Wpisy 1 042 368 – 1 042 467
1 sierpnia 2012 09:26 → 1 sierpnia 2012 12:59, 100 wpisów
@pafty nie dziwię się że z takimi tekstami jestes życiowym nieudacznikiem
polaczki to takie są zadziory chamskie mówią czarne jest białe -to krzychu i mini maxiu i dupcą bez sensu jak ch.uj z pod kredensu
pafty....odwal sie czego chcesz ode mnie
chciałem sobie poczytać kawały w necie ale tutaj mi sie lepiej humorek poprawi
.............................................
.............................................
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
zwykła,,,co ja dokuczałem mówiłem do pafty ...1042346...to nie jest znaczy i poowwoo
Panie Boze niech Tusk bedzi jeszcze ze dwie kadencje a pafi nich ma zdrowe nogi bo z glowa juz mu nie pomozesz
50.77.3.5.8.13.17.26.27.39.40.41.43.46.51.52.53.58.73.80 takie coś na 14
sławek bo cię razem z tuskoludkami na tokach wywioze i to jeszcze takich osranych-jak ich rządy więc nie piskaj
Witam wszystkich
Moze cos z moich : 1,2,4,5,7,9,11,16,22,28,29,36,40,44,47,48,49,50,52,61,64,67,70,72,75,76,79
Podaję z nadmiarem .. Powodzenia
Znikam
Moze cos z moich : 1,2,4,5,7,9,11,16,22,28,29,36,40,44,47,48,49,50,52,61,64,67,70,72,75,76,79
Podaję z nadmiarem .. Powodzenia
Znikam
pafty, no nie świruj ja tam zawsze otwarta....... na dialog Polityka mój ulubiony temat - zwłaszcza w kontekście mojego miasta,miasta "cudów"
http://m.wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,106542,9053213.html
a teraz tak:
http://www.region-walbrzych.org.pl/
http://m.wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,106542,9053213.html
a teraz tak:
http://www.region-walbrzych.org.pl/
Zwykla. Witaj.
Ktos mnie wzywal. Jeszcze nie czas.
Ktos mnie wzywal. Jeszcze nie czas.
------
Jocia.. .
+ 22,5.
Znikam.. .
Janosik 2009 pośpiesz sie lepiej,bo:
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/5646,chroscikowski-prezydencka-ustawa-wracamy-do-prl.html
trafnych wszystkim
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/5646,chroscikowski-prezydencka-ustawa-wracamy-do-prl.html
trafnych wszystkim
dzień dobry wszystkim
jocia
agatkaa
zwykla
WN
trisetum
i oczywiscie krzysio
na dobry poczatek moja ulubiona telewizja NTV i jak zwykle rewelacyjny komentarz
http://www.youtube.com/watch?v=BfrCzr9zHqY&feature=g-all-u
jocia
agatkaa
zwykla
WN
trisetum
i oczywiscie krzysio
na dobry poczatek moja ulubiona telewizja NTV i jak zwykle rewelacyjny komentarz
http://www.youtube.com/watch?v=BfrCzr9zHqY&feature=g-all-u
@krzysio744 nie martwa się, zwykła... to największa zadymiara i osoba wulgarna tej strony pokroju pafty wiec jej pouczaniem nic sobie nie rób
abbecadlo nie zebym byl zlosliwy ale masz na koncie kilka wpisow i juz tak wszystko dobrze wieszno chyba ze jestes kolejnym klonem z nastoma nickami a krzysia to bardzo lubie jak zreszta wikszosc uzytkownikow zwykla tez mi jak narazie nie zaszla za skore
Witam Elo kto wygrał kto niewygrał i tak sie bawimy o Miliony P.S Jocia wpadaj domnie mam wolną chate
Ale mam doła teras zobaczylem wyniki a wcziraj myślałem o tych liczbach o K,U,R,W,A 4,6,7,9,10,11,19,37,56,65,66i78
@scolls nie ukrywam ze jestem klonem. Pisałem też dlaczego. Gdyby nie straszenie donosami, pisanie ku przestrodze do nowych uzytkowników maili przez ta pania która JESZCZE tobie nie zaszła za skóre, pisanie bzdur o tej stronie po całym necie to pisałbym pod swoim nickiem. Jka widzisz nic dzisiaj do tej pani nie pisałem tylko do Krzysia, ale ona bez glupich uwag nie wytrzyma. Znikam bo nic dobrego sie nie zapowiada
abbecadło i nie jest powiedziane,że tak nie będę robić - przypominasz sobie pewne sprawy,obarczanie mnie wina za swoją wylewność - rozpętywanie burzy na MP a potem stwierdzenie,że tego i tak nie widać,że wtajemniczona tylko garstka ludzi. Jesteś obrzydliwy - ja za swój błąd /wylewność/ zapłaciłam w dwójnasób a Tobie się wydaje,że Ty nie musisz?
Dobra,nie będę prać brudów - a uwagi o wyjątkowej wulgarności to możesz wiesz komu
baj
Dobra,nie będę prać brudów - a uwagi o wyjątkowej wulgarności to możesz wiesz komu
baj
abbecadlo no faktycznie nie jestem w temacie bo nie bylo mnie na czacie gdy dzialy sie takie sytuacje,czytalem jedynie nieciekawe wpisy na forum ktorym zdecydowanie mowie NIE bo niczemu dobremu takie rzeczy nie sluzą (pisalem o tym nawet ostatnio z Pasko)
zwykla dobrze wiesz co mam na mysli
zwykla dobrze wiesz co mam na mysli
majki
dawno kolegi nie widziałem - jak wyniki ? coś było, jest ?
dawno kolegi nie widziałem - jak wyniki ? coś było, jest ?
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
zwykla wsrod doroslych ,madrych ludzi mozna dyskutowac na wiele tematow,kazdy moze miec inne zdanie i nie trzeba przy tym sobie dopiekac,dogryzac i uzywac wulgaryzmow wiec nie rozumiem czemu maja sluzyc takie zachowania a juz pisanie jakis oczerniajacych @ to juz wogole nie rozumiem
I jeszcze jedno - dostanę bana wejdę pod innym nickem - zobaczymy komu się znudzi - toć to portal ogólnodostępny,nie prywatny i żadne prowokacje typu "a to ona,dobrze że powiedziałaś" nie zniechęca mnie
"Ta zniewaga krwi wymaga" KPW - następnym razem trochę odpowiedzialności za to co się robi.I w jaki sposób wykorzystuje,a teraz to i ja nie mam ochoty pisać.
Tak, scolls pogadaj z abecadło,pięknaja oni wszystko wytłumaczą ...
"Ta zniewaga krwi wymaga" KPW - następnym razem trochę odpowiedzialności za to co się robi.I w jaki sposób wykorzystuje,a teraz to i ja nie mam ochoty pisać.
Tak, scolls pogadaj z abecadło,pięknaja oni wszystko wytłumaczą ...
Robal > nie było mnie bo musiałem jakoś zagospodarować wygrane 5 000 000zł xD a tak na poważnie to codziennie odwiedzam i obserwuję stronkę Tyle, że nie piszę na chatcie. Teraz liga typujących zmobilizowała mnie do typowań
Pomiędzy nami jest taka różnica że ja pisze o faktach a ty o swoich konfabulacjach. Przypisujesz sobie nicki jak chcesz, komu chcesz jak słuzy twojej wygodzie tylko po to zeby komus zaszkodzic. Tworzysz jakies historie które nigdy nie miały miejsca. Straszysz ludzi, wieć o obrzydlistwie lepiej delikatnie nic nie pisz. Raz piszesz ze dany nick jest kobietą, raz ze chłopem raz ze administratorem, a za chwile jeszcze cos innego. Zejdź w koncku kobieto na ziemię z tego wirtualnego swiata.
scolls
skoro kolega nalega,
A t a m, to chyba ktoś nawet biznes uczynił z gratisowego ? po trafalgarskim podobno się tacy wałęsają ... no u nas krótka piłka / bez urazy, wiem, że jest, był taki nick - sorry/ i byłoby w zęby
skoro kolega nalega,
A t a m, to chyba ktoś nawet biznes uczynił z gratisowego ? po trafalgarskim podobno się tacy wałęsają ... no u nas krótka piłka / bez urazy, wiem, że jest, był taki nick - sorry/ i byłoby w zęby
wczorajsza szóstka padła za 12zł - Gracz sam wyvbrał szczęśliwe liczny
Nie mów mi co mam robić - zastanów się nad tym co Ty zrobiłeś. I to Tobie pomieszały się światy - wyciągać,oceniać w świecie wirtualnym fakty ze świata realnego
majki
na luzie podchodzisz, jak zawsze, czy typnięte w
lidze - bardziej jakoś będziesz chciał mieć wysłane ?
na luzie podchodzisz, jak zawsze, czy typnięte w
lidze - bardziej jakoś będziesz chciał mieć wysłane ?
będe typował na luzie jak zawsze, wtedy najwięcej trafiam hehe
Lila
Lila
niestety ale moj wniosek z tego typu zachowan jest nastepujący:chyba macie za malo problemow w realu skoro "wyciagacie" TU takie glupoty ktore niczemu nie sluza
Robal u mnie z wygranymi cieńko... nie gram grubo ale czasami jakiś grosz wpadnie, a jak u Ciebie? Kiedy odbierasz miliony?
lila
majklasz
przed - za każdym p r a w i e razem
a po - bywało lepiej
majklasz
przed - za każdym p r a w i e razem
a po - bywało lepiej
a po za tym to co było pisane w @ - wszystko się zgadza - nie kłamałam - zresztą nic nie zginęło /jest arch gg itp/ a dlaczego niby bym nie miała pisać o tym na necie - jeden przekonywujący argument proszę.
majklasz..to ktoś miał duuuuuuużo szczęścia ,pewnie więcej jak rozumu
dokładnie Lila > zobacz na mapy jakie liczby skreślił > same zlepy z poprzednimi
scolls > takie osoby co wchodzą na chat żeby się kłócić i ubliżać innym w życiu prywatnym siedzą jak mysz pod miotla i nie mają prawa głosu. I dlatego chcą się wyżyć tu na chacie
majklasz siemnako gdzieś Ty się podziewał? dawno Cię na stronce nie było