Wpisy 1 046 704 – 1 046 803
4 sierpnia 2012 00:00 → 4 sierpnia 2012 10:30, 100 wpisów
scolls > bardzo możliwe... napisy pościerane numer 66 widać - ma dwa obiektywy - a druga to zenith
scolls > jest
http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/227383/fotografia-od-a-do-z-start66.jpg
http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/227383/fotografia-od-a-do-z-start66.jpg
moj ojciec mial taka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Start_(aparat)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Start_(aparat)
z takim czymś pokazać się na mieście... ludzie to by chyba zaczeli uciekać
witam. kto ma popiepszone życie tak jak ja? ręka do góry
piękny sprzęt... za kilka dobrych lat może nieźle na wartości zyskać
oj sie pozmienialo na tym siwecie,amerykance przejeli latajace spodki i skopiowali technike obcych no i mamy ere cyfrową
nie no zdjęcia robi rewelacyjne... kumpel fotograf pokazywał mi fotki krajobrazu zrobione tym aparatem... prawie z krzesła spadłem
prezes andrew > co tam?
prezes andrew > co tam?
w sklepie na nią trafiłem... robi takie zdjęcia, że musiałem sobie przykucnąć na chwilę z wrażenia... odbitki wielkości plakatu ostre jak brzytwa
majklasz...nie widziałem nokie ..za drogie mocne prawdziwe szkło obiektyw ...wszyscy kupił taniocha za słaba jakość
stwierdziłem że moja rodzina jest dla mnie toksyczna
aparat 41 mpx w telefonie
prezes andrew > z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu
prezes andrew > z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu
nie preferuje noki od czasu gdy zawiodlem sie na N80 teraz tylko Iphone
a swoja droga to pomyslcie jaka na dzien dzisiejszy moze byc technika wojskowa skoro takie cuda sa w telefonach
ja znowu mam mieszane uczucia co do iPhone - sam telefon ok ale jakoś bardziej do mnie przemawia android i Samsung... wiem, że skopiowali pomysł Apple ale jakoś lepiej mi leży...
prezes andrew > dlaczego przyjaciele są lepsi od rodziny? bo rodziny się nie wybiera
www.youtube.com/watch?v=zNwE8jVrB7k oj rzuciłbym wszystko i wyjechał bym gdzieś daleko
majklasz samsung wlasnie przescignal apple w produkcji telefonow
no i przede wszystkim cena/jakość... apple trochę przesadza z cenami na naszym rynku... iPhone jest piękny ale niestety bardzo delikatny... kumplowi ostatnio czwórka spadła z ok 80cm na taki gumolit i nie było co zbierać z szybki ;/
http://komorkomania.pl/2012/04/27/samsung-przescignal-apple-w-ilosci-sprzedawanych-smartfonow
przyjaciel - to też przereklamowana instytucja
http://www.youtube.com/watch?v=HDaKdpfnYzk
Facet wali młotkiem z całej siły po ekranie samsunga > zobacz ile wytrymał
prezes > ja mówię o takim prawdziwym przyjacielu
Facet wali młotkiem z całej siły po ekranie samsunga > zobacz ile wytrymał
prezes > ja mówię o takim prawdziwym przyjacielu
scolls > ale też nie można na to tak patrzeć... Samsung ma o wiele więcej modeli... tutaj przydałoby się porównanie iPhone 4 vs Galaxy S II
nie wiem czy to prawda czy bajka, ale podobno wojsko usa ma taką technologię zdjęć satelitarnych, że mogą bez problemu odczytać godzinę z zegarka na ręce kogoś kto stoi na ziemi
prezes bardzo mozliwe tylko w takim razie dlaczego z tego nie korzystaja
scolls > z którego modelu korzystasz? ja sentymentalnie uwielbiam pierwszego amelinowego ajfona
prezes > tak, to prawda zdjęcia są takiej rozdzielczości, że potrafią rozróżnić przedmioty w trawie o wymiarach 1cm x 1cm
technologia dostępna wyłącznie dla oddziałów szpiegowskich
prezes > tak, to prawda zdjęcia są takiej rozdzielczości, że potrafią rozróżnić przedmioty w trawie o wymiarach 1cm x 1cm
technologia dostępna wyłącznie dla oddziałów szpiegowskich
korzystam z 4s od grudnia wczesniej mialem 3gs tez fajny telefon
scolls
bo twój zegarek może źle chodzić
bo twój zegarek może źle chodzić
majklasz ja duzo korzystam z nawigacji z telefonie do tego wysylam duzo @ nieraz robie fotki ogolnie telefon jeszcz mnie nie zawiodl
ja to bym od razu wszelkie aplikacje pościągał bwin, pokerstars i bym kase jeszcze przez telefon przegrywał
mysle ze rozwiną sterowanie glosowe lepszy aparat i jakis nowy bajer moze wieksza pojemnosc
w Uk jeszcze chwila i za wszystkie zakupy bedzie mozna placic przez telefon
www.youtube.com/watch?v=rmio0mGuY00&list=PLC62CE81116585A67&index=4&feature=plpp_video kto uważa że ukrainki to fajne sztuki?
w tej chwili juz mam do placenia karet bezprzewodowa i nie musze wkladac do czytnika
prezes andrew>
dobra kochani.... trzeba się zbierać, bo już dupa mi się do krzesła przykleiła... muszę się odkleić i przetransportować w kimę
scolls> miło się gadało mam nadzieje ze spotkamy sie znow za pare godzin
cya wszystkim
dobra kochani.... trzeba się zbierać, bo już dupa mi się do krzesła przykleiła... muszę się odkleić i przetransportować w kimę
scolls> miło się gadało mam nadzieje ze spotkamy sie znow za pare godzin
cya wszystkim
scolls... ty juz dorosły mozesz oglodoć muza xxx
dobrej nocy i spania na materacu wypchanym kasz życzę państwu na mnie już czs
wypchanym kasą
scols... teraz iść do łózka i ja wiem ty chcesz śnić xxx i dobranoc
stronka jakoś inaczej wygląda czy mój internet jest tak powolny, że źle się wszysto wczytuje?
-------
Kto poprzestawiał ikonki.. .
Kto poprzestawiał ikonki.. .*****************************************
Majklasz.. .
U mnie strona Multipasko działa.....normalnie.
To że ikonki są w innych miejscach trzeba będzie śie ...przyzwyczaić.. .
Strona Multipasko jes ...najlepsza ze wszystkich stron w Internecie.. .
Strona Multipasko jes ...najlepsza ze wszystkich stron w Internecie.. .
witajcie
Wędrusiu masz coś ze snu???
Wędrusiu masz coś ze snu???
Miało być...jest... .Mały błąd.. .
Islandorka.. .
Islandorka.. .
Dzisiaj nie mam nic ze snu.. .
Dzisiaj nie mam nic ze snu.. .
a mi się śniło dużo moich znajomych...
Wyniki losowania Euromilionów.. .
24, 34, 35, 2, 46......1,5.
-----------------------------------------
Hura.. .Typowałem metodą jasnowidzenia 2 liczby do Euromilionów i trafiłem obie.. .
Trafiłem liczbę...24 i 1./Szczęśliwą gwiazdkę/.
24, 34, 35, 2, 46......1,5.
-----------------------------------------
Hura.. .Typowałem metodą jasnowidzenia 2 liczby do Euromilionów i trafiłem obie.. .
Trafiłem liczbę...24 i 1./Szczęśliwą gwiazdkę/.
błąd...Liczba 42 a nie 2.
Nie można samemu zlikwidowac konta.. .
Konto może tylko usunąć Pasko.. .
Konto może tylko usunąć Pasko.. .
Cd. Trzeba napisać, lub zadzwonić . Adres i telefon jest na dole strony.. .
Zapanowała cisza, to znikam.. .
Witam
Majklasz..fajne okreslenie"parowka"..ja tez ide z moja"lady kluska"
ostatnio troche sie..zaokraglila..musi wiecej polatac
Majklasz..fajne okreslenie"parowka"..ja tez ide z moja"lady kluska"
ostatnio troche sie..zaokraglila..musi wiecej polatac
ulexxa dokładnie u mojego to samo... to jest główny parówkarz w domu... brat mówi, że jest pierwszą parówką RP
Majklasz..to moze powienes tak jak ja..wiecej z nia polatac..lece z "klucha"
no staram się jak mogę... już ma skubany 0,5kg nadwagi, już ja go pogonie
kakarab: nie przejmuj się. Jeśli chodzi o ligę typujących, to napisz mi tylko wiadomość, że masz takie i takie konto, natomiast to drugie nie bierze udziału w lidze, bo należy do dziecka. No chyba, że faktycznie chcesz koniecznie jest skasować...
Pasko > ja to bardziej rozumiem tak, że dziecko założyło drugie konto tacie, także kakarab ma teraz 2
kakarab > ile dziecko ma lat?
kakarab > ile dziecko ma lat?
Szefie jak możesz zlikwiduj KAKARABA ja zostaje na KAKARANIE pozdrowienia !!!
Czasami jest tak, że ktoś chce koniecznie mieć dwa konta z korzyścią dla użytkowników, bo np. testuje 2 różne metody typowania liczb, no i dzieli się ich wynikami na bieżąco... w takim wypadku należy właśnie tylko napisać mi kto bierze udział w lidze, bo chodzi o to, żeby było sprawiedliwie w lidze typujących. Jeśli wygra wtedy drugie konto to po prostu trudno...
Pasko > a jest możliwość typować za kogoś zgodnie z jego dyspozycją? np. Ojciec podał mi liczby jakimi chce grać na multipasko.pl ale nie ma często czasu aby je wpisać samemu i prosi wtedy mnie... mówi, że przydałaby mu się tutaj opcja: typuj na 60 losowań z góry hehe