nie jestem!
- Widzisz â mówi do drugiej - taka całkiem głupia to ja nie jestem!
pujdzmy na kompromis wszystkie sa fajne
multuś rozsądek nakazuje spróbować, bo często już tak bywało, były powtórki z mm w lotto oraz że ferajna mm-maniaków czekała na jakiegoś śpiocha a ten wpadał nie w mm a lotto
ja tez znikam ...mam nadzieje ze mini wieczorem zaskoczy narka ...milego popoludnia
Witam wszystkich. Gratki wygranym. U mnie boki , ale w krzyż xl wydrapane 30 zł i w krzyż za 3zł wydrapane 6zł
sambiana mozesz sprobowac ale to sa numerki dla zodiakalnych blizniakow , nie wiem spod jakiego znaku jestes
medea a skąd wziełas rano podane cyferki obliczasz sama???
islandorka
Dobrze mnie jeszcze złapałaś, o który ci wpis chodzi ?
Dobrze mnie jeszcze złapałaś, o który ci wpis chodzi ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 200 000 złotych
rano podałas zyferki 2,23,26,31,33,35 skąd???
multuś ja jestem strzelcem, ale i tak już puściłam na chybił i więcej nie dam im zarobić dziś na mnie
mirnam ja też zapomniałam a jak sobie przypomnialam to było już za późno
sorkiiii to multus....podał...
multuś własnie skąd miałeś poranne cyferki???
bo mi się zdawało ze to medea a to ty podałeś 4/6 na 14...
islandorka
Jak już pewnie wiesz z mojej rozmowy z multus80 to są cyferki dla bliźniąt z tej strony z typami dla znaków zodiaku, którą już tu podawałam czyli horoskopfree
A teraz to już naprawdę znikam
Jak już pewnie wiesz z mojej rozmowy z multus80 to są cyferki dla bliźniąt z tej strony z typami dla znaków zodiaku, którą już tu podawałam czyli horoskopfree
A teraz to już naprawdę znikam
sambiana pamietaj to sa numery tylko na dzisiaj 1-8-9-17-25-34 dla strzelcow mozesz sprobowac
sambiana no niby szansa jeszcze jest ale trzeba coś większego upolowac
No zobaczymy co mi przyniosą te 2 takie same zakłady wysłane w mini
multus na co klikasz na stronie h.free zeby znalezc te cyferki???
Sorry za te pożegnania i powroty, ale koledzy nie mogą się zdecydować czy można dać mi już spokój na dzisiaj czy nie. Tak, ze z góry uprzedzam i przepraszam za kolejne nagłe zniknięcie.
sambiana
Dzisiaj księżyc jest w znaku Wodnika a to sprzyja Wagom i Bliźniętom. Więc jeśli astrologia działa to cyfry dla tych znaków powinny zwiększyć szansę na wygraną. Strzelce muszą trochę poczekać na swój szczęśliwy dzień
sambiana
Dzisiaj księżyc jest w znaku Wodnika a to sprzyja Wagom i Bliźniętom. Więc jeśli astrologia działa to cyfry dla tych znaków powinny zwiększyć szansę na wygraną. Strzelce muszą trochę poczekać na swój szczęśliwy dzień
islandorka
Dokładnie zawsze po północy pojawia się nowy zestaw na kolejny dzień http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Dokładnie zawsze po północy pojawia się nowy zestaw na kolejny dzień http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
sambiana
Wczoraj islandorka prosiła mnie o tę informację i wpisałam ją w swoim profilu
Wczoraj islandorka prosiła mnie o tę informację i wpisałam ją w swoim profilu
sam jestem ciekawy a cyferki masz na o medea ci podala strone baw sie dobrze
ok wszystko wiem... juz mam...
sambiana
Twoje szczęśliwe dni potrwają od tej niedzieli do wtorku do godziny 17.42
Twoje szczęśliwe dni potrwają od tej niedzieli do wtorku do godziny 17.42
dla wodnika byłoby 3/6 na 14...
multuś
Wspieraj swoje szczęście tj. graj cyferkami dla bliźniaka wtedy gdy księżyć jest w Wadze lub Wodniku a wibracja dnia odpowiada Twojej liczbie urodzeniowej. Bardziej już nie można sobie ułatwić typowania według zasad astrologicznych
Wspieraj swoje szczęście tj. graj cyferkami dla bliźniaka wtedy gdy księżyć jest w Wadze lub Wodniku a wibracja dnia odpowiada Twojej liczbie urodzeniowej. Bardziej już nie można sobie ułatwić typowania według zasad astrologicznych
dobra ja uciekam do wieczorka i zycze wszystkim samych wysokich wygranych
Dzień dobry wszystkim 4/10+ i 5/10+
islandorka
Problem z tymi cyferkami w dni gdy jest więcej gier jest taki, że często wpadają tylko nie zawsze razem, bo lubią się rozrzucić po wszystkich grach
Problem z tymi cyferkami w dni gdy jest więcej gier jest taki, że często wpadają tylko nie zawsze razem, bo lubią się rozrzucić po wszystkich grach
sambiana
Numerologię stosuję od jakiegoś czasu plus cyferki z tej strony. Pomysł z księżycem dopiero zaczęłam testować, bo znam go od kilku dni tj. otrzymania od znajomej Gwiazdy Mówią gdzie go opisano. Jak na razie przez dwa dni Księżyca w Wodniku ja bliźniak trafiłam 4/5 oraz gdy trochę zaszalałam to w połowie zakładów skreślonych osobiście zwrot stawki była natomiast w CH/T klęska. Czyli temat do przemyśleń jest
Numerologię stosuję od jakiegoś czasu plus cyferki z tej strony. Pomysł z księżycem dopiero zaczęłam testować, bo znam go od kilku dni tj. otrzymania od znajomej Gwiazdy Mówią gdzie go opisano. Jak na razie przez dwa dni Księżyca w Wodniku ja bliźniak trafiłam 4/5 oraz gdy trochę zaszalałam to w połowie zakładów skreślonych osobiście zwrot stawki była natomiast w CH/T klęska. Czyli temat do przemyśleń jest
Medea co to za strona bo ja dla wagi potrzebuję
tczewianka
To ta sama strona, którą podałam islandorce tylko musisz wybrać swój znak (są umieszczone pod liczbami dla bliźnika)
By zaoszczędzić Ci fatygi oto cyferki dla Wagi na dzisiaj (spisałam bo robiłam miks do lotto) 6,16,21,30,32,42
To ta sama strona, którą podałam islandorce tylko musisz wybrać swój znak (są umieszczone pod liczbami dla bliźnika)
By zaoszczędzić Ci fatygi oto cyferki dla Wagi na dzisiaj (spisałam bo robiłam miks do lotto) 6,16,21,30,32,42
poszła medea
dziękuję
sambiana
tczewianka
Zaraz rzeczywiście zniknę na dłuższy czas, ale jeszcze chwilę będę
Jak widac na 14 Twoje liczby dawały 2/6, ale nic straconego na wieczór. Mi się podobają, bo aż trzy mają związek z 7 czyli dzisiejszą liczbą dnia tj. 16,21,42
Zaraz rzeczywiście zniknę na dłuższy czas, ale jeszcze chwilę będę
Jak widac na 14 Twoje liczby dawały 2/6, ale nic straconego na wieczór. Mi się podobają, bo aż trzy mają związek z 7 czyli dzisiejszą liczbą dnia tj. 16,21,42
witam ponownie
medea po przeanalizowaniu moich nr...podanych rano
a Twoich,4 się pokryły....4/6
czyżby one dzisiaj weszły?
mam nadzieję że tak....
medea po przeanalizowaniu moich nr...podanych rano
a Twoich,4 się pokryły....4/6
czyżby one dzisiaj weszły?
mam nadzieję że tak....
jutro jadę do centrali po odbiór 25 mil
trisetum myślę,że jeszcze przekroczy i będzie netto
ryszard i trisetum na powitanie i pożegnanie bo za chwilę muszę zniknąć z chatu
ryszard
Rzeczywiście jak w mordę strzelił weszło 4/6 a najlepsze, że ja po prostu zebrałam cyfry z poprzednich wpisów innych chatowiczów. Fajny zbieg okoliczności
ryszard
Rzeczywiście jak w mordę strzelił weszło 4/6 a najlepsze, że ja po prostu zebrałam cyfry z poprzednich wpisów innych chatowiczów. Fajny zbieg okoliczności
Ryszard co bedziesz sam jechał-mogę Ci towarzyszyć
A co jeszcze fajniejsze to nie były typowane liczby tylko liczby dotyczące innych spraw
szukam obstawy na jutrzejszy dzień
Medea coś w tym jest
Medea coś w tym jest
tczewianka,bardzo chętnie
Ryszard wpis1086918
fajnie ,a skresliłeś wygrywające liczby?
ryszard
Jako dama w roli obstawy raczej odpadam
A jeśli chodzi o opisany zbieg okoliczności to nie jest to pierwszy raz. Kiedyś w ten sposób zgarnęłam 6/10 i to nawet pierwsze w mojej karierze gracza w multi
Jako dama w roli obstawy raczej odpadam
A jeśli chodzi o opisany zbieg okoliczności to nie jest to pierwszy raz. Kiedyś w ten sposób zgarnęłam 6/10 i to nawet pierwsze w mojej karierze gracza w multi