Wpisy 1 086 558 – 1 086 657
30 sierpnia 2012 10:45 → 30 sierpnia 2012 11:52, 100 wpisów
hehe pewnie mam nadzieje ze okaza sie moje szczesliwe numerki
Oby nie bylo jak u chlopakow z clubulotto Ostatnio z systemu 6/12 weszla im tylko jedna cyferka
a co to jest clublotto ? ?
dzień dobry
grupa
scolls
Mam pytanie - w brytfance przy transmisji leci napis - na żywca, czy jakie tam - live ?
grupa
scolls
Mam pytanie - w brytfance przy transmisji leci napis - na żywca, czy jakie tam - live ?
aaa aha takie cus ... No to juz wiem
multus80
u 'szefa ' - na /3gry można się za darmoszkę załapać na jeden grupowy
u 'szefa ' - na /3gry można się za darmoszkę załapać na jeden grupowy
Robal36Szczerze mowiac nie wiem bo nie ogladam loswan na zywo tylko dostaje wyniki na komorkw ewentualnie sprawdzam na stronce national lottery Robal dlaczego pytasz ? Czyzby jakies podejzenia ze losowanko jednak nie jest na zywo
system 6 z 12 troche kosztuje , gdyby w tym klubie ktos trafil szostke to te pieniadze musza skad sie wziac.
Witam.
Miłego dnia i wysokich wygranych.
Miłego dnia i wysokich wygranych.
scolls
że ja ? moje podejrzenia ? nie
widzę tylko takie różne teksty o puszkach, drucikach, kabelkach i się
że ja ? moje podejrzenia ? nie
widzę tylko takie różne teksty o puszkach, drucikach, kabelkach i się
Multus80 no ludzie sie skladaja na system a pozniej w zaleznosci od wkladu w razie wygranej sa dzielone na wszystkich ktorzy wykupili pukon
Robal.
Procentowo-
Procentowo-
Scolls
Robal no czytalem na forum ten przypadek w portugali dal jednak do myslenia sam bym sie ostro wkurzyl jakby mi wciskali kit ze losowanie jest na zywo i padly by moje cyfry a pozniej sie tv tlumaczylo ze zla kasete dali
z sejmu - z dziś -
- Czy szef rządu powinien ingerować w decyzje ludzi, gdzie lokować swoje pieniądze? - pyta Tusk...
... minister finansów - Obywatel ma prawo podejmować ryzyko...
- Czy szef rządu powinien ingerować w decyzje ludzi, gdzie lokować swoje pieniądze? - pyta Tusk...
... minister finansów - Obywatel ma prawo podejmować ryzyko...
6 z 12 kosztuje 2700 zaklad czyli musi zagrac ok 1000 osob zeby ten kupon puscic ,czy ja to dobrze rozumiem
scolls
no widzisz, właśnie - a tam w tym temacie jest pytanie - ralfka - czy jest taki napis ... i dlatego właśnie pytam...
a publika w studio, to chyba tylko gdzieś po republikach bananowych
no widzisz, właśnie - a tam w tym temacie jest pytanie - ralfka - czy jest taki napis ... i dlatego właśnie pytam...
a publika w studio, to chyba tylko gdzieś po republikach bananowych
To dzisiaj podejmujemy ryzyko i lokujemy nasze drobniaki w lotto i mini.
Multus kazdy gra za taka kwote jaka chce ale z ewntualnej wygranej tez dostanie tyle ile procentowo wlozyl np.jesli zagra za 1350 pln to jest okolo 50% wkladu to tyle tez otrzyma po trafieniu
I jeśli /hipotetyczna / p u s z k a - nie jest, w żaden sposób, skorelowana, z typowaniami, to w czym problem ?
A może jest też jakoś tak ? -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3524&page=5
2011-10-07 (10:36)
Kurka -
/.../ można zaryzykować stwierdzenie że przypadek bułgarski powtórzy się nie koniecznie w Bułgari i to w niedalekiej przyszłości.
Nawet może się już powtórzył w takich grach gdzie losowanie jest emitowane z opóźnieniem (chyba w czechach tak jest) i z obawy przed zamieszaniem , losowanie takie pominięto /... /
A może jest też jakoś tak ? -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3524&page=5
2011-10-07 (10:36)
Kurka -
/.../ można zaryzykować stwierdzenie że przypadek bułgarski powtórzy się nie koniecznie w Bułgari i to w niedalekiej przyszłości.
Nawet może się już powtórzył w takich grach gdzie losowanie jest emitowane z opóźnieniem (chyba w czechach tak jest) i z obawy przed zamieszaniem , losowanie takie pominięto /... /
Robal36 w dzisiejszym swiecie ja uwazam ze wszystko jest mozliwe a szczegolnie tam gdzie sa duze pieniadze i tez uwazam ze moga istniec jakies kombinacje byc moze nawet takie o ktorych nam sie nie snilo
To mniej wiecej tak jak z iluzjonistami:wydaje sie aby cos takiego bylo niemozliwe a jednak idzie w jakis sposob zrobic taka sztuczke tylko caly "knyf" polega na tym aby wiedziec jak to zrobic, przeciez miliony ludzi na swiecie tez daja sie zrobic w "konia" i wiekszosc nie ma pojecia jak dana sztuczka zostala wykonana
a jesli nie bedzie zadnej wygranej nawet trojki a wartosc kuponu przekroczy np 4 tysiace to co sie dzieje z ta roznica 4tys - 2700 czy to zostaje na nastepne losowanie
Multus zobacz na stronie clublotto.pl tam jest wszystko dokladnie wytlumaczone
scolls
jasne , ale -
z /przewidywanych/ 18 skacze na 25 - jak wyda, tak ?
- czyli siedem baniek - tak ?
czyli wpływa 14 - tak ?
to ile przewidują zawartych będzie zakładów ?
a ile osób będzie miało prawie albo takie same zestawy ?
jasne , ale -
z /przewidywanych/ 18 skacze na 25 - jak wyda, tak ?
- czyli siedem baniek - tak ?
czyli wpływa 14 - tak ?
to ile przewidują zawartych będzie zakładów ?
a ile osób będzie miało prawie albo takie same zestawy ?
Robalku.....ja tam nie wiem czy ze 3 razy ale wiem że,o 14-tej śliczniusio siadasz
Robal36 poczytalem watek na forum ktory wkleiles no i ciekawe szczegolnie o watku bulgarskim,moze i u nas wpadna te same cyferki z powtorki...kiedys
scolls
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
ma ktoś z WAS system z 40 lub 42 liczb na 5 skreslen i 80-100 zak??????
scolls
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
Żona mówi do męża:
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Robal ciekawe ilu w pl graczy gra na taka powtorke,w bulgari zeby bylo smiesznie to na ta powtorke wszlo kilka kuponow
muwi monz do zony ej czy ty nie jestes za gruba ? Nie, nie jestem za gruba po prostu mam durzy brzuh
Fryzjer do swojego klienta:
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
scolls....nie,w gazecie przeczytałam ekskiuzemła kuźwa z jakiego rana?
Gała...nie mam do Ciebie siłDarek Wirkowski kiedyś miał na forum wątek z jakimiś systemami