Wpisy 10 860 – 10 959
19 stycznia 2008 18:01 → 19 stycznia 2008 23:30, 100 wpisów
darencjoo to dobre liczby tylko czy ona nam tak wszystkie dzis wejda ;)zobaczymy.
jestem jedną ze znanych wróżek? Ma ktoś jakieś pytania do mnie?? Na każde odpowiem
do wróżki potrzebna mi wygrana czy wygram tyle ile mi potrzeba ?????
jeżeli jesteś dobra rozszyfrujesz moje typy a więc będziesz potrafiła odpowiedzieć pozdrawiam i czekam na wróżbę :)!!!!:)
jesteś wróżką zgaduj szukaj wszystko w zasięgu twojej mocy i wiedzy :)
szosteczki zycze wszystkim dzisiaj w duzego spora sumka do zgarniecia , moze padnie nowy rekord
Podaję liczby do dzisiejszego losowania dużego lotka: 01,12,22,25,47,49. Kto wysłe takie liczby może być pewny na 100% że wygra duże pieniądze.
twja szóstka w dl nie ma szans ale w mulciaku może o 21:55 się wyjaśni kto lepszy :)))))ja czy wróżka
uwazam ze to beda strasznie proste liczby w duzego i padnie nie jedna 6
tak znalazłas je na chat-ie z wczoraj a więc tu potrzebny jest raczej jasnowidz
hejka wrozko a moze mi cos podpowiesz?????/ trafie dzisiaj i jakie mam skreslic liczby podaj moj typ
wróżko masz typy wszystkich dodatkowo typy podane przez PASCO oraz liczby z ostatnich losowań wywróż jedną 10 a wszyscy cię ozłocimy kto za!!!!!!!
mam nadzieję że uporasz się z tym zadaniem w pol godziny to większość zdąży jeszcze puścić a dlaczego multi proste wygrana gwarantowana
a jo juz znom numery w dużego jakie padną prawie zech szol odac bydzie jedna 6 ta moja
hej gdzie sie podziala ta wrozke czy ktos wie???? wystraszyla sie czy co??????
a to moja wróżba na ML.
1,61,12,17,47,49,25,27,79
39
i kto chce niech wierzy i gra hahaha :)))))))
1,61,12,17,47,49,25,27,79
39
i kto chce niech wierzy i gra hahaha :)))))))
SZOSTKI w Dużego nikt zagwarantować nie może nawet Napoleon jakby z grobu dzisiaj wstał.
Ale 3/3 w Multi to moge podać....19,24,58.
Zyczę szczęścia !.
Ale 3/3 w Multi to moge podać....19,24,58.
Zyczę szczęścia !.
a może ktoś zna prawdziwego jasnowidza niech go doprowadzi do tej stronki może on nam wytypuje złotą 10 którą wszyscy zagramy na nasz pożytek a na zgrzyty LOTTO
Najważniejsze w życiu jest
Szczęście dzielić z innymi.
A ten kto dziś trafi szóstke to i tak się nie podzieli z nikim bo NIESTETY nie wie TERAZ że jego szóstkę wylosują akurat dziś.
Szczęście dzielić z innymi.
A ten kto dziś trafi szóstke to i tak się nie podzieli z nikim bo NIESTETY nie wie TERAZ że jego szóstkę wylosują akurat dziś.
Jakoś dzisiaj chodzi za mną 4,5.Obserwując MLiDLczęsto jest tak,że liczby pokrywają się.,,Wykopałam'' jakieś stare statystyki z 1995 r i tam było tak, że ta para powtórzyła się trzy razy prawie raz za razem. Nie wiem, może to zbytnia sugestia a jak do tego dojdzie ,że Jaśnie Wieleba będzie prowadził losowanie...to nici z tego.
4:5 ma sznsę w ML.co nie oznacza że nie padnie w dl.co czasamisię zdarza
Moje typy ML i DL na losowanko 19.01.08 - 9-ka ML: 6,16,18,30,52,53,71,76,77 lub taka 9-ka ML: 1,19,29,38,55,57,64,67,73; 6-ka DL: 1,15,28,30,36,47 lub taka 6-ka DL: 5,11,12,14,18,19 ;)
Sama nie wiem, ja patrzę na mape wizualnie w któą stronę,,lecą'' liczby; no itak akurat jakoś mi pasuje, może się mylę.
a ja mam to gdzieś wygram przegram wsio rybka 5 zeta na lotto 5 zeta na piwko patrzę na siatkę i mam czuja że i tak jedna szóstka jest noja :)))
Dzisiaj byłem na wycieczce w Szczecinie i pusciłem totka za 20 PLn ,ale trochę mi głupio bo przedemna stała babci koło 70 i pusciła DL za 160 PLN
Ja puściłęm 48 zakałdów dużego mniej nie dało żeby rospisać wszystkie parki i trójki w dużego oczywiście ale czy wygrałem dowiem się rano o 7 bowiem wychodze do pracy na noc!!! wygrana nie ucieknie !!!do tego 8 zakądów w expresa i 1 zakąd w multi !!!
W chybił trafił nie wieże i w jeden zakałd też bo wiekszośc tak wysyłą za 2 zł i na chybił
A może u nas padnie dziś w końcu 6-ka? :) 110 zestawów po 12 liczb czeka na losowanie ... Przypominam, że typowania Dużego Lotka znajdują się w dziale Typowania >> Duży Lotek
Ciekawa jestem, kiedy tzn. czy w tym dniu co jest losowanie, czy w innym dniu jest puszczany zakład który wygrał?
no i mamy finał z ruskimi
a w kieszeniach zwycięskie kupony :)))))
a w kieszeniach zwycięskie kupony :)))))
W dziale "Testuj liczby" można podać dzisiejszą szósteczkę i widzimy, że 15.11.2005 padło 4/6 z dzisiejszych liczb. W całej historii od roku 1957 było jeszcze 4 inne losowania w których padło 4/6 z tych liczb.
Pitrex tez mam 16 PlN, jestes z Krakowa , ostatnio gadam z laską która kiedys mieszkała w Krakowie
Zabka miałas 4 w expresa, jesli tak to na wyniki musisz czekac do godz ok 23, gratulacje
za 4 w expressa to tak od 400 w góre do 1500..jak nie ma wygranej I stopnia to jest to dużo płacą a jak jest to mało :)
Klonek...w kraku są tysiące lasek :)
Klonek...w kraku są tysiące lasek :)
Mistrzem typowania w Dużego Lotka jest zbych. W ostatnim miesiącu miał 2 razy 5/12 oraz 2 razy 4/12. Dzisiaj podał właśnie znowu 5/12. Brawo
Moje typy ML na losowanko 20.01.08 i DL na losowanko 22.01.08 - 3 pewniaki z +em: 15+ lub 33+ lub 60+; 1-na parka ML: 41,50; 4-y 3-ki ML: 2,3,46 lub 36,44,75 lub 4,11,62 lub 26,28,78; 2-ie 5-ki ML: z powtórzeń 42,44,51,56,75 lub taka 10,22,27,58,80; 3-y pewniaki DL: 1 lub z powtórzeń 10 lub 45; 2-ie 6-ki DL: 3,5,14,34,35,42 lub 10,11,12,18,19,25
Pitrex niewiem jak wyglądasz niewiem jakim człoiwkiem jestes ale to że mieszkasz w Krakowie dla mnie jestes kims .Wejdz na gg to pokarze ci zdjącie tej laski
zy ktoś wie ile dostaje sie za 4 w duży lottku???z gory dziekuje pozr
Moim zdaniem to losowanie powinno być anulowane, ponieważ ta Pani kilka dni temu wymądrzała się że,,siódemka to szczęśliwa liczba''. Kto wie, może komuś podpowiadała?
ech... liczby dziwne, jak ktoś kreślił to nie miał szans, chyba, że na chybił trafił :)
fiolko, głupotki z nerwów piszesz :D następnym razem zgarniemy wszystko :P
ślepy los na chybił trafił i mam 4/6 w DL.Myślę że stówka chyba będzie .te liczby to ; 7 10 14 25
a mi poskąpił los tym razem 2/6 ;( zamiast 5 miałem 4, a zamiast 14 miałem 13 ;p
a jo jak zwykle 2 w dużego dziesie bydą 2 szóstki pamietejcie moja słowa
a ja mam pytanko: gdzie będzie można znaleźć info czy kumulacja nas czeka czy nie po 23?
W tym miejscu na chacie na pewno podam... pewnie inni też :) A źródła tej informacji doszukiwać się trzeba na stronie lotto.
chyba że na dzień dziadka będzie kumu-lulu i dojdzie do 23-25 mln
Do wpisu 10933 i 10928 : za 4-kę w DL ostatnio było 216,70zł i w tych granicach może być dzisiaj. Gratulacje!
OKI. Dzięki za info. To i tak nieźle 4/6 grając na chybił trafił. W sumie to jest dobra metoda bo dużo jest trafionych szóstek poprzez ta metodę.
W losowaniu nr 4485 z dnia 2008-01-19 wygrane są w trakcie naliczania.
musimy czekać ;/
musimy czekać ;/
wchodzą mi trójki w multi,nie codziennie,ale wchodzą czasem nawet 2 i powstają z tego szóstki...dziś jedna też weszła 53,63,71,także jak tak pójdzie to normalnie zarobimy na paliwo...
POZDROWKA
POZDROWKA