Wpisy 1 076 808 – 1 076 907
23 sierpnia 2012 14:37 → 23 sierpnia 2012 15:54, 100 wpisów
Hipcio.. .
Hipcio.. .
Zaglądaj częśćiej na Multipasko.. .
------------------------------------
Zaglądaj częśćiej na Multipasko.. .
------------------------------------
na wieczor 10 zakladow na 8 skreslen biorez maszynydo wieczoradzieki wszystkim za uwage i gratki. wysokich zycze na 22
Jocia.. .
--------------------------------
--------------------------------
Boję się tej gry:lotto plus,bo chcą porwać dodatkową złotówkę,śpią na workach pieniedzy a ciągle im mało..
ja nie moge sie doczekac lotto plusmysle ze sie oplacadlaczego??prosze przeczytac moj komentarz do tej gry tam pisze wszystko
ok hipopotanja juz lece napisz komentarz do mojego co myslisz jak wroce to przeczytam
jakie typy na wieczur macie
Użytkownik minimalista dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Ostatnio widziałem kobietę,duży biust kupowała w kiosku papierosy i dodatkowo wypuściła zakład za 3zeta...na pewno jak wejdzie plus to puści za 4zeta..
Hipcio.. .
Te wszystkie wynalazki TS należy roztłuc o kant.......czegoś tam, niech lotto bedzie po 2 PLN.
Te wszystkie wynalazki TS należy roztłuc o kant.......czegoś tam, niech lotto bedzie po 2 PLN.
Znikam.. .
-------------------
-------------------
to dla scollsa
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podaków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONET-u.
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka i Miecugowa: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury i podwyżki podaków by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu gumy DONALD w kioskach Ruchu oraz wprowadzenia ACTA, GMO i mianowania Kasi Tusk naczelną ONET-u.
Jeszcze niedawno gulasz w słoiku kosztował 5zeta w promocji a teraz już około 10zeta..
Witam wszystkich graczy !
podwyżki ale tylko podatków , szara strefa ma się dobrze a uczciwi niech płaczą i płacą
hipcioo...no ty teraz wiesz wszystko idą ceny góry...jak koszmary winy nasz polak afery wymyślił okradali nasz ludzie kasy ,,tak jak marcin plichta ma 8 melon
A ssaki w lesie na pewno mają dobrze,tam jest świeze powietrze..
hipcioo..ja naprawde nic nie lubie nasz polak same oszukali leniu ,złodzieju... i dobra znikam,...
Wszystkie pieniążki idą do banków,a tam ***zą w stołki i się pokładają ze śmiechu..
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Hipopotan,witam.
Co Cię wyrwało z letargu? Czyżby .....?
Co Cię wyrwało z letargu? Czyżby .....?
Hipopotan.
Tak podejrzewałam.
Tak podejrzewałam.
Użytkownik aklim dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
hipcioo ty lubisz patrzec naga kobita ..patrz mój profil i znikam..
Ulala
Wiecie dla czego Tusk likwiduje ulgę na internet ?
Bo , Jarek nie chce założyć internetu
Bo , Jarek nie chce założyć internetu
ulala...
ulala , nie raz na chybił trafisz a twoje nie wchodzą ja nie gram na chybił , chyba że dodatkowe wezmę
jackwar...tak to bywa w życie ....trzeba zawsze wybierać to co dobre,a czasami udać że czegoś nie dowidzę...i dać szanse ....druga....
ulala...twoja córka ..jak wygrać ja tak myśle ona chce kupić ubrana jak foto w profilu ..ja naprawde nie jest zle wygląda sexe kobita TS facet tak lubi patrzeć na dole nogai znikam...
Ja zawsze daję 3 szanse za pierwszym razem myślę że ktoś się pomylił , za drugim że pewnie nie chciał , a za trzecim już tej osobie przestaje wierzyć
hipcio , same się ubierają ale ja się pytam kto je wcześniej rozbiera !!!
co raz mam większe wątpliwości , odciąga przeprowadzkę do wawy .
ulala , ja rozumiem wszystko , ale jak się mówi to też się powinno to robić a nie wymyślać inne przeszkody .
ulala , ale na odległość ile można , rok , dwa , ale nie cały czas .
Mirnam
Trzaskamy dzisiaj (przynajmniej )znowu trójki w mini ??
Trzaskamy dzisiaj (przynajmniej )znowu trójki w mini ??
Ostatnio oglądam czatachowa z ojcem danielem,czasem słychać wrzaski podczas mszy,ofiary tego:się uaktywniają..
Ten:kusi do gry w ts,a jak wpadnie się w jego szpony to bez egzorcysty klapa...
emerytka aby się dało to trzaskamy. Ja mam dzisiaj wysłane przez pomyłkę dwa takie same zakłady mini
Mirnam.
Może to dobry znak.
Ja też kiedyś wysłałam przez pomyłkę dwa takie zakłady multi.
I było 2 razy 5/5.
Może to dobry znak.
Ja też kiedyś wysłałam przez pomyłkę dwa takie zakłady multi.
I było 2 razy 5/5.
Hipopotan.
A do drugiego ucha - z plusem.
A do drugiego ucha - z plusem.
Hipcio.
Tylko,że to było chyba 2 lata temu.
Tylko,że to było chyba 2 lata temu.
Hipopotan.
Czy to znaczy,że nie będziesz grał z plusem ?
Czy to znaczy,że nie będziesz grał z plusem ?