Wpisy 1 076 908 – 1 077 007
23 sierpnia 2012 15:55 → 23 sierpnia 2012 18:16, 100 wpisów
Jeszcze zostało sporo czasu do namysłu.
Spróbować można.
Spróbować można.
Lotto porwało mi kilka razy 6zeta,a teraz polują jeszcze na ostanie złotówki
Coś tam jeszcze ze skarbonki wyskrobiesz.
Może raz z nieśmiałością spróbuję,ale ts jest strasznie nienasycony...
Hipopotan.
Ale jak wpadnie mamona,to będziesz musiał sejf kupić.
Ale jak wpadnie mamona,to będziesz musiał sejf kupić.
Agatkaa
Wtedy zrobię zapasy na wypadek 3 wojny światowej i przybycia antychrysta..kupię trochę konserw worek ziemniaków.
Przeczytałem,że izrael moze zaatakować iran a wtedy nastapi wojna z chinczykami,a ich jest miliardy nie da się policzyc tak szybko się mnoża..
hehe
Hipcio.
A będę mogła Ci pomóc w konsumowaniu tych zapasów?
A będę mogła Ci pomóc w konsumowaniu tych zapasów?
No,to jesteśmy umówieni.
jestem , na telefonie wisiałem z moją panią , wracała z pracy do domku
Przed końcem zrobi się ciemność,na niebie pojawi się znak krzyża,a ludzie bedą rwać włosy ze strachu,moce piekielne unosić się będą w powietrzu..
To dobrze będą mieli łysi -mniej bólu.
Pozniej wkroczy Jezus z aniołami,aby sadzić ziemię,oddzieli owieczki od baranów...
tak jak krzyż był na niebie wieczorem po katastrofie smoleńskiej .
Hipcio.
Autopsja ?
Autopsja ?
A ciekawe jest,ze chinczyki budują całe miasta w których nikt nie mieszka,chyba dla kosmitów bo inaczej dla kogo?
A w hipermarkecie same towary z chin..dlatego oni się rozwijają..
bo nawet chiński czosnek się nie nadaje , pon jakimś czasie zaczyna powstawać nalot , podobno go pryskają czymś .
Hipopotan.
o większą wygraną.Nie bądź taki skromny.
Wspomnij coś o zapasach.
o większą wygraną.Nie bądź taki skromny.
Wspomnij coś o zapasach.
A teraz biorę kierunek żb.
Żeby wygrać,trzeba grać.
Żeby wygrać,trzeba grać.
Hipcio.
Wieczorem - mówisz i masz
Wieczorem - mówisz i masz
Użytkownik Kaz39 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
jackwar gdzie ten krzyż był widoczny po katastrofie bo jakoś nigdzie o tym nie przeczytałam
hipcio worek ziemniaków to ja ci dam nie martw się
dzień dobry wszystkim a szczegolnie hiciowigdzies Ty hipcio bywał jak Cie nie byłołobuzie typowales w lidze a na czat nie wchodziles
Scolls
Toja
Toja
Hartge.
Dzisiaj sam środeczek pewnego województwa ??
Dzisiaj sam środeczek pewnego województwa ??
scolls , coś dla ciebie z Onetu
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podaków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONET-u.
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podaków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONET-u.
toja tzn.Aniu masz wiecej takiej muzyczki jak mi ostatnio przeslalas ale tez z lektorem
to jest jakas lipa z tym krzyzem zwykla anomalia
...dobry ten paciez hehe
Trzymamza dwie 6.
HARTGE zgadzam się ty możesz widzieć ja jakoś nie każdy ma inne spojrzenie
torsanie ..mój profil foto ..ty wiesz ładna noga TS
toja rozumiem a Ty kupowalas to w tym sklepie co oni na poczatku reklamuja czy z innego źrodla
...czesc TOJA
toja ...jestem juz dzidek słabo widze twoje nicki
torsanie ..teraz zobacz w profiluu..
scolls nie nie w tym część mam z instytutu Monroe(mam znajomą w stanach) teraz można je kupić wysłałam ci przez przypadek link na @
pintol pokaz lepiej swoje Lambo wiecie ze krzysio ma w domu Lamborghini nie uwierzylibyscie
scols,.... ... praawdziwe to ja stałem ..zapytaj lila
Aniu sprawdze i mam do Ciebie pytanie:czy jak w wyniku medytowania probowalas typowac liczby to mialas jakies inne efekty zupelnie nie zamierzone np.przewidzialas jakies wydarzenie????
scolls to nie temat na chat ale powiem ci że tak przewidzieć wydarzenia i było to nawet bez mojej woli. A do tej pory jężeli jestem b.mocno zdenerwowana lub w stanie alfa słyszę myśli innych
scols ..torsanie jest pampersem zawsze tu mówi aale noogi TS kobita...
i dobra uciekam..
i dobra uciekam..
scolls ale nie gramatycznie napisałam chyba jestem głodna bo zjadam całe wyrazy