Wpisy 1 086 625 – 1 086 724
30 sierpnia 2012 11:41 → 30 sierpnia 2012 12:54, 100 wpisów
Robal ciekawe ilu w pl graczy gra na taka powtorke,w bulgari zeby bylo smiesznie to na ta powtorke wszlo kilka kuponow
muwi monz do zony ej czy ty nie jestes za gruba ? Nie, nie jestem za gruba po prostu mam durzy brzuh
Fryzjer do swojego klienta:
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
scolls....nie,w gazecie przeczytałam ekskiuzemła kuźwa z jakiego rana?
Gała...nie mam do Ciebie siłDarek Wirkowski kiedyś miał na forum wątek z jakimiś systemami
scolls ,na stronie lotto clubu sa juz gotowe zestawy po 12 cyfr i wybierasz sobie jakis zestaw w mm lub lotto. lipa
Multus80 no bo raczej nie ma mozliwosci aby mozna bylo podac swoje typy bo wtedy kazdy grajacy podawalby inny zestaw a takich zestawow bylo by bardzo duzo
no wlasnie , ciekawe na jakiej podstawie dobieraja liczby do zestawow , to jest chyba na ch/t no bo nie sadze zeby ktos analizowal liczby tak jak na mp
Dobra ja musze uciekac jak dam rade to odwiedze Was pozniej wysokich wygranych i milego dnia
kriss...Ty weź tą Gabriellę ode mniepisze że,martwi się o mniei nie miała zamiaru mnie przestraszyć
ulala
A żebyś wiedziała,że pracująca . Ochronka pourlopowa mi się właśnie kończy i sprawa goni sprawę, więc pojawiam się tutaj w chwilach przestoju
A żebyś wiedziała,że pracująca . Ochronka pourlopowa mi się właśnie kończy i sprawa goni sprawę, więc pojawiam się tutaj w chwilach przestoju
medea76 czytam Ciebie czasem i wiem że jesteś zapracowana...ale radzisz sobie super
Lila
A może parka 34-36 bo lubią sobie wpadać w tandemie a dawno razem nie wpadły ????
A może parka 34-36 bo lubią sobie wpadać w tandemie a dawno razem nie wpadły ????
medea76 tak na szybko skąd bierzesz te kwarty księżyca tzn skąd wiesz w którym dniu jest jaki kwartał do znaku zodiaku?
Lila
Ostatnio różnie bywa, ale ostatnio twoje typy na Nie są raczej trafne, więc raczej parka ulala ma większe szanse szczególnie, że ja obstawiłam 63
Ostatnio różnie bywa, ale ostatnio twoje typy na Nie są raczej trafne, więc raczej parka ulala ma większe szanse szczególnie, że ja obstawiłam 63
medea...czasami się zdarza że,na 19 liczb siądą tylko 3 a czasem że,na 15 siądzie sześć.nie jestem jasnowidzem.A szkoda
andromeda
Pomysł z księżycowym system ustalania szczęśliwych dni na grę w lotto podsunęła mi pasja mojej znajomej, która namiętnie i regularnie czyta Gwiazdy Mówią, które mi podrzuca znając moje uzależnienie od czytania i ograniczony budżet na prasę. Tam wyczytałam w nr 34 z tego roku kiedy jaki znak powinien grać no i znalazłam rozpiskę tygodniową wędrówek księżyca przez horoskop
Pomysł z księżycowym system ustalania szczęśliwych dni na grę w lotto podsunęła mi pasja mojej znajomej, która namiętnie i regularnie czyta Gwiazdy Mówią, które mi podrzuca znając moje uzależnienie od czytania i ograniczony budżet na prasę. Tam wyczytałam w nr 34 z tego roku kiedy jaki znak powinien grać no i znalazłam rozpiskę tygodniową wędrówek księżyca przez horoskop
mala1438
Przepraszam. Znam ten ból. Pisanie na chacie z mojej komórki to droga przez mękę.
Przepraszam. Znam ten ból. Pisanie na chacie z mojej komórki to droga przez mękę.
http://pieniadze.fakt.pl/Wygrales-w-totolotka-Oddasz-wygrana-,artykuly,175010,1.html
.
.