Wpisy 1 042 468 – 1 042 567
1 sierpnia 2012 13:00 → 1 sierpnia 2012 13:27, 100 wpisów
HARTGE > codziennie jestem nie udzielałem się na chatcie obiecuje, żę już będe
Majklasz wiesz jak to jest drobnica trójki w lotto 4 w lotto ale nie moja a ojca i 7/10 miał grubszych wygranych nie widac jak na razie
na godz 14 nic nie dałem za dużo liczb wychodziło może coś na 22 dam jokera na pewno
Damian.....a właśnie możliwe.Do vegas to wt pojedziecie jak będziecie mieli 80 lat
ja wczoraj cienko tylko 3 w lotto chyba bede gral tylko jak beda wieksze kumulacje, zaczne chyba w multi grac tylko i mini
wiesiek
ciężkie pytanie
lila
ale cóż, powiem tak - mam dość liczną rodzinę
ciężkie pytanie
lila
ale cóż, powiem tak - mam dość liczną rodzinę
Robalku..rodzinka to się dopiero wtedy odnajdzie,ta niewidziana od lat
HARTGE Eurosy znowy d.u.p.a Vegas musi poczekac w piatek 138.000.000Ł
Scolls ale dobrze mówiłeś że w 5/5 wchodzi jedna mała jakieś co dziwne jest
i co abecadło zamilkło
ot Ci właśnie ta odwaga w pisaniu o faktach /prawdzie/
ot Ci właśnie ta odwaga w pisaniu o faktach /prawdzie/
mam ytanie?
czy na tej olimpiadzie występuja polacy?
bo nigdzie ich w finałach nie widze
czy na tej olimpiadzie występuja polacy?
bo nigdzie ich w finałach nie widze
HARTGE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abbecadło...poczytałem w cześnie na czacie ..dzieki o mnie ..ale co co chodzi nie jestem taki klonem ...i poowodzenia
znowu zaplulem przez Ciebie i Twoje laczone cyfry ekranz/w ide po ***ke
lila..
scolls...jak nie masz dzieciaki ...chcesz wąchać kobita w lesie jak chcesz ..nie chcesz lizaki albo nie było tanca z kobitem ..mozesz nie umiesz tanczyć
zwyczajna... Nie zamilkło, tylko nie siedze na necie tak jak ty 24h na dobe. Z innej strony dyskusja z tobą nie ma sensu bo do ciebie i tak nic nie dociera. Byly napisane dwa ttrzy wpisy, a ty oczywiscie bedziesz chciala dyskutowac i bluzgac i wywolywalac kolejną kłótnie cały tydzien. Masz prawo pisac na necie i zamieszczać co chcesz. Tylko pisz prawde i pisz dokladnie co i kto do ciebie pisał. Ty jednak raz piszesz ze gadalas trzy lata z Monetem i zamieszczasz jakies wpisy z gg, pozniej piszesz ze jednak nie gadalas z Monetem tylko z pieknają która podawała się za Moneta, kolejna wersja to taka ze to jednak byl Robal36, pozniej wracasz ze jednak Monet który był dantevem, a żeby jeszcze pozniej napisac ze Monet to Pasko. Jesteś zdrowa?
abbecadło a Ty jesteś,że interesujesz się sprawami które Ciebie się nie tyczą?
to prawda jak sie ma zły humor wystarczy wejść na pasko i uśmiać się można..