Wpisy 1 046 804 – 1 046 903
4 sierpnia 2012 10:34 → 4 sierpnia 2012 12:50, 100 wpisów
Witam Panie Pasko mam pytanie czy jest wogóle możliwość calkowitego usunięcia konta ale akurat nie tego bo posiadam drugie konto które moja była żona zna a w sądzie chce prać wszystkie brudy i chce zrobic ze mnie hazardziste właśnie przez tą stronke
Pasko > ktoś by mógł zapytać - a kto to sprawdzi?
no właśnie... jak ktoś oddaje typy w ciągu jednej minuty na 2 czy 3 różnych kontach z jednego adresu IP to coś tu jest nie tak... nie mogą przecież 3 różne osoby oddać typów w 60 sekund z jednego komputera oO ...dlatego pytam czy nie będzie z tego powodu potem problemów...
no właśnie... jak ktoś oddaje typy w ciągu jednej minuty na 2 czy 3 różnych kontach z jednego adresu IP to coś tu jest nie tak... nie mogą przecież 3 różne osoby oddać typów w 60 sekund z jednego komputera oO ...dlatego pytam czy nie będzie z tego powodu potem problemów...
majklasz: no pewnie że można, już nie róbmy paranoi krzysztof_k ciężka sprawa. Oczywiście jest możliwość usunięcia konta jeśli znasz do niego hasło, a przynajmniej jego blokady na początek...
po co tyle nicki po jedno IP ..widze wstyd łobuzaki dobra znikam..
No ciężka sprawa ciężka...Niestety tak bywa w życiu... Znam znam hasło do tego konta to wtedy jakbym miał zrobić to żebym mógł usunąć konto ?
Pasko > no to fajnie
krzysztof_k > spokojnie to nie strona o nielegalnej internetowej ruletce! każdy może sobie pograć w gry TS... to że ktoś ma konto na multipasko i gra sobie za 10zł w tygodniu w gry to żaden dowód dla sądu
krzysztof_k > spokojnie to nie strona o nielegalnej internetowej ruletce! każdy może sobie pograć w gry TS... to że ktoś ma konto na multipasko i gra sobie za 10zł w tygodniu w gry to żaden dowód dla sądu
Ja wiem ze to nie jest moze wystarczajacy dowod dla sadu ale wolalbym zeby tego konta wlasnie nie bylo bo wystarczy ze wpisze w googlach moj nik i wyskakuje jej lotto itd z innych portali juz pokasowalem swoje konta i zostalo mi wlasnie tylko na Multipasko...
no, nie wiem, nie wiem - ponieważ zlikwidowanie konta tak naprawdę - nie jest równoznaczne z faktyczną likwidacją wszystkich wpisów...
Właśnie dla podobnych, dla tego typu sytuacji, dla potrzeb sądu, policji, p. Pasko jako Administrator i fatyczny właściciel serwerów na których są zapisywane wpisy musi je przechowywać - np. z wczoraj ta sytuacja z kol. beda1977 - kiedy jadąc na rowerze spowodował kolizję - i rozjechał Twoją żonę, matkę, ciotkę, siostrę, czy babkę, czy dziecko - czy zasłonięcie tego wpisu spowoduje, że zdarzenie nie miało miejsca ?
oczywiście, to nie żaden dowód / bo przecież ktoś może pisać o codziennych, stałych, pewnych - wysokich wygranych/ ale zawsze jakaś przesłanka, poszlaka
dobrego dnia
wysokich
Właśnie dla podobnych, dla tego typu sytuacji, dla potrzeb sądu, policji, p. Pasko jako Administrator i fatyczny właściciel serwerów na których są zapisywane wpisy musi je przechowywać - np. z wczoraj ta sytuacja z kol. beda1977 - kiedy jadąc na rowerze spowodował kolizję - i rozjechał Twoją żonę, matkę, ciotkę, siostrę, czy babkę, czy dziecko - czy zasłonięcie tego wpisu spowoduje, że zdarzenie nie miało miejsca ?
oczywiście, to nie żaden dowód / bo przecież ktoś może pisać o codziennych, stałych, pewnych - wysokich wygranych/ ale zawsze jakaś przesłanka, poszlaka
dobrego dnia
wysokich
Krzysztof > no pewnie, przezorny zawsze ubezpieczony
krzysio744 > po co? u mojego kumpla w rodzinie wszyscy bawią się na poważnie w totolotki hehe jakby chcieli pootwierać tutaj konta to musieli by 5 na jedno IP to już u nich taka tradycja rodzinna z pokolenia na pokolenie ... matka kumpla gra od 30 lat jednym zakładem w Lotto to ostatnio trafiła 5/6 ale to tak na marginesie
krzysio744 > po co? u mojego kumpla w rodzinie wszyscy bawią się na poważnie w totolotki hehe jakby chcieli pootwierać tutaj konta to musieli by 5 na jedno IP to już u nich taka tradycja rodzinna z pokolenia na pokolenie ... matka kumpla gra od 30 lat jednym zakładem w Lotto to ostatnio trafiła 5/6 ale to tak na marginesie
krzysztof_k..ty tuu nie mozesz usunąć konto i spróbuj jak ..tylko pasko moze wszystko..
majklasz ..
kurdę tak fajnie padało a tutaj znowu patelnia się rozgrzewa na dworze
Robal > wracając jeszcze do Twojej uwagi to nawet jak usuwasz konto np. w jakimś internetowym portfelu typu moneybookers... to firma ma obowiązek jeszcze przez 5 lat od usunięcia konta przechowywać o nim wszystkie dane!
Robal > wracając jeszcze do Twojej uwagi to nawet jak usuwasz konto np. w jakimś internetowym portfelu typu moneybookers... to firma ma obowiązek jeszcze przez 5 lat od usunięcia konta przechowywać o nim wszystkie dane!
Także Pasko > dla własnego spokoju ewentualnie usuwając konto zachowaj gdzieś wszystkie informacje o nim... sąd nie będzie się bawił w żadne domysły tutaj, bo żeby uzyskać dostęp do takich niedostępnych publicznie danych jak usunięte konto - musi wystawić stosowny nakaz (nie może bez podstaw grzebać sobie w czyimś komputerze).... a nikt nie będzie się w takim wypadku na podstawie jakiś przypuszczeń bawił w to - jeżeli tak zależy na tym krzysztofowi_k to jedyne bezpieczne rozwiązanie
jeżeli konto będzie zablokowane i dostępne publicznie na MP to każdy bez żadnych zezwoleń będzie mógł bez problemu posługiwać się dostępnymi tutaj danymi
jeżeli konto będzie zablokowane i dostępne publicznie na MP to każdy bez żadnych zezwoleń będzie mógł bez problemu posługiwać się dostępnymi tutaj danymi
krzysztof_k > już sam spaliłeś sprawę na początku pisząc, że chcesz usunąć konto przed ewenutalnymi kłopotami w sądzie... zatrzeć ewentualne dowody... stawiasz nie tylko siebie ale i Pasko w nieodpowiedniej sytuacji
Witam wszystkich. Ja dzisiaj nie gram, a wytypowałem taka dyszke 4.12.19.22.29.33.45.58.67.73 . Pewniakiem 4
beda > musisz mieć min. 1000 punktów aktywności dostajesz punkty za aktywność na multipasko (1wpis - 1 pkt, 1 typowanie - 1pkt...)
aktualnie masz 764 także jeszcze troszkę i dołączysz do grona VIPów
a VIPem VIPów jest Lila --- ona to niedługo przebije w aktywności robota multipasko ma już bodajże 135 000
no tak, ale czasami mi sie nie chciało pisać... potem miałem baaaardzo dłuugą przerwe itd.
nie wiem dlaczego... ale troche są mniejsze i jaśniejsze... nawet nie wiem jaki kolor... (nie jestem daltonistą)
muszę Was przeprosić... lecę na miasto na 30 minut, bo mi sklepy pozamykają
odezwe sie za pół godzinki
odezwe sie za pół godzinki
majklasz...no lila król vipe wiecej wpisy ..powinno pasko zmienić kolor czerwony ..a my złoty
krzysio > jak będzie miała milion to będzie miała takie logo jak robot multipasko paaa
mirnam..
robalak..
i juz ide tam..
robalak..
i juz ide tam..
Witam wszystich na forum
beda
Ty złap się za jakąś czekoladkę /typu mersi/, znajdź tą babkę i śmigaj ją przeprosić - może nie trzeba, a może pomoże, bo, jak coś Jej jest - jeśli rąbłeś ją tak, że leży w szpitalu - i sami Ciebie zlokalizują, to możesz mieć nieźle przegwizdane ...
A na przyszłość włącz wyobraźnię panie rowerzysto - przecież mogłeś i siebie, i kogoś zabić, a i przy okazji komuś spowodować masę kłopotów - bo, jak by mógł zachamować na widok spadającego z góry cyklisty ? i - bez urazy
mirnam, panie Krzysiuniu, marek, romeczek72
Ty złap się za jakąś czekoladkę /typu mersi/, znajdź tą babkę i śmigaj ją przeprosić - może nie trzeba, a może pomoże, bo, jak coś Jej jest - jeśli rąbłeś ją tak, że leży w szpitalu - i sami Ciebie zlokalizują, to możesz mieć nieźle przegwizdane ...
A na przyszłość włącz wyobraźnię panie rowerzysto - przecież mogłeś i siebie, i kogoś zabić, a i przy okazji komuś spowodować masę kłopotów - bo, jak by mógł zachamować na widok spadającego z góry cyklisty ? i - bez urazy
mirnam, panie Krzysiuniu, marek, romeczek72
Robal 36
w obecnej 10-ce do wylosowania zostały liczby:
1/4/12/19/22/24/25/28/29/33/42/43/45/47/48/51/61/62/63/64/65/67/72/73/74/76
liczba 73 jest nadal z poprzedniej dziesiątki!!
4/51/67/73/33/
Powodzenia
1/4/12/19/22/24/25/28/29/33/42/43/45/47/48/51/61/62/63/64/65/67/72/73/74/76
liczba 73 jest nadal z poprzedniej dziesiątki!!
4/51/67/73/33/
Powodzenia
robal>> jak ja ją znajde jak ona wracała z manufaktury (o ile wiesz co to...) i szła chyba na tramwaj. Łódź jest dużym miastem, więc nie znajde jej! Mieszkam w dodatku na drugim koncu łodzi, licząc miejsce wypadku. On ma problem - ja byłem na sciezce rowerowej
To że byłeś na ścieżce rowerowej to nie zwalnia Cię z uważania na pieszych. Nie jesteś pojazdem uprzywilejowanym!!!
Według niektórych artykułów polskiego prawa podział na ścieżkę rowerową i miejsce dla pieszych to jedynie pewna "umowna" granica.
trochę spóźniony - miliard ludzi na mieśice nawet nie ma gdzie stanąć
Lila witaj
kurde coś tu jest nowego widzę.Emoty poprzestawiane ,pod czatem też inaczej,w profilu chyba też
Lila dzisiaj mam chwilkę czasu to pisze na forum
romaczek...to fajnie bo dawno Ciebie tu nie było kurna ja nawet jak nie mam czasu to z telefonu piszę chyba mnie wyślą na odwyk od MP
Myślę jakie liczby wybrać do wysłania cna 14
Lila dobre ha ha
majklasz i te losowania po prawej stronie bombawidać co będzie losowane
mi pasuje taka szósteczka 9,13,31,40,46,59
nooo dokładnie bardzo przyjemnie się na to wszystko patrzy
teraz Lila w profilu Pasko zrobił Ci więcej miejsca, żeby się licznik wpisów zmieścił
teraz Lila w profilu Pasko zrobił Ci więcej miejsca, żeby się licznik wpisów zmieścił
ja stawiam bo lubi wchodzić na powtórke
majklasz...no poważnie mam chyba najwięcej wpisów no ale tak już jest jak rozmawiam z wszystkimi
lila...paskoo daje kary.. zobacz www..
-------
http://www.iv.pl/images/42521178072081820067.jpg
--------
i znikam...
-------
http://www.iv.pl/images/42521178072081820067.jpg
--------
i znikam...
taka towarzyska dziewczyna jesteś
jak tak dalej pójdzie to liczbę wpisów będzie musiał Pasko podawać w potęgach
jak tak dalej pójdzie to liczbę wpisów będzie musiał Pasko podawać w potęgach
Dobra wszystko pięknie i ładnie a gdzie są najdłużej oczekiwane liczby?
Życze wszystkim miłego popołudnia i dużych wygranych narazie
fajnie by było jakby te liczby były pod czatem a dopiero potem LIGA typujących multipasko