Wpisy 1 086 725 – 1 086 824
30 sierpnia 2012 12:56 → 30 sierpnia 2012 14:21, 100 wpisów
Madea a masz ta rozpiske do strzelca? Już kompletnie nie wiem jakie liczby skreslac
Co tu będziemy gadać 48-50 też powinno a tu ani widu ani słychu
mala
Liczby dla strzelca dzisiaj 1,8,9,17,25,34
Według numerologii dobrze też przemyśleć 7,16,25,32,43 oraz 14,21,28,35,42,49
Liczby dla strzelca dzisiaj 1,8,9,17,25,34
Według numerologii dobrze też przemyśleć 7,16,25,32,43 oraz 14,21,28,35,42,49
Lila
6,7,12,16,19,39
Wygląda na to, że program czy też żywy astrolog planuje wysyp liczb z rodzinki 7 podanej dla mala1438
6,7,12,16,19,39
Wygląda na to, że program czy też żywy astrolog planuje wysyp liczb z rodzinki 7 podanej dla mala1438
na polepszenie humorku przed losowaniem
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
szczegolnie dla panow
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
szczegolnie dla panow
Siedzę i dumam, ale co wydumam do lotto to mam wątpliwości. Zatypować zatypowałam. skreślić, skreśliłam a teraz jeszcze dla spokojności sumienia dam losowi szansę puszczają po jednym chybiku do lotto i mini. I tak będę mieć po dwie szanse w obu grach
siema zaraz losowanko kur... I ts zrobi dyman ko
witam witam ...dawac losowanie karwa mac
juz tam Lila zabita ja znam historie jak tatus przyniosl kasiorke do domu bo dostal kredyt na budowe domu i dziecko wrzucilo cala kase do pieca bo ogien przygasał
scolls....ja tam w życiu kredytów nie brałam ale jakby mnie coś takiego spotkało to wiszę
scolls
Nie przesadzajmy. Ja dzisiaj miałam klientkę w typie dziewczyny gangstera ( duży cyc plus mózg w funkcjonalnym wyniku wskutek przerzucenia myślenia na swojego koteczka) co to wywaliła w cholerę papiery swojego byłego dziubdziusia w tym jak się okazało te dotyczące pożyczek, które dla niego zaciągneła oraz zakupów jakie zrobił na jej nazwisko. No a teraz koteczek znalazł nowy teren łowiecki a kuwetę trzeba samemu posprzątać
Nie przesadzajmy. Ja dzisiaj miałam klientkę w typie dziewczyny gangstera ( duży cyc plus mózg w funkcjonalnym wyniku wskutek przerzucenia myślenia na swojego koteczka) co to wywaliła w cholerę papiery swojego byłego dziubdziusia w tym jak się okazało te dotyczące pożyczek, które dla niego zaciągneła oraz zakupów jakie zrobił na jej nazwisko. No a teraz koteczek znalazł nowy teren łowiecki a kuwetę trzeba samemu posprzątać
Lila wiem mozna sie zalamac ta historia wydazyla sie naprawde w latach 70
kredyty , chwilowki ...tanio tanio
Czwartek 30.08
Księżyc w znaku Wodnika
Wykorzystaj energię i przedstawiaj swoje pomysły ważnym osobom. Jeśli sprzątasz, bez oporów wyrzucaj stare meble i zmieniaj wystrój. Także randki będą udane. O godz. 19.49 Księżyc w opozycji do Merkurego pomoże ci odkryć różne sekrety i tajemnice.
uda się: podejmowanie decyzji.
Unikaj: dyskusji o pieniądzach.
Dieta: warto oczyszczać organizm.
Dom: możesz w nim posprzątać.
Zdrowie, ruch: nie zmuszaj się do ciężkich ćwiczeń.
Magia: łatwo zerwiesz złe związki.
Ogród, rośliny: oczyszczaj drzewa ze zwiędłych owoców.
Biznes i pieniądze: możesz wygrać z konkurencją.
Wibracja dnia: 7
Sprzyja rozwojowi duchowemu.
Księżyc w znaku Wodnika
Wykorzystaj energię i przedstawiaj swoje pomysły ważnym osobom. Jeśli sprzątasz, bez oporów wyrzucaj stare meble i zmieniaj wystrój. Także randki będą udane. O godz. 19.49 Księżyc w opozycji do Merkurego pomoże ci odkryć różne sekrety i tajemnice.
uda się: podejmowanie decyzji.
Unikaj: dyskusji o pieniądzach.
Dieta: warto oczyszczać organizm.
Dom: możesz w nim posprzątać.
Zdrowie, ruch: nie zmuszaj się do ciężkich ćwiczeń.
Magia: łatwo zerwiesz złe związki.
Ogród, rośliny: oczyszczaj drzewa ze zwiędłych owoców.
Biznes i pieniądze: możesz wygrać z konkurencją.
Wibracja dnia: 7
Sprzyja rozwojowi duchowemu.
scolls ? Jaka historia muwisz o dlugach ? ... Film ' dlug ' ? Polski ?
Lila
I kobitka dokładnie tak zrobiła, ale się okazało, że wspólna kuwetka miała drugie dno
I kobitka dokładnie tak zrobiła, ale się okazało, że wspólna kuwetka miała drugie dno
hej kobitki
franek nie o dlugu tylko o pieniadzach ktore dziscko spalilo w piecu
medea znaazłam na strnie gwiazdy mówia!!!
scolls aha juz kaman ja ...o co chodzi
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,02,03,06,08,12,18,26,28,31,35,39,41,42,53,59,62,70,79,80
Plusem jest liczba: 08
01,02,03,06,08,12,18,26,28,31,35,39,41,42,53,59,62,70,79,80
Plusem jest liczba: 08
Użytkownik groszek1122 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
medea widze ze z toich przwidzianych 4/6...
lipa 2/5 i 3/10 a bolek a ty ?
albo nawet 4/5 bo widze ze mi sie zdublowły musze sprawdzic wpis...
ja pintole zdrapki poszly sie ....nawet do 1000 nie dociagne za to na dzis mam cyferke jak policjant
Mam pytanie. Jeśli zagram w multimulti na 5 liczb bez plusa i trafie 5 to mam 700zl ?
scolls poratuj jakimi liczbami na wieczur hehe
islandorka
Rzeczywiście. Strzelce i panny liczby z horoskopfree mają dzisiaj branie warto więc przemyśleć kwestię lotto i mini
Rzeczywiście. Strzelce i panny liczby z horoskopfree mają dzisiaj branie warto więc przemyśleć kwestię lotto i mini
medea a puściłas cyferki ktore podałas???
ja nie zdążyłam wytypować tu ale puściłam sobie na chybił i też nic 2/10
fabik zamiast chodzic do robot wyslac co tydzien 5/5 trafic i po co robota jak mozna zyc z mm 5/5
18 pewniak na wieczur
rude sa fajne
islandorka
Jak zwykle w takich sytuacjach nie i pluję sobie w brodę.
Z drugiej strony gdybym puściła to by pewnie nie wpadły
Jak zwykle w takich sytuacjach nie i pluję sobie w brodę.
Z drugiej strony gdybym puściła to by pewnie nie wpadły
hehe mnie sie podoba