Wpisy 10 960 – 11 059
19 stycznia 2008 23:31 → 20 stycznia 2008 15:31, 100 wpisów
yyyy a dlaczemu niema losowania dzisiejszego lotka duzego podpisano czesio
Zanim te dziadki z Komisji Kontroli Gier i Zakładów sporządzą protokół, zanim wrzucą go na stronką minie troszke czasu;p
Z tego co chyba wszyscy. Może po prostu miałem szczęście :) Fakt, że po kolejnym odświeżeniu znowu miałem info, że naliczają ... ale raz mi się pojawiło i od razu podałem.
Tradycyjnie duuża kumulacja i jedna 6 ale ktoś będzie miał noc....ja mam tylko3 na chybił.DOBRANOC.
szkoda, ostrzyłem sobie zęby na następną kumulację, akurat bym tę dzisiejszą trójkę zainwestował w 8 zakładów ;)
Przez taką kase to i tak człowiekowi może się życie spartolić..zaraz się odezwie rodzinka, która się nie odzywała przez 20 lat...albo mafia ;]
Dzisiaj strona multipasko zanotowała rekordową liczbę odwiedzin w całej historii odwiedzin. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zapraszam ponownie i jak najczęściej. Wspólnie zawsze to raźniej w walce z liczbami :)
ja miałam liczby 5.7.10.13.25.40.a chciałam skreslic 42 tylko się cofnełam boże dlaczego do tego ta 14 a ja miałam 13 .może kiedyś??!!ale mam 4 a w drugim 3.pozdrawiam szczęsliwca
no coz moze innym razem ja mialem4,7,10,20,25,33 nastepnym razem moze a trojeczka tez moze byc idejuz spac- bylem na imprezce ale i tak myslalem tylko o 6 w duzego hehe pozdro dla szczeliwca ten to napewno nie bedzie mogl spac hehe- ja tez bym nie mogl slodkich wszystkim!!
Proszę bardzo , Tomku!:)Zawsze to mały plusik w kieszeni, albo przynajmniej zwrot kosztów za wysłane kupony.
Witam , za 3 w DL zawsze jest 16 zł
4 z wczoraj chyba 98 zł
5 ponad 3 tysia
grano zapewne systemami,dlatego 5 tki i 4 ki takie małe
4 z wczoraj chyba 98 zł
5 ponad 3 tysia
grano zapewne systemami,dlatego 5 tki i 4 ki takie małe
Jestem z zachodniopomorskiego, mój znajomy pracuje na stacji w Szczecinie ,ale nie BP)i słyszał dzisiaj tę nowinką, na ile procent prawdziwa, to nie wiem.Żałuję, że to nie ja.
Pewnie trafił szóstkę klonek,bo to On wybierał się do Szczecina aby zagrać za pieniądze z trafionej wcześniej piątki.Ewentualne gratulacje Klonek.
chce wiedziec czy ktos trafil wczoraj duzego lotka...czy ktos moze mi powiedziec?????
HEJ!
CZY KTOŚ WIE, ILE PŁACĄ ZA WYGRANA "CZWÓRKĘ" WE WCZORAJSZYM DUŻYM LOTKU??
CZY KTOŚ WIE, ILE PŁACĄ ZA WYGRANA "CZWÓRKĘ" WE WCZORAJSZYM DUŻYM LOTKU??
Kurde znowu nie ja posłałem 48 zakadów w dużego i cełło sie jedna 4/6 i cztery 3/6 do przodu tylko 60 zł liczby piekne padły często chodzące i osobno i w parkach i trójkach
Znowu jedna cyferka trafiona za co mnie tak nie lubi ta gra
Gratulacje dla szczesliwca!!!
W wawie to duzo zakladow sytemowych szlo na wlasne oczy widzialem jak facet puszczal system 11 gdzie padla wygrana??
W wawie to duzo zakladow sytemowych szlo na wlasne oczy widzialem jak facet puszczal system 11 gdzie padla wygrana??
Pani Ewo! Dlaczego Pani bierze to tak personalnie do siebie i twierdzi Pani , że ta gra Panią nie lubi?? Wielu osobom nie udało się trafić, a tylko jednej się udało zgarnąć całą pulę. To jest już taka gra i każdy musi zaczekać w kolejce na swoje szczęśćie. Bo gdyby wszyscy trafili, to TS mógłby każdemu wypłacić marne grosze. A tak jeden ma dużo, a inni mniej, a jeszcze inni nic. Cierpliwości Pani Ewo, a kiedyś i do Pani los się uśmiechnie !!!Czego oczywiście Pani życzę!:)
kurde to jest nie mozliwe ze 1 wygrywa przeciez z 30 mln zakladow poszlo jak byla kumuacja 4mln kiedys tam to az 9 trafilo nie no to jest nie do pomyslenia !!!!
jakie były wczoraj liczby w dużym lotku bo wysłałęm za 100 zł w szczecinie?
ja puszczałem na 17stycznia 8 liczb bo tak ostatnio gram i często mam 5,wtedy trafiłem tylko 2 liczby,natomiast 18 niezagrałem wogóle a powtórzyła się cała na dodatek jeszcze z plusem,myślałem,że mnie h.. spali jak zobaczyłem wyniki bo wcześniej grałem te liczby na kilka losowań,to się nazywa pech...
mooooooooooooo: Przecież pisze ci na górze strony multipasko lub na www.lotto.pl. Na wszelki wypadek napisze te liczby DL: 5,7,10,14,25,42
Wspólczólski, Romano1409!
Ja kiedyś niestety też tak miałem. Od tamtej pory gram systematycznie na te same liczby i niestety najwięcej miałem 7/10. Niektórzy twierdzą, że TS ma wgląd we wszystkie zakłady i celowo wtedy kiedy sobie robsz przerwę, to wpadają Twoje liczby. Ale jak to jest naprwdę, tego nie wie nikt...;I
Ja kiedyś niestety też tak miałem. Od tamtej pory gram systematycznie na te same liczby i niestety najwięcej miałem 7/10. Niektórzy twierdzą, że TS ma wgląd we wszystkie zakłady i celowo wtedy kiedy sobie robsz przerwę, to wpadają Twoje liczby. Ale jak to jest naprwdę, tego nie wie nikt...;I
Jakbyś trafił to Byś się nie chwalił,tylko wynajął goryli,żeby Cię pilnowali i brał prochy żeby zasnąć.
gratuluje mikołaj bys troche mi podrzucił pomoge ci wydać tą kaske A skreślięłś na chybił czy sam?
Co się dzieje z wygraną gdy wygrywający nie zgłosi się po odbiór nagrody w wyznaczonym przez Totalizatora terminie odbioru? Któż to wie?
Chyba ta kasa wtedy przepada. Kiedyś chyba przechodziło to do puli jeśli nikt nie odebrał.
Masz rację te pieniądze powinny być nadal w puli,albo rozdzielone pomiędzy tych co mieli 2 trafienia.
wlm dziękuje za pocieche,jak mi dłuszy czas nic się nie udaje,nadzieje malejąPozdrawiam!!!
doradźcie co zrobić gram od początku losowań czyli od 1957 roku jednym zestawem liczb i nic jeszcze nie wygrałem czy grać dalej czy zmienić bo sie wkurzam ze nie wygrywam.
Na dziś prosze bardzo 5/{17,19,26,67,80} i 7/{4,6,7,13,34,35,70} pareczka razy stawka 1o to {17,26}pozdrawiam i zapomnijmy o wczorajszym losowaniu zawsze ktos wygra ruletka rozpoczyna się na nowo!!!
Grzech: Jak nie puścisz tej kombinacji np. dziś to zapewne może ona być, ale nie na pewno. Często się tak zdarza.
Moja rada GRZECH22 zmień liczby i zacznij grać na parki i trójki często chodzące w przedziaach 5-15-25-50 losowań TO moja zasada w dużego i niezle mi to wychodzi w skali miesiaca zawsze do przodu na plus
Grzech 22 przemnóż sobie twój stały zestaw liczb przez ilość losowań od 1957 roku razy stawka podstawowa,a przekonasz się że niegrając a odkładając pieniądze na jakimś koncie miałbyś główną wygraną.A teraz to już graj tylko na te same liczby lub przekaż je wnukom aby kontynuowały to szlachetne hobby.
Czasem można grać i 300 lat i nie trafić 6-tki w D.L ano nawet 10-tki w M.L.
co wygrany dzis musi czuc wogóle spał?a co wczoraj jak sprawdzał kupon nie wyobrazam sobie tego.
17 baniek ot tylko tyle
17 baniek ot tylko tyle
GRZECH 22, oto wyliczenie: biorąc średnio 2 losowania w tygodniu, to jest 8 losowań w miesiącu.
8x12=96 losowań w roku
96x50lat=4.800 losowań
Kombinacji w DL jest ponad 14.000.000.
Tak więc żebyś był pewny, że Twoje liczby padną w komplecie, to powinny nimi grać jeszcze Twoje wnuki, prawnuki,praprawnuki i jeszcze kilka pra...:)
Zakładając oczywiście, że grasz systematycznie na jeden zakład.
Z drugiej strony trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli przestaniesz grać, to liczby te mogą wypaść zaraz na drugi dzień(patrz wpisy 11030 i 32).
8x12=96 losowań w roku
96x50lat=4.800 losowań
Kombinacji w DL jest ponad 14.000.000.
Tak więc żebyś był pewny, że Twoje liczby padną w komplecie, to powinny nimi grać jeszcze Twoje wnuki, prawnuki,praprawnuki i jeszcze kilka pra...:)
Zakładając oczywiście, że grasz systematycznie na jeden zakład.
Z drugiej strony trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli przestaniesz grać, to liczby te mogą wypaść zaraz na drugi dzień(patrz wpisy 11030 i 32).
Czytaliście opinie pod artykułem którt jest pt.,,Szczęściarz wygrał....'' w internecie- podobno jest jakiś kurs z rachunku prawdopodobieństwa który pomaga wygrać. Prawda czy sciema?
Artykół jest na wp.pl
Uważam, ze ktos sobie robi żarty z ludzi. Jak tam ktoś napisał: jeżeli by istniał taki sposób, to ten ktoś by nim grał i wygrywał, a nie robił kursy żeby zarabiać na ludzkiej naiwności.Arachunek prawdopodobieństwa jest taki jak pisałem wyżej do Grzecha22. Utopia...
Uważam, ze ktos sobie robi żarty z ludzi. Jak tam ktoś napisał: jeżeli by istniał taki sposób, to ten ktoś by nim grał i wygrywał, a nie robił kursy żeby zarabiać na ludzkiej naiwności.Arachunek prawdopodobieństwa jest taki jak pisałem wyżej do Grzecha22. Utopia...