Wpisy 1 042 268 – 1 042 367
1 sierpnia 2012 00:00 → 1 sierpnia 2012 09:25, 100 wpisów
agatko..dopiero zaczne i nie mam pojecia jeszcze o cyferkach ..dałas 69 ostatnio ?
jocia dalam, a reszta to widzialas jakie byly badziewie te moje liczby niemam pojecia jak to sie robi
agatko 80 % to wyczucie..a na to trzeba troche czasu
ok..ide typowac
ok..ide typowac
znasz prawo przyciagania to wczesniej czy pozniej trafisz cos grubszego
nie, bo :.. gram tylko w multi, nie gram co losowanie ..wiec po co.. nie zawsze gram na 3/3, 5/5, 10/10..róznie..nie pasuje mi to ..bo obliguje do grania po zatypowaniu.. nie jestem kamikadze
jak bede czuła..,ze dobre, to zapodam na czacie wszystkim .. to mi wiecej da radosci..jak zdrapki
no masz racje ja tez nieraz sobie mysle jak zatypuje i nie wysle ze znowu moge sie niezle wkurzyc jak by byla jakas wieksza wygrana
nie agatko..masz mapke losowań.. jak wchodziy liczby.. musisz sam dojśc do tego patrz i typuj
zwróc uwage na odstepy..miedzy liczba , na częstosc wpadania ( nie lubie spiochów) na skosy, schodki.. obserwuj jak zmienia sie mapka po losowaniu
zobacz dlaczego zatypowałam 22 .. mysle,ze bedziesz wiedziała .. to jedna z przyczyn dlaczego podaje 22 i prawdopodobnie jeszcz02 wejdzie jeszcze raz
nie agatko..wszystkie losowania .. tak ja typuje, mozna dzilic na godziny, ale ja tak nie robię
scolls.. e..jak wszyscy sprawdzam wytypowana liczbe jak sie ma do mapki
długo..scolls..3-4 godziny.. nie tylko w mapkach, jeszcze w paroletnich zapiskach
jocia bardzo Ci dziekuje za cenne rady bede kombinowac ale to trudne
42 ma szanse.. pewniejsza jestem 22 dałam pewniaka 39..nie wiem.. jestem na poczatku typowania, bo gadam
jocia czy jutro do poludnia bedziesz to bym z Toba przekonsultowala
teraz glowa mi peka jakby mi mozg wyrywalo
teraz glowa mi peka jakby mi mozg wyrywalo
jocia dzieki Ci jestes super dobrej nocki biore tabletke i do
poduszki
poduszki
kolejny link z innym spojrzeniem na swiat i moj apel:jesli sie zgadzasz przeslij dalej
http://www.youtube.com/watch?v=BfrCzr9zHqY&feature=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=BfrCzr9zHqY&feature=g-all-u
a teraz wszystkim zycze dobrej nocki i kolorowych snow jocia nie siedz za dlugo jutro tez jest dzień
Użytkownik gonzaga dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg
z powiedzeń robaczych -
najlepsze kąski trafiają się pod koniec
się ktoś nachapał <fiu, fiu>
z powiedzeń robaczych -
najlepsze kąski trafiają się pod koniec
się ktoś nachapał <fiu, fiu>
r36
nie zawsze , nie zawsze, były drapki w tym zodiak gdzie za pierwszym razem 50zł wpadło- np. w zodiaku na nr.100, ale dziś kupiłem w przypadkowej budzie przypadkowy zodiak nr. 053 i pusty
nie zawsze , nie zawsze, były drapki w tym zodiak gdzie za pierwszym razem 50zł wpadło- np. w zodiaku na nr.100, ale dziś kupiłem w przypadkowej budzie przypadkowy zodiak nr. 053 i pusty
gg
'sto' rozumiem, jako numer seryjny zdrapki ?
U mnie jakoś tak te wyższe - ktoś na ostatni z paczki w sz50, ja z kolei, w jakiejś poprzedniej krzyżówce 100-ka na numerze 94
'sto' rozumiem, jako numer seryjny zdrapki ?
U mnie jakoś tak te wyższe - ktoś na ostatni z paczki w sz50, ja z kolei, w jakiejś poprzedniej krzyżówce 100-ka na numerze 94
ale, jak niestety wiadomo - nie ma co paczeć na sam numer losu
niestety...
tam, to trąby nie pracują
dobrego dnia
trafnych i w typowaniu i w realu
a przy okazji -
pozdrawiam obserwatorów z ul Targowej
niestety...
tam, to trąby nie pracują
dobrego dnia
trafnych i w typowaniu i w realu
a przy okazji -
pozdrawiam obserwatorów z ul Targowej
znowu wygrana????????????????????????????????????????????????????????????w tuskogrodzie 4/10 k.urwa aż 2zł,reszta oboki i kto mi k.urwa powie że nie wajchlują -każdy by musiał mieć tak cholernego pecha, ja to już chyba z tysięczny raz tak mam -capy s.***alać od wajchlowania w komputerach bo uwale w cymbał
dobry wszystkim.no patrz nie doszło do 18 mln jak pisałem nie opłacalne było dawać kolejnej kopulacji bo malo ludzi grało
kopulują i zawijają pod siebie złoteńka -nam dają wygrać 2żł oszołomy jebane
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Pozdrawiam obserwatorów z ul .Targowej ....może ***a już czas na lizaki w pełni ..a nie tak w kulki sobie lecicie ..grzecznie to napisałem
Max dzień dobry
wiesz, ale jednak może musiałbyś napisać trochę, ciut ciut wyraźniej, o jakie, o CO Ci chodzi
i znikam
wiesz, ale jednak może musiałbyś napisać trochę, ciut ciut wyraźniej, o jakie, o CO Ci chodzi
i znikam
patafiany z TS oddacie pieniądze złodziejskie gry -jak w 2 kartykurator do TS i do żółtych budek
Roba.. ..myślę że bardzo wyraźnie to napisałem ...Tyle czasu tutaj nas obserwują i znają nasze powiedzenia i określenia
13max33..wiesz gdzie jaka ulica TS ..ty miałeś napady na bank i znikam..
robią nas wszystkich w bambusa przydał by się z lamusa choć figowy liść
krzysio ...wiem gdzie jest .. ulica TS Ale beż Ciebie bracie nie dam rady ..potrzebuję dobrego kierowcy
Rob ..mała wczoraj w mini rządziła 4/5 ...jakby zagrała system 5/5 murowane bo 37 miała też
biorą namiar na plaży ci-bezwstydni nudziaże chcą opalać sztruks -jak przepędzić dzikusy może sadzić kaktusy przejdzie im ten luz
13maxa..ja 24...1/1...
pafty...TS ..tak zbiera twoja kasa juz ma duzo czasu na lizaka ..a my w domu sam koniom i poowwoo
paffty ..to nie rozumiesz i isc spać tam twoje miejsce i powoo ..tu mało wie
pafty ...krzysio ..dobrze napisała po polsku ...naucz się kumać ..a może czytać ze zrozumieniem
ty k.urwa patafianie nie wojuj globusiku młotkiem cie kuwa zabije
max
krzysio
pafty
i
trzeba mykać
mój pewniak 80- lubi wpadać po 79
krzysio
pafty
i
trzeba mykać
mój pewniak 80- lubi wpadać po 79
gg...mój pewniak ...wiesz jaki jest ...a 80 wejdzie ..po 78
Pewna trójka na dzisiaj 24/42/80
Pewna trójka na dzisiaj 24/42/80
pafty ...weź koło i ***olnij się w czoło ...i od krzysia się od***ol ..bo Ci ten pusty łeb o ja urwę ...i wy***alaj ..bo nie mam siły na pisania ...jak masz chęć to zapraszam ..tylko real ..wtedy pogadamy ..kozaczku za ekranu
13maxa...lepiej nie pisz do paftty zostać tuu czacie w domu ..robić nie chce iść ,,,a gra nic nie trafić ..cały rok póznie bedzie nosi twoje problemy
13maxa...no dobra uciekam..
lamusie naucz się czytać ze zrozumieniem ....bo ja tam nie widziałem żeby krzysio mój przyjaciel cie w tym co napisał obraził ...a ty sie tylko użalasz nad sobą ...weź line i ***olnij sie na drzewie ...bedziesz miał po problemie ....
krzysio ... i dzida ..my nie pękamy a ten cały pafty pęknie jak zużyty kondon