Wpisy 10 911 – 11 010
19 stycznia 2008 21:30 → 20 stycznia 2008 09:48, 100 wpisów
A może u nas padnie dziś w końcu 6-ka? :) 110 zestawów po 12 liczb czeka na losowanie ... Przypominam, że typowania Dużego Lotka znajdują się w dziale Typowania >> Duży Lotek
Ciekawa jestem, kiedy tzn. czy w tym dniu co jest losowanie, czy w innym dniu jest puszczany zakład który wygrał?
no i mamy finał z ruskimi
a w kieszeniach zwycięskie kupony :)))))
a w kieszeniach zwycięskie kupony :)))))
W dziale "Testuj liczby" można podać dzisiejszą szósteczkę i widzimy, że 15.11.2005 padło 4/6 z dzisiejszych liczb. W całej historii od roku 1957 było jeszcze 4 inne losowania w których padło 4/6 z tych liczb.
Pitrex tez mam 16 PlN, jestes z Krakowa , ostatnio gadam z laską która kiedys mieszkała w Krakowie
Zabka miałas 4 w expresa, jesli tak to na wyniki musisz czekac do godz ok 23, gratulacje
za 4 w expressa to tak od 400 w góre do 1500..jak nie ma wygranej I stopnia to jest to dużo płacą a jak jest to mało :)
Klonek...w kraku są tysiące lasek :)
Klonek...w kraku są tysiące lasek :)
Mistrzem typowania w Dużego Lotka jest zbych. W ostatnim miesiącu miał 2 razy 5/12 oraz 2 razy 4/12. Dzisiaj podał właśnie znowu 5/12. Brawo
Moje typy ML na losowanko 20.01.08 i DL na losowanko 22.01.08 - 3 pewniaki z +em: 15+ lub 33+ lub 60+; 1-na parka ML: 41,50; 4-y 3-ki ML: 2,3,46 lub 36,44,75 lub 4,11,62 lub 26,28,78; 2-ie 5-ki ML: z powtórzeń 42,44,51,56,75 lub taka 10,22,27,58,80; 3-y pewniaki DL: 1 lub z powtórzeń 10 lub 45; 2-ie 6-ki DL: 3,5,14,34,35,42 lub 10,11,12,18,19,25
Pitrex niewiem jak wyglądasz niewiem jakim człoiwkiem jestes ale to że mieszkasz w Krakowie dla mnie jestes kims .Wejdz na gg to pokarze ci zdjącie tej laski
zy ktoś wie ile dostaje sie za 4 w duży lottku???z gory dziekuje pozr
Moim zdaniem to losowanie powinno być anulowane, ponieważ ta Pani kilka dni temu wymądrzała się że,,siódemka to szczęśliwa liczba''. Kto wie, może komuś podpowiadała?
ech... liczby dziwne, jak ktoś kreślił to nie miał szans, chyba, że na chybił trafił :)
fiolko, głupotki z nerwów piszesz :D następnym razem zgarniemy wszystko :P
ślepy los na chybił trafił i mam 4/6 w DL.Myślę że stówka chyba będzie .te liczby to ; 7 10 14 25
a mi poskąpił los tym razem 2/6 ;( zamiast 5 miałem 4, a zamiast 14 miałem 13 ;p
a jo jak zwykle 2 w dużego dziesie bydą 2 szóstki pamietejcie moja słowa
a ja mam pytanko: gdzie będzie można znaleźć info czy kumulacja nas czeka czy nie po 23?
W tym miejscu na chacie na pewno podam... pewnie inni też :) A źródła tej informacji doszukiwać się trzeba na stronie lotto.
chyba że na dzień dziadka będzie kumu-lulu i dojdzie do 23-25 mln
Do wpisu 10933 i 10928 : za 4-kę w DL ostatnio było 216,70zł i w tych granicach może być dzisiaj. Gratulacje!
OKI. Dzięki za info. To i tak nieźle 4/6 grając na chybił trafił. W sumie to jest dobra metoda bo dużo jest trafionych szóstek poprzez ta metodę.
W losowaniu nr 4485 z dnia 2008-01-19 wygrane są w trakcie naliczania.
musimy czekać ;/
musimy czekać ;/
wchodzą mi trójki w multi,nie codziennie,ale wchodzą czasem nawet 2 i powstają z tego szóstki...dziś jedna też weszła 53,63,71,także jak tak pójdzie to normalnie zarobimy na paliwo...
POZDROWKA
POZDROWKA
u mnie nic się nie wyświetla takiego, pisze że nadal trwa liczenie
yyyy a dlaczemu niema losowania dzisiejszego lotka duzego podpisano czesio
Zanim te dziadki z Komisji Kontroli Gier i Zakładów sporządzą protokół, zanim wrzucą go na stronką minie troszke czasu;p
Z tego co chyba wszyscy. Może po prostu miałem szczęście :) Fakt, że po kolejnym odświeżeniu znowu miałem info, że naliczają ... ale raz mi się pojawiło i od razu podałem.
Tradycyjnie duuża kumulacja i jedna 6 ale ktoś będzie miał noc....ja mam tylko3 na chybił.DOBRANOC.
szkoda, ostrzyłem sobie zęby na następną kumulację, akurat bym tę dzisiejszą trójkę zainwestował w 8 zakładów ;)
Przez taką kase to i tak człowiekowi może się życie spartolić..zaraz się odezwie rodzinka, która się nie odzywała przez 20 lat...albo mafia ;]
Dzisiaj strona multipasko zanotowała rekordową liczbę odwiedzin w całej historii odwiedzin. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zapraszam ponownie i jak najczęściej. Wspólnie zawsze to raźniej w walce z liczbami :)
ja miałam liczby 5.7.10.13.25.40.a chciałam skreslic 42 tylko się cofnełam boże dlaczego do tego ta 14 a ja miałam 13 .może kiedyś??!!ale mam 4 a w drugim 3.pozdrawiam szczęsliwca
no coz moze innym razem ja mialem4,7,10,20,25,33 nastepnym razem moze a trojeczka tez moze byc idejuz spac- bylem na imprezce ale i tak myslalem tylko o 6 w duzego hehe pozdro dla szczeliwca ten to napewno nie bedzie mogl spac hehe- ja tez bym nie mogl slodkich wszystkim!!