Wpisy 101 411 – 101 513
12 marca 2010 19:38 → 13 marca 2010 11:59, 100 wpisów
Klarak dzisiaj się przygotowałem na dwie opcje.Na wypadek klęski gumożelki zozole i krówki mleczne.Miałem zamiar kupić gumożelki smoczki,ale wykupili w sklepie.Pozdrawiam.A gdybym wygrał napełnię skarbonkę.
magda>> moje samopoczucie jest wyśmienite:):) zresztą jak zawsze:): jeśli Ty masz kłopot , to zwróć się do hipopotana>> może te 2 kosteczki czekolady się uratowały, przed Tym ŁASUCHEM:):pozdr. wysokich lotów pa.
Klarak przecież są tylko dwie opcje,A jak anemik i B jak bocian.
Dlaczego Klarak w typowaniach stawiasz tylko do trzech liczb,to niepokojące zjawisko.
klarak zdecyduj się z kim piszesz - moje samopoczucie też się poprawiło gdy pisałaś,ze u ciebie też słabo weszło - ale nie martw się może wieczorem będzie lepiej ( bo i pora chyba bardziej stosowna )
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Bałwan się pyta czy Klarak I DanteV,to dwie połówki,jak pisze onaa?
Na wieczór zgodnie ze wskazówkami bałwana wykluczyłem liczby 15 i 17.Niech obstawiają je inne osoby.
Spojrzałem na forum przed chwilą i widzę Edi8,hipnotyzer,mam do niego pytanie czy analizuje mecze koszykówki.
Nie chodzi mi o nba,ale o inne ligi,jak często można tam spotkać remisy?
prowokuj...prowokuj hehe
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Zakładam,ze mój post był już przeczytany przez ....,więc prosiła bym moda o wykasowanie!
pozdrawiam
pozdrawiam
i to by było wszystko w temacie !!!
Pomarzyć sobie możesz,że myślę o Tobie,ja Cię najzwyczajniej w świecie nie trawię.
Ten post też proszę o wykasowanie.
Pomarzyć sobie możesz,że myślę o Tobie,ja Cię najzwyczajniej w świecie nie trawię.
Ten post też proszę o wykasowanie.
Miałem rację,że była cisza przed burzą.Prognozę pogody mam od bociana.
Nie wytrzymałem i już gumożelki są pożarte.Zostały tylko krówki.
A tutaj na dobranoc wszystkim, Tobie danteV też abyś miał swój "dowód" i był szczęśliwy i nie musiał się już sprężać i szukać dowodów w każdym moim wpisie hehe
http://www.youtube.com/watch?v=4Fjy2L8llXo
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=4Fjy2L8llXo
dobranoc
hipopotan ty tu o pierdołach piszesz jakiś gumowych żelkach a nie czytasz listów, które masz u siebie i w księdze gości.
Oj nieładnie!
Oj nieładnie!
Właśnie sprawdziłem księgę gości,ale tam nie ma nic ciekawego.Bałwan mój doradca,uważa,że pisanie zle o innych to znów wywoływanie sporów.A na czacie ma być wesoło i przyjemnie.
Witam.Pozwoliłem sobie. na wytypowanie 10/10 w MM znaszych
numerów, przy nicu:19,13,69,33,25,71,77,72,75,9.
Zobaczymy po losowaniu ile liczb wejdzie.Pozdrawiam.
numerów, przy nicu:19,13,69,33,25,71,77,72,75,9.
Zobaczymy po losowaniu ile liczb wejdzie.Pozdrawiam.
Czasami czytam w wpisach,że niektórzy grają w multi za duże stawki,a jak jestem w kolekturach to tego nie widzę.Dlatego muszę wszystko przesiewać przez sitko.
hipopotan>>właśnie...Wczoraj ktoś pisał o stawce x30 ...
Ile razy, jak często w miesiącu można tak pograć ?
Samo MM 2x dziennie x 30 dni x75 zeta ...
hmmmm
Owszem, czasem,jak się wysyła, słyszy się x10...
Ile razy, jak często w miesiącu można tak pograć ?
Samo MM 2x dziennie x 30 dni x75 zeta ...
hmmmm
Owszem, czasem,jak się wysyła, słyszy się x10...
Robal przy mnie tylko raz w życiu ktoś grał za prawie 300zloty,raz powyżej 100zloty.Nigdy nie widziałem innych takich osób.
danteV>> dot.101220 >>
nie odebrałeś mi jeszcze tych resztek nadziei...
Ale powiedz,że udało Ci się z kolegi wyciągnąć,że dzwoni wg jakiegoś klucza to zostanę sierotą
pzdr
nie odebrałeś mi jeszcze tych resztek nadziei...
Ale powiedz,że udało Ci się z kolegi wyciągnąć,że dzwoni wg jakiegoś klucza to zostanę sierotą
pzdr
Raz widziałem właściciela dwóch sklepów jak wysyłał lotto,nadawał kupon za 20zloty.
5,38,65
4,5,65
5,64,65
4,5,65
5,64,65
A jak ostatnio mówili w telewizji o Grecji,to wymienili przy niej jeszcze Portugalię i Irlandię.Chyba kryzys ominął jedynie ojczyznę bałwana.
hipopotan>> widziałem parę razy (przy dużych kumulacjach) mocno, naprawdę mocno, grane systemy...
W Warszawie była ponoć kolektura, którą facet otwierał na telefon jakiegoś gracza z Azji (miał gość jakieś interesy na stadionie)...Ludzie wchodzą w "spółdzielnie"...
Ale pojedynczy gracz mm za 75 , to zrobiło na mnie wrażenie
Natomiast to, że ktoś ma sklep i nie gra ostro mnie akurat dziwi mniej...Wiesz, jak w tym kawale...:"a reszta musi poczekać..."
W Warszawie była ponoć kolektura, którą facet otwierał na telefon jakiegoś gracza z Azji (miał gość jakieś interesy na stadionie)...Ludzie wchodzą w "spółdzielnie"...
Ale pojedynczy gracz mm za 75 , to zrobiło na mnie wrażenie
Natomiast to, że ktoś ma sklep i nie gra ostro mnie akurat dziwi mniej...Wiesz, jak w tym kawale...:"a reszta musi poczekać..."
Trzy trójki które sobie teraz ułożyłem:16,29,21--16,61,76---16,51,46.
Dobry...
Hipopotan>>
nie wykreśliłbym żadnej z tych liczb ;)
noo, ewentualnie 16
po co o tej porze zapodajesz ? - wirtualnie ?
pzdr
Hipopotan>>
nie wykreśliłbym żadnej z tych liczb ;)
noo, ewentualnie 16
po co o tej porze zapodajesz ? - wirtualnie ?
pzdr
Te trójki dla zabawy,sprawdzam,czy liczby z lottocentrum pójdą.
Lila znów bałwan się pomylił,trafiłem tylko dwie liczby z siódemki i dwie obok.Tak więc znów czeka mnie męska rozmowa.
hipopotan....Musisz z nim poważnie porozmawiać.Tak dalej być nie może.Pozdrawiam serdecznie;)
Catania-Inter 3-1
Jestem dzisiaj przeziębiony więc też pójdę spać.Przyjemnych snów Lila.
W jakiej federacji piłkarskiej jeszcze nie było hmmmm
dziwnych wyników ?
dziwnych wyników ?
2010-03-12 (14:04)
tomcio1972
Data rejestracji: 2008-06-25
Ilość postów: 1909
MaciekXIV >>> z tym Interem to uważaj.
Catania dobrze gra u siebie i remis całkiem możliwy a kto wie moze niespodzianka.
Ja też to miałem zamiar grać i dałem sobie spokój.
Popatrz na te zdarzenia.
Moze któreś z nich Ci się spodoba
21.00 /// 1781 Cartagena-Cadiz typ 1 - 1.75
20.30 /// 1247 Caen-Clermont typ 1 - 1.60
Tylko,że sam zmontowałem inne kupony z innymi zdarzeniami które nie weszły HA HA HA
tomcio1972
Data rejestracji: 2008-06-25
Ilość postów: 1909
MaciekXIV >>> z tym Interem to uważaj.
Catania dobrze gra u siebie i remis całkiem możliwy a kto wie moze niespodzianka.
Ja też to miałem zamiar grać i dałem sobie spokój.
Popatrz na te zdarzenia.
Moze któreś z nich Ci się spodoba
Tylko,że sam zmontowałem inne kupony z innymi zdarzeniami które nie weszły HA HA HA
Robal------nie ma takiej federacji :-)
Szkoda tylko że jak gram to takie cuda są coraz częściej
Szkoda tylko że jak gram to takie cuda są coraz częściej
Tak to czasami bywa tomcio1972 że trzeba przegrać:( Inter to i tak pikuś w porównaniu z grejfrutami z drugiej niemieckiej.
maciekxiv >>> ale tobie wszedł jeden kupon tak?
Zagrałeś na Odrę W - 1
i te zdarzenia a one weszły:
Zagrałeś na Odrę W - 1
i te zdarzenia a one weszły:
mariuncio75>>
i to jest właśnie minus "bukmachów"
coś jakby "wszystkie liczby obok" ;)
i to jest właśnie minus "bukmachów"
coś jakby "wszystkie liczby obok" ;)
Czas chyba odstawić nasze ligi do typowania choć Craxa mnie korci na jutro z Koronką
Robal----powiem tak może i cos w tym jest co piszesz ale taki jest urok sportu a piłki w szczególności nie wiem ile obejrzałem meczów na żywo to jednak w Polsce wałek da sie wyłapać na Zachodzie Europy gra się inaczej w piłkę zresztą tam jest wszysytko inne poczawszy od infrastruktury na kibicach kończąc
Oglądałem dziś Wisłę przecież tego się nie dało oglądać
chaos kompletny brak płynności akcji poprostu słaby mecz
chaos kompletny brak płynności akcji poprostu słaby mecz
Na 14-tą liczby z niców:1,2,13,19,80,72,69,33,71,75.
Pozdrawiam.Dobranoc.
Pozdrawiam.Dobranoc.
witam wałki w piłce prosze inter przy remisie1-1 na boisko wchodzi gracz interu gra 120sekund odbija piłkę ręką w polu karnym łapie czerwoną wylatuje z boiska inter traci bramkę na 1-2 z karnego gdzie bramkarz w momencie jego wykonywania patrzy nie w stronę wykonującego a gdzieś gapi się na słupek myślałem że pękne ze śmiechu oglądałem to na żywo:)
P..........
KCB
KCB
W Holandii na 7 meczy 5 zakończyło się overem, czyli wszystko zgodne z moimi przewidywaniami o których pisałem w czwartek:
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
Kto ma ochotę zamienić sen na liczby niech zwraca się do Szczerego. Wracam 20 marca. Pozdrawiam.
Witam. Polecam zainteresowanie się dzisiaj ligą francuską(1), rumuńską(1) oraz hiszpańską(2). Jest tam kilka "perełek" które można dzisiaj zagrać na under 2,5 lub dołożyć do kuponu AKO under 3,5 (w przypadku niektórych bukm.) Najczęstsze wyniki w tych ligach to 0-0, 1-0, 1-1, 2-0.
Robal_36 > Cześć. On o tym nie decyduje :)
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
jest tu ktoś kto gra regularnie w keno?może ma jakies rezultaty?albo jakiś systemik mały?
wiechu100 > Cześć. Wszystko masz wyżej. Wędka z założoną przynętą, wystarczy iść na ryby :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
danteV>>
ale kryteria, czy kryteria są losowe ?
;)
PS.
jednego, u swojego teleoperatora - wysłałem...
do tej pory przysyła "wyślij sms'a..."
pzdr
ale kryteria, czy kryteria są losowe ?
;)
PS.
jednego, u swojego teleoperatora - wysłałem...
do tej pory przysyła "wyślij sms'a..."
pzdr
Robal_36 > kryteria czysto losowe, numery telefonów kodowane.
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Neptun-----a twoja Lechia nie pyknie słabego Śląska?
Ja chcę dać 2
Ja chcę dać 2
Mariuncio to mecz przyjaźni.Remis prawie pewny.A Śląsk wcale nie taki słaby
Wiem, że mecz przyjazni zaryzykuje i na jednym zagram remis
pozdro
pozdro
Lechia od 2005 roku w lidze, wygrała ze Śląskiem tylko jeden raz, w październiku 2007 u siebie 3-1. W tym czasie padło też 6 remisów pomiędzy tymi drużynami i dwa razy wygrał Śląsk. 3 ostatnie mecze tych drużyn to same remisy 1-1.
Cześć klarak. Miły widok przed południem. Powodzenia z..... kulkami :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli nie chcecie, aby na Wasze komórki przychodziły smsy, to:
NIE ŚCIĄGAĆ NIC za sms!!! - lepiej kabel i z hdd brać.
Złożyć na piśmie u swojego operatora pismo (tam określa się numery, warunki itp) - to pismo NIECHĘTNIE przyjmują, ale przyjmują.
W "Regulaminie" nie ma słowa o tym, ze jak skończy się konkurs to będziecie dostawać smsy na nowy i inne oferty.
No chyba, że nie widzę tego punktu.
NIE ŚCIĄGAĆ NIC za sms!!! - lepiej kabel i z hdd brać.
Złożyć na piśmie u swojego operatora pismo (tam określa się numery, warunki itp) - to pismo NIECHĘTNIE przyjmują, ale przyjmują.
W "Regulaminie" nie ma słowa o tym, ze jak skończy się konkurs to będziecie dostawać smsy na nowy i inne oferty.
No chyba, że nie widzę tego punktu.
Ps. do wpisu 101498 Neptun ma racje. Jeśli o nic nie walczą to dzielą się punktami. Co będzie dzisiaj? Zweryfikuje boisko :)
dznteV>>
co do informacji drugiej - powiem Ci,że nawet specjalnie mi to nie przeszkadza, a niech sobie ślą...
Odnoszę wrażenie, że i tak jest tego mniej niż kiedyś...
Natomiast pierwsza część Twojej wypowiedzi spowodowała spore zaskoczenie...Może ten Twój znajomy był za trzeźwy ? Może nie wie wszystkiego? Ktoś te numery koduje ?
Widzisz, mój z kolei znajomy, opowiadał o zdrapkach gazetowych ...
co do informacji drugiej - powiem Ci,że nawet specjalnie mi to nie przeszkadza, a niech sobie ślą...
Odnoszę wrażenie, że i tak jest tego mniej niż kiedyś...
Natomiast pierwsza część Twojej wypowiedzi spowodowała spore zaskoczenie...Może ten Twój znajomy był za trzeźwy ? Może nie wie wszystkiego? Ktoś te numery koduje ?
Widzisz, mój z kolei znajomy, opowiadał o zdrapkach gazetowych ...
Robal_36 > chyba zakończymy tą dyskusję bo zaraz wejdziemy na grunt przekrętów, kulek na żyłkach i Marsjan. A wiesz, naczytałem się tutaj tego tak dużo, że naprawdę wystarczy mi tego do śmierci.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
oczywiście - danteV, przepraszam za przekręcenie
sirMavins>> nie ściągałem. Wysłałem raz, na jakiśtam konkurs. I jak wyżej,niech sobie ślą ...
Choć faktycznie czasem zastanawiam się, jak to jest, że atorytatywnie przyznali sobie prawo do wysyłania do mnie "na zawsze"? Jakieś małe literki na końcu...A może faktycznie regulamin...To akurat Pan Pikuś, są gorsze historie...
Znajomy dostał kiedyś telefonicznie, na coś tam ofertę,
po jakimś roku przyszło pismo z obciążeniem go niewielkimi ale jednak, kosztami...Na pytanie - skąd te obciążenie, że przecież nie było żadnych takich ustaleń usłyszał: a ma Pan to na piśmie ?
Taka nasza skrzecząca rzeczywistość ;)
pzdr
sirMavins>> nie ściągałem. Wysłałem raz, na jakiśtam konkurs. I jak wyżej,niech sobie ślą ...
Choć faktycznie czasem zastanawiam się, jak to jest, że atorytatywnie przyznali sobie prawo do wysyłania do mnie "na zawsze"? Jakieś małe literki na końcu...A może faktycznie regulamin...To akurat Pan Pikuś, są gorsze historie...
Znajomy dostał kiedyś telefonicznie, na coś tam ofertę,
po jakimś roku przyszło pismo z obciążeniem go niewielkimi ale jednak, kosztami...Na pytanie - skąd te obciążenie, że przecież nie było żadnych takich ustaleń usłyszał: a ma Pan to na piśmie ?
Taka nasza skrzecząca rzeczywistość ;)
pzdr
Ok panowie zagram X Lechie
danteV>>
Marsjanie i części rowerowe to jedno
Natomiast możliwość *uwaga* - bo nawet *niezamierzonej* zmiany losowości to drugie
Inne, różne maszyny losujące, pierwsze (przebadane przecież na WAT, w katedrze matematyki ) zestawy kul do MM, gdzie 50-ki zdarzały się rzadziej...
i wtedy co? 1: b.mało, mało, czy więcej ?
pzdr
Marsjanie i części rowerowe to jedno
Natomiast możliwość *uwaga* - bo nawet *niezamierzonej* zmiany losowości to drugie
Inne, różne maszyny losujące, pierwsze (przebadane przecież na WAT, w katedrze matematyki ) zestawy kul do MM, gdzie 50-ki zdarzały się rzadziej...
i wtedy co? 1: b.mało, mało, czy więcej ?
pzdr
Robal_36 > ale na tym właśnie polega losowość. Może być mniej, więcej lub tak samo. Inną sprawą jest fakt, że jeśli człowiek buduje maszynę "do losowości", to ta losowość traci już na samym początku swój sens.
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Straż miejska zdjeła ze mnie blokadę.Doceniając to wydarzenie postaram sie z nikim w żadną polemikę nie wchodzić.Pozostałych nie przychylnych mi graczy proszę o nie wymieniane mego nicka i olewanie mojej osoby.Z graczami szukającymi tylko wesołego podejścia do życie i zainteresowanymi grą a nie innymi sprawami chętnie wymienię poglądy.Uprzejmie proszę o nie prowokowanie.Wszelkie takie próby będę zgaszał adminowi.Pozdrawiam
danteV>>
Może losowość ma miejsce jedynie hipotetycznie ?
Może wszystko zależy od przypadku ?
A może, wręcz przeciwnie - nic nie jest losowe ?
OK, nie toczmy erystycznego sporu
Może losowość ma miejsce jedynie hipotetycznie ?
Może wszystko zależy od przypadku ?
A może, wręcz przeciwnie - nic nie jest losowe ?
OK, nie toczmy erystycznego sporu
danteV------czy mecze z Francji z over 2,50 to:
LeMans - Nice
montpelierr - Auxerre
Nancy - Bologne
LeMans - Nice
montpelierr - Auxerre
Nancy - Bologne