Wpisy 1 077 008 – 1 077 107
23 sierpnia 2012 18:16 → 23 sierpnia 2012 19:18, 100 wpisów
toja rozumiem bo mnie sie tez takie cos i to bardzo wyraznie dzis przydazylo niesamowite ale nie mialo to nic wspolnego z cyferkami
scolls musisz liczyć się ze skutkami ubocznymi możesz też wyjść z ciała
HARTGE no trenuje typowania ze snu i ucze sie podstawiac cyferki po obrazy,narazie najwiekszy sukces to 4/7 ale mysle ze bedzie lepiej
scolls tam jest sporo muzyki do medytacji a między innymi muzyka do synchronizacji
Damian zaraz dam Ci linka i mozesz sam sprawdzic ze jak zechcesz to malo ze bedziesz snil a dwa bedziesz pamietal co Ci sie snilo
damian,,,TS kobita ...ja tak naprade ładna noga i znikam.. ide po tam
HARTGE nie ma takiej opcji a tam możesz pogadać nazwijmy ich duchami
Damian to na poczatek takie podstawy mozna to nazwac przedszolem w tym temacie
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-swiadomie-snic-wstep
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-swiadomie-snic-wstep
scolls ...grałeś tyle lat 18 lat ..ale ty jeden raz zostałeś 6/7 ..nic nie zawsze trafiasz ..dlaczego ludzie nerwo grają i nic kto trafia u ciebie euromilions ja czuje dzida i znikam..
Scolls nie na prawdę Ci mówię nic mi się nie śni ostatnio jakoś mocny sen mam nawet jak by mi się coś śniło to nie pamiętałbym tego podobno nie można patrzec w okno a ja okno mam blisko i jak się przebudzam to patrzę na nie czy jest widno już
Toju nie bawię się w takie rzeczy poźniej będzie mnie nawiedzał albo coś
scolls no tak ludzie nazywają ich
Hartge spróbuj zobaczysz że będziesz pamiętał sen
Hartge spróbuj zobaczysz że będziesz pamiętał sen
Damian zobacz link ktory podalem na gorze,na poczatek dowiesz sie paru rzeczy pozniej mozesz sprobowac jesli bedziesz oczywiscie chcial ale pamitaj M5 nikt Ci za free nie da
HARTGE nikt nie namawia cię na wychodzenie z ciała do tego daleka droga ale świadomie śnić byś mógł
Jackwar coś koło 5 się przebudzam to znaczy tak jakby mam czujkę i później usypiam i wstaje o 6 - 6.20 i zaznaczam bez budzików itp rzeczy
ja znalazłem sposób , ustawiam budzik na 5 i kładę się z powrotem , i już śpię nie tak głęboko , budząc się pamiętam co mi się śni .
HARTGE wiesz dlaczego tak sie dziejebo nakazujesz podswiadomosci obudzic sie o danej godzinie
jackwar bo o to w tym chodzi aby wprowadzic sie wodpowiednia faze snu
toja dziekuje za linka jak bedziesz miala wecej takich ciekawych rzeczy to smialo przesylaj
możliwe ja kiedyś też wstawałem o 5 bez budzika , budzik był na wszelki wypadek ale teraz mogę sobie pozwolić na leniuchowanie
w tym linku co podalem jest wszystko w bardzo prosty sposob wyjasnione,fazy snu,jak dlugo snimy ile mamy w ciagu nicy snow itd.
Scolls a i przed snem słucham znaczy jak mi się znudzi to wyłączam i zasypiam momentalnie
moze okazac sie ze masz talent i sam sobie wysnisz cyferki do lotto
zalezy jeszcze czego sluchasz bo roznie to moze wyplywac na mozg i pozniej na to co sie dzieje w czasie snu
pierwsze co jest bezwzglednie potrzebne to jest mysl pozniej jest cala reszta
ja pierwsze proby medytacji w moim zyciu robilem przy takiej muzyce
http://www.youtube.com/watch?v=P_I2ch8_TXc
http://www.youtube.com/watch?v=P_I2ch8_TXc
HARTGE wiesz ze duzo ludzi korzysta ze snu swiadomego do ..upawiania sexu
no a teraz wyobraz sobie gdybys mogl sen swiadomie "programowac" tzn,wiesz ze snisz i masz wplyw na to co snisz
Test
np.snisz ze lecisz samolotem i nagle zapragniesz wyskoczyc z samolotu na spadochronie i to robisz albo w locie zmieniasz swiadomie sen i "programujesz "sobie ze na dole czeka nie Ciebie moja sekretarka z szampanem w dłoni
Co jest ? Nie wchodza na multiasko wpisy z komputera.. .
no wlasnie na tym polega cala sztuka aby dalej trwac we snie i go kontrolowacmnie narazie srednio to wychodzi tzn.raz daje rade ale wlasnie w takich niesamowitych chwilach sie budze bo sie przestrasze
Scolls znacz sny się zdarzały że jadę super autem ale co z tego jak nie nie ma tego w odzwierciedleniu realnym
ale nie umiesz zmieniac swiadomie tego zeby np.jechac lambo w kolorze zoltym a za chwile zmienic kolor na czarny
a czym jest swiat realny?jest tym jak go postrzegamy naszymi zmyslami nieraz doznania duchowe sa bardziej wyrazne niz realne
swiat realny fizyczny przeplata sie zduchowym i cala sztuka polega na tym aby umiec polączyc jedno z drugim i "wyciagnac" z tego cos dla siebie
no ja probuje polaczyc sie z moja podswiadomosciz przyszlosci i w ten sposob przekazac sobie samemu cyferki w postaci obrazow do terazniejszosc dlatego trenuje sen swiadomy dzieki ktoremu jest takie cos wedlug mnie mozliwe
Scolls no o to chodzi że śnię o tym np m5 i wstaję rano i go nie ma
jak chcesz zmaterializowac M5 to musisz stosowac prawo przyciagania
sam jak bylem maly to lunatykowalem przeszlo mi w wieku okolo 10 lat
Scolls to też chyba jest świadomy sen bo krzywdy sobie nie zrobisz wrócisz tam gdzie spałeś
wiele razy jak bylem maly to budzilem sie w nocy najczesciej przy pelni ksiezyca siedzac np. na parapecie w drugim koncu domu
najbardziej to w szoku byli rodzice jak mnie szukali po calym domu bo nie bylo mnie w lozku
------
---------------------
---------------------
czesto wlasnie tak bylo ze dopiero oni mnie budzili a ja nie wiedzialem skad sie wziolem np.na oknie w kuchni
Juz komputer działa.. .
Kończą śię wakacje i znowu trzeba iść do tej paskudnej szkoły.. .
Kończą śię wakacje i znowu trzeba iść do tej paskudnej szkoły.. .
scols...no tak rodzina szukali na ciebie całe domy ..ja wiem ty schowałeś dzewa na saki laskai znikam..
Scolls.. .
-------------------
-------------------
HARTGE tam po prawej masz kolejne czesci musisz ogladnac po kolei
Scolls no właśnie chodziłeś po parapecie ale tak jakby byłeś tego świadomy i byś nie spadł
bo tak bylo mialem co prawda otwarte oczy ale zachowywalem sie jak w transie i nic z tego nie pamietalem nigdy tez nic mi sie nie stalo zlego
Scolls gdzieś czytałem że pewnemu mężczyźnie przyśniła się zmarła babcia i podała mu 6 liczb jednej nie zapamiętał dokładnie bo zamazywała się powoli ale trafił
Scolls a ja wstaję też czasem w nocy po wodę bo mnie suszy ale tego to jestem świadomy w 100 %
HARTGE byc moze cos w tym jest mozna dyskutowac,moze to zbieg okolicznosci moze przekaz z tamtego swiata,ja bylbym w takich sytyacjach ostrozny i...wyslal te cyferki
HARTGE cala sztuka polega na tym ze budzisz sie wstajesz po szklanek wody a tu wita Cie w kuchni Agatka Jasinska w mini ze szklanka wody w dloniach to jest sen swiadomy
torsan nie bo nie probuje w tym kireunku ale pewnie kiedys sprobuje
HARTGE mozesz to nazwac wyobraznia ale chyba potrafisz odroznic wyobraznie od tego co widzisz albo od snu.mozesz to sprawdzic we snie zmieniajac np. kolor majtek tej pani na taki jaki Ci sie spodoba albo wydłuzyc i zmienic kolor wlosów
Hartge.
Budzisz się,idziesz po szklankę wody do kuchni,a tu emerytka w długiej
nocnej koszuli.
Budzisz się,idziesz po szklankę wody do kuchni,a tu emerytka w długiej
nocnej koszuli.