Wpisy 1 046 904 – 1 047 003
4 sierpnia 2012 12:51 → 4 sierpnia 2012 14:05, 100 wpisów
Paskop...dlaczego te oczekujące liczby są na samym dole?Fajnie jakby były pod czatem
Bo nie chciałem dawać swojego zdjęcia i kontaktu pod chatem, a najlepiej pasuje żeby kontakt do mnie był obok najdłużej oczekiwanych... Lila - jak dużo czasu potrzebujesz żeby dostać się do tych długo oczekiwanych?
lila...policja radary ...ty prawda widzisz inaczej jak szuszarka do włosów
Pasko jak skomentował 10 groszy za każdy wpis i ile Ci Lila zajmie znalezienie najdłużej oczekiwanych
Pasko > od czego zależy informacja o ilości osób śledzących czat? raz jest podane: "osób śledzących chat: 66" a raz jest legenda poziomów VIP i nie da się tego przełączać... moim zdaniem legenda jest niepotrzebna... jest podana w regulaminie a 99% multipaskowiczów zna ją na pamięć
Pasko > od czego zależy informacja o ilości osób śledzących czat? raz jest podane: "osób śledzących chat: 66" a raz jest legenda poziomów VIP i nie da się tego przełączać... moim zdaniem legenda jest niepotrzebna... jest podana w regulaminie a 99% multipaskowiczów zna ją na pamięć
jeszcze zobaczymy. Tabelka z najdłużej oczekiwanymi jest dość wąska więc muszę coś obok niej coś dać, żeby nie było pustego miejsca... może wrzucę reklamę zamiast tej z prawej strony... no zobaczymy
Witajcie
Dlaczego stronka wygląda tak dziwnie: http://i47.tinypic.com/2vmu1ag.png ?
Czy Pasko spróbuje to poprawić? Te nierówne kolumny, wystrzelona tabelka z losowaniami nie wyglądają zbyt dobrze
Znikam, życząc wszystkim miłego dnia i szczęścia w losowaniach
Dlaczego stronka wygląda tak dziwnie: http://i47.tinypic.com/2vmu1ag.png ?
Czy Pasko spróbuje to poprawić? Te nierówne kolumny, wystrzelona tabelka z losowaniami nie wyglądają zbyt dobrze
Znikam, życząc wszystkim miłego dnia i szczęścia w losowaniach
majklasz..kuźwa trochę się ich naszukałam.W końcu blond jestem nie
legenda jest zawsze po otwarciu strony przez pierwszą minutę, potem znika.
unhappy > dobrze jest Pasko wprowadził mały facelifting
Pasko > a więc to tak ... ja cały czas wchodzę w coraz to nowe zakładki i powracam na stronę główną to mam ją praktycznie cały czas... teraz będę otwierał w nowych kartach bo liczba sledzących chat jest fajną statystyką stronki
Pasko > a to jest liczba osób przebywających na głównej stronie z chatem czy w całym multipasko? (mapy, typowania...)
Pasko > a więc to tak ... ja cały czas wchodzę w coraz to nowe zakładki i powracam na stronę główną to mam ją praktycznie cały czas... teraz będę otwierał w nowych kartach bo liczba sledzących chat jest fajną statystyką stronki
Pasko > a to jest liczba osób przebywających na głównej stronie z chatem czy w całym multipasko? (mapy, typowania...)
A mnie się strona podoba zmiany i porządek musi być
Lila i witam pozostałych
Lila i witam pozostałych
dokładnie > widać, że przemyślana konstrukcja... zawszę tutaj był bardzo intuicyjny interface bez problemu można wszystko znaleźć
na Lotto.pl to ja już praktycznie wcale nie wchodzę, jedynie żeby zarejestrować kupon loteriady
unhappy: masz adblocka i nie widzisz reklam dzięki za zwrócenie uwagi zaraz poprawię, żeby w takim wypadku lewe menu było na swoim miejscu jak trzeba...
Można już odświeżyć stronę i menu powinno z lewej strony wyglądać lepiej tzn. wyrównać się. Czy to źle? No po prostu macie dziury w miejscach w których powinny być reklamy. Ignorując reklamy niejako odcinacie się od wniesienia swojej cegiełki w utrzymanie strony
Lila > na Lotto.pl to wieje sandałem... jakaś dziwna ta stronka, przekombinowana... już wolałem tamtą poprzednią
Pasko nie bij! <boi się> ja się na tym nie znam za bardzo... miałem adblocka od początku... ale z tego co wiem to chyba można odblokować go dla wybranej stronki
To nie chodzi o to, że źle... Tylko że do tej pory przy mojej rozdzielczości ekranu po wejściu na stronę widziałem całe okienko czatu, a teraz widzę tylko jego część (nawet z włączonymi blokerami)...
ano pasko miał racje unhappy ..nie widzi reklama
u mnie wszystko git
u mnie wszystko git
No dlatego ja wnoszę delikatne, odświeżające zmiany, a nie przebudowuję strony żeby była "nowoczesna", bo wiem jak się przyzwyczailiście
Pasko > a jak to się dzieje, że robot tak ekspresowo dopisuje tabele wygranych? bo wyniki losowań to rozumiem, że ręcznie wklepujesz... jakiś specjalny program?
ledwo pojawi się na stronce lotto.pl tabelka z wygranymi i w sekundzie pojawia się też na multipasko
napisałem sobie sprytny skrypt który "czuwa" i jak tylko zobaczy wyniki na lotto, to od razu przepisuje
tak właśnie myślałem.. genialne! jak to mówią, geniusz tkwi w prostocie hehe
a nie miałeś problemu jak zmienili wygląd strony? musiałeś pisać skrypt od nowa wtedy?
a nie miałeś problemu jak zmienili wygląd strony? musiałeś pisać skrypt od nowa wtedy?
bo teraz żeby dokopać się do tabeli z wygranymi np. lotto to nieźle trzeba się nakopać
majklasz: jestem wprawionym programistą... no faktycznie akurat zmieniło się jak byłem na urlopie przez co były kilkudniowe opóźnienia w wygranych, ale potem dostosowałem się na nowo.
właśnie jestem pełen podziwu dla takich ludzi jak Ty... nieźli z was czarodzieje
opracuj jakiś program który przewiduje wyniki losowań
opracuj jakiś program który przewiduje wyniki losowań
majklasz: pytałeś jeszcze o ilość osób śledzących chat. Jest to jedynie liczba osób na stronie głównej. Nawet jeśli ktoś wejdzie w "archiwum" chata, to już nie jest liczony.
Pasko > no to faktycznie rzeczywista liczba osób śledzących czat
Jak ktoś jest ciekawy odwiedzin, to w lipcu było ponad 1 100 000 unikalnych odwiedzin na stronie. Otworzono łącznie blisko 4 000 000 stron
Pasko > 1 100 000 unikalnych to znaczy 1 100 000 różnych adresów IP?
Według statystyk Google Analytics w lipcu choć jedną stronę odwiedziło ponad 300 000 różnych osób. Czyli tyle osób się przewinęło przez multipasko. Wiele z nich oczywiście nawet nie widzi chata, bo np. trafia na same wyniki, sprawdza i wyłącza stronę.
scolls..jak wszystko to wszystkoemoty też trzeba było poprzestawiać
W godzinach 22:15 - 22:30 potrafi być 30 odwiedzin/sekundę, co sprawia, że serwer musi być mocny
Lila 006 DDŚ jak samopoczucie na mysle ze za tydzien juz bedzie po podpisaniu cyrografu
Pasko pytanie do Ciebie choc kriss22221 juz o to pytal:czy planujesz wprowadzic cos takiego bo bylbym zainteresowany
http://clublotto.pl/
http://clublotto.pl/
p. Januszu czy nie lepsze by było gdyby po prawej stronie pod Dzisiejsze losowania:
wstawić Najdłużej oczekiwane zestawy MM? ta reklama "szybkich pożyczek "psuje estetykę na mp
wstawić Najdłużej oczekiwane zestawy MM? ta reklama "szybkich pożyczek "psuje estetykę na mp
takie serwery to muszą kosztować krocie... szybkie są jak diabli... pamiętam serwery na stronie 12z49.pl wszystko chodziło tam jak krew z nosa a ludzi 100 000x mniej
majklasz: dziennie jest średnio prawie 30 000 różnych osób na stronie. No ale wiadomo, że codziennie to nie jest kolejne 30 000 innych osób, tylko większość powraca tych samych. Dlatego miesięcznie jest 300 tys.
można by się tak składać jak na 12z49.pl - grać w lotto, mini lotto i multi multi co sobote za to co uda się uzbierać w tygodniu! 1 jednostka = 1 zakład (lotto za 3zł, mini za 1,25zł...)
mysle ze gdybysmy zjednoczyli sily a byc moze bylo by wiecej chetnych sposrod stalych graczy na MP to moglo by byc ciekawie
Pasko wyznaczyłbyś kogoś odpowiedzialnego za zbieranie wpłat i wysyłanie kuponów, regulamin by sie napisalo i jazda!
Witaj mag.. i reszta pasjonatów ML.Wygranych.
mag.. gołąb poleciał.
mag.. gołąb poleciał.
multipasko ma taki potencjał, że aż grzech czegoś takiego nie uruchomić!
majklasz nie bylo Cie jak podawalem rozne stronki i podana byla ilosc wejsc i zysk zreszta sam zobacz
http://www.webarbiter.com/pl/multipasko.pl
juz nie mowie co sie pojawi jak wpiszesz bardziej znane stronki
http://www.webarbiter.com/pl/multipasko.pl
juz nie mowie co sie pojawi jak wpiszesz bardziej znane stronki
lila...
Wszyscy wierzycie w tą wygraną ? osobiście nie znam osoby która wygrała więcej niż 300 zł. Jakie były Wasze rekordy ?
kapitan > jednorazowo - osobiście 1050zł ale rodzice mojej znajomej trafili prawie 3 000 000zł
http://www.lotto.pl/lotto/wyniki-i-wygrane/wygrane?page=3
383 miejsce w rankingu
383 miejsce w rankingu
odpicowali domek, kupili autko a reszta to pewnie jakieś inwestycje
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,16,19,20,24,28,32,37,45,51,56,57,58,59,65,66,73,74,75,80
Plusem jest liczba: 28
03,16,19,20,24,28,32,37,45,51,56,57,58,59,65,66,73,74,75,80
Plusem jest liczba: 28
scols...