Wpisy 1 087 025 – 1 087 124
30 sierpnia 2012 17:42 → 30 sierpnia 2012 19:11, 100 wpisów
Ale Niemcy daleko.Niestety.
majwoj
No były tu sugerowane tego typu teorie spiskowe, że my tu podajemy cyferki a ktoś w TS śledzi nasze typy i dopilnowuje, aby wygranych za dużo nie było
No były tu sugerowane tego typu teorie spiskowe, że my tu podajemy cyferki a ktoś w TS śledzi nasze typy i dopilnowuje, aby wygranych za dużo nie było
Ode mnie może i nawet nie tak bardzo, ale gdzie tu sens gdzie logika biorąc pod uwagę szansę zwrotu inwestycji
Monet.
Ty masz blisko.Możesz zagrać w lotto de.
Ty masz blisko.Możesz zagrać w lotto de.
Medea.
Pomyśl, masz aż 2 dni na wysłanie.
Pomyśl, masz aż 2 dni na wysłanie.
Nie odkładajcie wysyłania pózno na sobotę, bo kolektury zamykają prawie godzinę przed losowaniem.
Emerytka.
Czytałem, że grasz w Niemczech. Może znajomi wyslą Tobie kupony.
Czytałem, że grasz w Niemczech. Może znajomi wyslą Tobie kupony.
ja zagram w lotto de. jade tam w sobote
medea
emerytka
emerytka
no chyba ze dzis wygram w lotto...to nigdzie nie jade
Kriss. Dobry pomysł, popieram.
Przy okazji możesz także wysłać kupony znajomym.
Przy okazji możesz także wysłać kupony znajomym.
hartge....co cie tak szokuje
janosik
Kriss22221.
Kriss
Hartge
Janosik.Już mam wysłane.
Hartge
Janosik.Już mam wysłane.
Kriss.
Miałeś już w środę jechać.Coś nie wyszło?
Miałeś już w środę jechać.Coś nie wyszło?
Hartge.
Jak wzrośnie kumulacja ??
Jak wzrośnie kumulacja ??
Emerytka. Jak masz wysłane kupony, to znaczy że przechytrzyłaś nienasycony i zachłanny TS.
Majwoj gramy gramy wszedłem na luzaku puściłem to co miałem puścic maszyna nawet się nie zacięła
Janosik.
Ale TS-owi też dałam zarobić.
Ale TS-owi też dałam zarobić.
Emerytka.Tak było zrobić TS.
emerytka...musiałem bilet dac na sobote. tak wiec bede w niedziele w niemcach
emerytka znasz Darmsstadt/?
Kriss.
Znam,to trochę za dużo powiedziane.Byłam tam kilka razy.
Moje kuzynka ma tam dom.
Znam,to trochę za dużo powiedziane.Byłam tam kilka razy.
Moje kuzynka ma tam dom.
Liczby lotto.de z 29.09.2012.
22, 29, 35, 38, 40, 45 - 46, 3.
Była 1 zwykła szóstka płatna około 888 000 euro. ~3 500 000 pln.
Więcej na www.lotto.de
22, 29, 35, 38, 40, 45 - 46, 3.
Była 1 zwykła szóstka płatna około 888 000 euro. ~3 500 000 pln.
Więcej na www.lotto.de
Janosik.
Trochę litości dla TS-a też trzeba mieć.
Trochę litości dla TS-a też trzeba mieć.
Emerytka.
Janosik.
To astry? Dzięki.
To astry? Dzięki.
Witam ponownie wszystkich.Pusciłam jedno lotto,a nieczęsto i sie to zdarza.Medea mi tu nagadała,że mogę mieć dziś farta.Do tego extra pensja i 20zł.Ale chciałam więcej i wymieniłam na następne 4 extra pensje i .Zbyt zachłanna byłam
Mały błąd zrobiłem w dacie.
Powinno być. 29.08.2012r.
Powinno być. 29.08.2012r.
Tczewianka
Wieczorem to sobie odkujesz.
Wieczorem to sobie odkujesz.
tczewianka nigdy nie wymieniaj wygranej kasy bo zawsze wtopisz
Agatkaa.Witaj
??
tczewianka
Jakby co to co złego to nie ja, bo ja też puściłam lotto, mini i multi za porażającą kwotę 20 złotych
Jakby co to co złego to nie ja, bo ja też puściłam lotto, mini i multi za porażającą kwotę 20 złotych
medea no coś Ty .to tylko żarty
trisetum
Od czasu zmiany prezesa TS kumulacjami nas nie rozpieszczają, więc żal byłoby nie dać Bozi szansy
Od czasu zmiany prezesa TS kumulacjami nas nie rozpieszczają, więc żal byłoby nie dać Bozi szansy
wcinam irysy sezamowe.łapcie
tak mnie wzięło na słodkie ale żelków nie lubię
Zagląda tu Hipopotan ?
W przyszły piątek dzień to numerologiczna 3 tak jak ja. Księżyc jest wtedy co prawda w znaku Bliźniąt więc to dla mnie jako Bliźniaka średnio w odróżnieniu od Wag i Wodników, ale zrobię eksperyment i puszczę cyferki Bliźniaka z horoskop free. Ciekawe czy coś się uda wyszarpnąc
Jak nie to do trzech razy sztuka poczekam na dzień 3 i księżyc w Wadze lub Wodniku i powtórzę eksperyment, bo w każdym szaleństwie jest jakaś metoda szczególnie jeśli się okaże, że to rzeczywiście mój fartowny dzień
Jak nie to do trzech razy sztuka poczekam na dzień 3 i księżyc w Wadze lub Wodniku i powtórzę eksperyment, bo w każdym szaleństwie jest jakaś metoda szczególnie jeśli się okaże, że to rzeczywiście mój fartowny dzień
Nie ma Hipopotana, to idę.
Bywajcie. Hej!
Bywajcie. Hej!
Kraków - Marek Grechuta i Myslovitz
http://www.youtube.com/watch?v=ZFsxfucBmcs
http://www.youtube.com/watch?v=ZFsxfucBmcs
hej mozna cos tu powaznego wygrać?? ile juz gracie??
jestem nowa także zielona...
andziaosa17
Ja po dłuższej przerwie zaczęłam grac gdzieś tak pod koniec zeszłego roku głównie w mm. Jeśli chodzi o wygrane to to są gry losowe więc bywa różnie
Ja po dłuższej przerwie zaczęłam grac gdzieś tak pod koniec zeszłego roku głównie w mm. Jeśli chodzi o wygrane to to są gry losowe więc bywa różnie
No i niestety nikt jeszcze nie wykombinował a przynajmniej się chwali super pewnym system na wygrane typu 10/10 w multi
Hartge
Robal
Dzisiaj też środek,ale innego województwa.
Robal
Dzisiaj też środek,ale innego województwa.
dzieki bardzo
a w co polecacie grac???
.
Konia strzeż sie z tyłu, byka z przodu, a głupca ze wszystkich stron.
.
Konia strzeż sie z tyłu, byka z przodu, a głupca ze wszystkich stron.
.
gg 36.Być może,ale wydaje mi się bardziej środek.
Hartge.
No właśnie jedna.
No właśnie jedna.
Edi 8.
Bardzo słuszna uwaga.
Bardzo słuszna uwaga.
andzia
Większośc osób udzielających się na chacie gra tak jak ja głównie w multi przy czym są różne szkoły jeśli chodzi o ilość skreśleń i kwestię czy puszczać zakłady z plusem czy bez. Według mnie najlepsze są zakłady na 5 i 8 skreśleń, ale czasami jak są nieciekawe liczby to gram i 10 by zwiększyć swoje szanse.
Większośc osób udzielających się na chacie gra tak jak ja głównie w multi przy czym są różne szkoły jeśli chodzi o ilość skreśleń i kwestię czy puszczać zakłady z plusem czy bez. Według mnie najlepsze są zakłady na 5 i 8 skreśleń, ale czasami jak są nieciekawe liczby to gram i 10 by zwiększyć swoje szanse.