Wpisy 1 086 458 – 1 086 557
30 sierpnia 2012 03:28 → 30 sierpnia 2012 10:44, 100 wpisów
widze tam pare liczb ktore wleca tak mysle ? M.in. 30 , 48
Ty bylby czad jakby tak wypadly 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 nigdy niewiadomo ...rozwazen tu wiele mam
bolek...na nie do 25 liczbów ..to znaczy nie bedzie spadnie na jutro ..ja tak myśle 5/25
hehe
bolek bedzie to samo co wczoraj porazka
e nie ale jeszcze pomysle przed pusczeniem kuponow
tu jest tak kiedy myslisz ze wejdzie to porazka ...trza by rozpisywac ale szkoda kase duza wtopic ...
u mnie jest tak, że jak wyśle za 10 to coś wchodzi
a za 50 ti ni ch...a
a za 50 ti ni ch...a
.
he bo tak jest
.napuszcza sie kuponow pare liczb nie wchodzi i lipa ... Ja multi to puszczam za maks 10zl ... Wystarczajaco
he bo tak jest
.napuszcza sie kuponow pare liczb nie wchodzi i lipa ... Ja multi to puszczam za maks 10zl ... Wystarczajaco
mnie ten+ kosztuje i rzadko wchodzi, ale boje się że raz nie obstawię i będzie coś grubszego
.
Ja bez plusa zawsze jakos mi to niepasuje ...jeszcze stawka podwujna ...
Ja bez plusa zawsze jakos mi to niepasuje ...jeszcze stawka podwujna ...
no baw się oby gadajcie ..ja przy kompie oblicze MM
no tak
moze jaka modlitwa przydala by sie przed losowaniem przed 14
Dzien dobry Wszystkim
Bolek bezsennosc Ciebie zlapala
Czy to w pracy ?
milego dnia zycze i wygranych
wstawac spiochy
Medea. Witaj. Hej!
Idę sobie do Maryny.
Wszyscy drzemią a u mnie powoli się kończy pourlopowy okres ochronny w pracy, choć jeszcze dzisiaj będę mieć w miarę spokojny dzień .... tylko żebym sobie nie wykrakała
na dobry początek dnia 3/5 w keno, zodiak lew 0 zł
1 zł do przodu
1 zł do przodu
bolek31
Wracając do Twojego pomysłu to mi dzisiaj maszyna wyrzuciła w CH/T 49, którego nie skreśliłam w swoich zakładach. Znając więc złośliwość rzeczy martwych szanse projektu nieparzyste rośnie
Wracając do Twojego pomysłu to mi dzisiaj maszyna wyrzuciła w CH/T 49, którego nie skreśliłam w swoich zakładach. Znając więc złośliwość rzeczy martwych szanse projektu nieparzyste rośnie
bolek31
Cyfry całkiem nie z mojej parafii, ale patrząc na ostatnie losowania powinno być dobrze. 71 też jest na tym CH/T i nie ma jej w moich zakładach czyli jest dobrze.
Za 49 i 71 trzymam za mnie i za ciebie
Cyfry całkiem nie z mojej parafii, ale patrząc na ostatnie losowania powinno być dobrze. 71 też jest na tym CH/T i nie ma jej w moich zakładach czyli jest dobrze.
Za 49 i 71 trzymam za mnie i za ciebie
Doberek Madea
Z uwagi na szczęśliwą astrologiczną aurę oraz trudny do pokonania pociąg do 25 milionów dzisiaj skuszę się jednak na lotto a ponieważ szczęściu trzeba pomóc chcę wypróbować moją metodę numerologiczną z nadzieją, że mnie nie zawiedzie
Co tam Serduszko u Ciebie?ja juz puscilem pare kuponow na dwa losowania jak i duzego
Dobry wszystkim ale dzis piekna pogoda puściłem 2 zaklady na lotto
to Witaj w klubie
Witaj GG
witam wszystkich na czacie
widzę,że dzisiaj LOTTO będzie miał utarg....
widzę,że dzisiaj LOTTO będzie miał utarg....
trisetum
wczoraj mnie oszukano o 18.00 w zb mówiąc że pula to już prawie 20mln
wczoraj mnie oszukano o 18.00 w zb mówiąc że pula to już prawie 20mln
tak sobie myślę czy zagrać na system 8?
w styczniu na 8 w kłodzku padła wygrana 13 mil
w styczniu na 8 w kłodzku padła wygrana 13 mil
GG
Rysiu to ile trzeba wylozyc na 8?
prawdopodobnie 86 zł dokładnie nie wiem
gg
nie dobije bo wszyscy mysla ze lotek dziala niezgodnie z prawem
medea
duszekwawa
Trochę mnie wczoraj poniosło a czasu na analizy zabrakło i na wieczór puściłam same CH/T no i dno i wodorosty, choć uczciwie przyznam, że wczoraj wieczorem liczby były zupełnie nie z mojej bajki.
Trochę mnie wczoraj poniosło a czasu na analizy zabrakło i na wieczór puściłam same CH/T no i dno i wodorosty, choć uczciwie przyznam, że wczoraj wieczorem liczby były zupełnie nie z mojej bajki.
duszekwawa
Takie są skutki zgarnięcia o 14 aż 4 złotych i przekonania, że to jest ten dzień po którym będę mogła niektórym powiedzieć szczerze co mi lotto
Takie są skutki zgarnięcia o 14 aż 4 złotych i przekonania, że to jest ten dzień po którym będę mogła niektórym powiedzieć szczerze co mi lotto
tak sobie dumam na nr....w LOTTO...
9,12,24,36,43
6,8,12,23,28,35
13,17,33,36,41,48
i myślę,że ta trójczyna powinna wpaść
9,12,24,36,43
6,8,12,23,28,35
13,17,33,36,41,48
i myślę,że ta trójczyna powinna wpaść
No to zbierając z powyższych wpisów wymienione liczby mamy całkiem zgrabną 6 czyli 8,23,5,6,9,12 tak absurdalna, że kto wie
medea i takie się trafiają....
medea dzisiaj 2-23-26-31-33-35 lotto i mm pamietaj zgodnie z naszym zodiakiem
Miłego Dnia,udanego typowania,trafienia 6 w LOTTO.....
Do zobaczenia
Do zobaczenia
multuś
No oczywiście, ale chcę też zrobić miks z resztą księżycowej rodzinki czyli wodnikiem i wagą zobaczymy co będzie
ryszard miłego dnia i byśmy się wieczorem podzielili pulą na 6/6 w lotto
No oczywiście, ale chcę też zrobić miks z resztą księżycowej rodzinki czyli wodnikiem i wagą zobaczymy co będzie
ryszard miłego dnia i byśmy się wieczorem podzielili pulą na 6/6 w lotto
medea życzę tej upragnionej 6,podzielimy się
medea, wydaje mi sie ,ze mieszanie z innymi znakami zodiaku nie da rezultatu,gdyz to sa cyfry przeznaczone dla nas,dla blizniakow
Ciekawe do ilu mln dojdzie kopulacja i czy wygra wiecej niz 1 osoba
Heya.... Chyba se zagram A niechtam, nacie3,-
fabikdzisiaj albo w sobote bedzie szostka ,jesli nie bedzie to ts poda do wiadomosci , ze ktos gdzies trafil kto to sprawdzi
siema wszystkim ...bolek jestes ? I puscilem mini i multi ...
siema... Gg36 ... Hej jakie masz typy na multi ja puscilem 3 kupony ...
gg36 sory na mini ...o mini lotto chodzi mi jak typujesz
ja dwie zdrapki zodiak i 9zl tez dobrze dzien zaczol sie oby tak dalej wam tez tak zycze
wziolem wodnik i ryby 9zl w obu razem 9zl
hehe w kuponach zycze ci lepiej
Dzien dobry wszystkimDzis czwartek wiec zycze wszystkim szczesliwej 6/6 Wczoraj w UK ktos zainkasowal prawie 9 milionow w lotto
czesc alvaro... Hmm no ciekawe liczby
czesc scolls
cześc franek... przyłożyłem się do typowania, mówię szczerze...
ts przylozy sie jeszcze bardziej by nam niesiadlo