Wpisy 100 443 – 100 542
8 marca 2010 14:33 → 8 marca 2010 22:14, 100 wpisów
Witaj Lila, :-)
Z okazji DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :-)
Z okazji DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :-)
mariuncio75_Lila_to administrator strony!,no chyba że lubisz tranwestytów to zrozumie;)
dla uważnych obserwatorów losowań TS wiadomo,że losowania
są ustawiane i wszelkie analizy i systemy nie działają i szkoda czasu poświęcac na prognozy.Ja trzy mce temu skiero-wałem pismo do rzecznika praw obywatelskich przedstawiając
łamanie prawa i widoczne przekręty w losowaniach TS i niema
żadnej reakcji.Jedyne wyjście to przestać grać np.przez 2
tygodnie i reakcja TS musiałaby nastąpić.Ale mimo moich apeli w tym temacie brak jest zainteresowania aby coś się
zmieniło w mentalności grających.
są ustawiane i wszelkie analizy i systemy nie działają i szkoda czasu poświęcac na prognozy.Ja trzy mce temu skiero-wałem pismo do rzecznika praw obywatelskich przedstawiając
łamanie prawa i widoczne przekręty w losowaniach TS i niema
żadnej reakcji.Jedyne wyjście to przestać grać np.przez 2
tygodnie i reakcja TS musiałaby nastąpić.Ale mimo moich apeli w tym temacie brak jest zainteresowania aby coś się
zmieniło w mentalności grających.
NO COMMENTS.....
Witaj Elu,u mnie tez nie za ciekawie z tymi trafieniami.Bedzie ok:)
SirMavins > mam pewien kłopot, komu teraz odpowiadać. Czy Tobie czy też kogucikowi19. Kopiując jego wpisy i dodając: „Ps. k19 - nie chciało mi się pisać, a tu proszę, napisałeś za mnie, choć w swoim imieniu - dlatego skopiowałem." Chyba dobrze rozumie, że się z nim zgadzasz?
kogucik19 zaatakował mnie w sobotę. Jest to do sprawdzenia, że kompletnie nic do niego pierwszy nie pisałem! Zaatakował mnie, dlatego, że napisałem parę miłych i prawdziwych słów o koledze edi8. Dodam, że wpisy te, nie były kompletnie związane z kogucikiem. Tylko, kto napisze coś dobrego o edi8, automatycznie staje się śmiertelnym wrogiem kogucika19. Oczywiście z braku argumentów wplątał to moją rodzinę i tylko czekałem, kiedy zaatakuje jeszcze chomika, którego posiada moja córka.
Zapytałem wtedy, czy jakikolwiek mój wpis był skierowany do jego osoby i czy jego nerwowe podejście do kilku użytkowników nie jest związane z jego minusem gry, którą prowadzi. No i wtedy się zaczęło. Kulturalny człowiek zaczął wyzywać mnie od „świńskiego ogona”, „chamidła”, „prostaka”, zarzucając, że razem z kolegą edi8 gramy za grosze a nie za takie poważne pieniądze jak on. Skromnie dodam, ze średnio kogucik19 zaczyna od 5-10 zł, a za grubą kasę gra, bo wymusza to na nim ciągnąca się progresja.
Taki sam los na tej stronie spotkał mysie-pysie. Napisała tylko parę miłych słów o sposobach gry podanych przez edi8 i automatycznie kogucik19 przeprowadził zmasowany atak na Jej sympatyczną osobę. Ciekawe tylko, że osobnik ten, zawsze się chwali, że do kobiet jest kulturalny. Popis jego kultury wobec mysi-pysi mogę Wam skopiować.
Oto cała prawda o koguciku19.
Skromnie dodam, że nigdy się nie wstydziłem i jestem wręcz dumny z tego, że znam kolegę edi8 i byle jaki kurczak nie będzie mnie za tą znajomość atakował, krytykował i wrzeszczał żebym się z stąd wynosił.
............................................................
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
kogucik19 zaatakował mnie w sobotę. Jest to do sprawdzenia, że kompletnie nic do niego pierwszy nie pisałem! Zaatakował mnie, dlatego, że napisałem parę miłych i prawdziwych słów o koledze edi8. Dodam, że wpisy te, nie były kompletnie związane z kogucikiem. Tylko, kto napisze coś dobrego o edi8, automatycznie staje się śmiertelnym wrogiem kogucika19. Oczywiście z braku argumentów wplątał to moją rodzinę i tylko czekałem, kiedy zaatakuje jeszcze chomika, którego posiada moja córka.
Zapytałem wtedy, czy jakikolwiek mój wpis był skierowany do jego osoby i czy jego nerwowe podejście do kilku użytkowników nie jest związane z jego minusem gry, którą prowadzi. No i wtedy się zaczęło. Kulturalny człowiek zaczął wyzywać mnie od „świńskiego ogona”, „chamidła”, „prostaka”, zarzucając, że razem z kolegą edi8 gramy za grosze a nie za takie poważne pieniądze jak on. Skromnie dodam, ze średnio kogucik19 zaczyna od 5-10 zł, a za grubą kasę gra, bo wymusza to na nim ciągnąca się progresja.
Taki sam los na tej stronie spotkał mysie-pysie. Napisała tylko parę miłych słów o sposobach gry podanych przez edi8 i automatycznie kogucik19 przeprowadził zmasowany atak na Jej sympatyczną osobę. Ciekawe tylko, że osobnik ten, zawsze się chwali, że do kobiet jest kulturalny. Popis jego kultury wobec mysi-pysi mogę Wam skopiować.
Oto cała prawda o koguciku19.
Skromnie dodam, że nigdy się nie wstydziłem i jestem wręcz dumny z tego, że znam kolegę edi8 i byle jaki kurczak nie będzie mnie za tą znajomość atakował, krytykował i wrzeszczał żebym się z stąd wynosił.
............................................................
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
Popieram swojego poprzednika technika na multi multi jest ale co z tego gdy kupon zostanie wysłany i numery są wogóle inne .Ja sam spokojnie juz z jakieś 20 razy bym wygrał 10/10 ale tylko wtedy gdy kupon nie zostaną wysłany
Apeluje zebyście nie wysyłali multimulti bo to strata pieniedzy.Ja proponuje aby jednego gdnia wszyscy wysłali te same numery jestem pewny że nie bedzie ani jednej wygranej i tak przez tydzień i wtedy każdy się przekona jest losowania są ustawiane
TEST MM godz.22
15 liczb: 6,7,27,31,33,35,40,42,45,53,59,71,73,74,80
4 liczby: 3,22,69,75
z powtórek: 16,51,54,68
pewniak: 64
15 liczb: 6,7,27,31,33,35,40,42,45,53,59,71,73,74,80
4 liczby: 3,22,69,75
z powtórek: 16,51,54,68
pewniak: 64
sprinter22new jak by wgrywanie w totolotku bylo łatwe to by nikt nie chodzil do pracy tylko by gral
sprobuj trafic przynajmniej 9/10 grajac bez wysylania tylko tak dla siebie i skresl taka liczbe kuponow ile chesz a jesli nie trafisz przynajmniej 9/10 to znaczy ze kobminacji jest w sumie 1do 163'381 czyli raz na 163'381 zaklady powinienes trafic ta dziewiatke bo takie trafienia jak 4 z 10 to pewnie miales i to nie raz a dlaczego trafiles ? bo to jest bardzo latwe 1 do 7
sprobuj trafic przynajmniej 9/10 grajac bez wysylania tylko tak dla siebie i skresl taka liczbe kuponow ile chesz a jesli nie trafisz przynajmniej 9/10 to znaczy ze kobminacji jest w sumie 1do 163'381 czyli raz na 163'381 zaklady powinienes trafic ta dziewiatke bo takie trafienia jak 4 z 10 to pewnie miales i to nie raz a dlaczego trafiles ? bo to jest bardzo latwe 1 do 7
Dzięki danteV :) w 100% przyznaję Ci rację ...między innymi przez tego człowieka przestałam tu pisać ......
pozdrawiam
pozdrawiam
onaa(nistka)-madzia77 musis tak krzyczec jak witasz meza?
znowu ci przechlal calom wyplate ze wolasz "biedaczysko"
znowu ci przechlal calom wyplate ze wolasz "biedaczysko"
sprinter22new... niektórzy wygrywają... jak to się ma do Twojej teorii???
wiechu100 > spokojnie. Odpowiadam tylko na kolejne zaczepki. W sposób kulturalny opisałem tylko całą sytuację.
Pozdrawiam
onaa > napisz proszę do kogo się zwracasz? Podejrzewam że pisząc "biedaczysko" pisałaś do Administratora tej strony. Bo jak widzisz Administrator banuje kogucika19, a on z pomocną ręką innego użytkownika dalej tutaj pisze.
Pozdrawiam
onaa > napisz proszę do kogo się zwracasz? Podejrzewam że pisząc "biedaczysko" pisałaś do Administratora tej strony. Bo jak widzisz Administrator banuje kogucika19, a on z pomocną ręką innego użytkownika dalej tutaj pisze.
vento...Ja nie jestem żadnym administratorem strony.Z tego co się orientuję,to takich imion jak moje,jest masa.Nie mieszaj mnie w żadne swoje głupie gierki!Nie mieszkam w Londynie i nigdy tam nie byłam!
Ktoś musi na tyle głupi to TS nie jest Odp na pytanie kathy
Witam. Mam małe pytanko. Orientuje się ktoś może ile piątek można złożyć z 24 liczb? A może jest jakiś program do miksowania liczb?
Lila__jak wytłumaczysz wpisy "madzi77_Lili"- w jednej minucie,a z resztą nie nie wnikam;))
vento....jak madzi77 i moje w jednej minucie?Dużo ludzi wpisuje się w tym samym czasie,nie wiem co to ma do rzeczy.Napisz o co ci dokładnie chodzi bo chyba sam nie wiesz .
vento >>> przestań się tak na mnie koncentrować,bo to już się niesmaczne robi - jeżeli byłbyś tak uprzejmy znajdź sobie inny obiekt zainteresowania,i do Twojej wiadomości ja i moja dobra koleżanka lila to dwie różne osoby .
lila >>> witaj :)
ale się na nas uwiesił co ?
lila >>> witaj :)
ale się na nas uwiesił co ?
madzia77...Witaj:)vento powinien sobie zrobić przerwę od kompa na jakiś czas,ponieważ przestaje logicznie myśleć.Pozdrawiam:)
witam!!!mam takie pytanko do was wszystkich czy oprócz totka gracie również w zdrapki???jakie są tego skutki...
Lila__pamiętasz wpis >>dolata<< on to bardzo celnie określił,ale niema śladu po jego wpisie, papatki;)!!
vento...co określił?Jaki wpis?Radzę przerwę bo to na ciebie zle działa.
kaz41<<<--- brawo
90% ludzi grając -łudzi się ,że coś wygra.
40% ludzi lub więcej przez grę mają problemy finansowe lub tym podobne....................
90% ludzi grając -łudzi się ,że coś wygra.
40% ludzi lub więcej przez grę mają problemy finansowe lub tym podobne....................
wesoły<<<<,ale wesołek z ciebie wynika z twoich obliczeń, że gra 130% ludzi, a może i więcej.
Chyba coś przedobrzyłeś!!!!
Chyba coś przedobrzyłeś!!!!
>>>---rico
40%z 90% lub więcej mają problemy..........
czyli zostało 10% którego nie wymieniłem........
40%z 90% lub więcej mają problemy..........
czyli zostało 10% którego nie wymieniłem........
>>>SirMavins-pisałeś w 100424, że bierzesz Japonię PN, w jakiej firmie ?, bo fortuna ,która ma najlepsze kursy nie podaje typów, czyżby w TM czy Millenium ?
pozdrawiam
pozdrawiam
bgom1997 a co tu gadac ciezko wygrac wieksze pieniadze w lotto i tyle:))
Spełnienia wszystkich marzeń,dużo zdrowia,wszystkiego najlepszego dziś i na co dzień życzą bogowie z Trójmiasta
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet.
Siema Neptun!
mam pytanko
mam pytanko
Neptun na ile % oceniasz 1 w twoim typie Piacenza, że wejdzie oczywiście?
bdom1997 jak 1997 oznacza rok twego urodzenia to nie wiem czy z tobą można na temat hazardu rozmawiać ?
mariuncio75 >>> graj OVERY dziś w 2 lidze holenderskiej :)
Torsan-----mam 3 wybrane mecze Valencia 1 Liverpool 2 i Colchester 1 chcę dołożyć jeden i zagrać za 100
co myślisz?
co myślisz?
Tomcio1972-----jakieś konkrety?
T-ylko
S-próbuj
N-ie przegrać.
Ja nie przegrałem w Tsn, bo NIGDY w to grę nie grałem! Gdy wprowadzą Jokera też grać nie będę./ 10 000 000 >> tyle jest wszystkich możliwych kombinacji w tej grze./.
S-próbuj
N-ie przegrać.
Ja nie przegrałem w Tsn, bo NIGDY w to grę nie grałem! Gdy wprowadzą Jokera też grać nie będę./ 10 000 000 >> tyle jest wszystkich możliwych kombinacji w tej grze./.
mariuncio75 >>> kogucika19 temat na forum i przeczytaj od tego postu: 2010-03-08 (16:02)
Pzdr.
Pzdr.
mariuncio-jak coś to Valencia ale radze zagrać więcej bramek w holenderskiej drugiej
Zagrałem w TSN od 1 do 36 więc numerek mam na bank trafiony ciekawe ile zapłacą z 200 zł?
Bass- w dzisiejszym losowaniu tsn podział na wygrane będzie następujący; 50% pójdzie na premie, 25% pójdzie na budowę stadionów a pozostałe 25% będzie przeznaczona na wygrane.
aaaaaaaa może by tak zagrać w zdrapki progresją ??? dlaczego nikt na to nie wpadł?
witam
Dorzucę parę groszy od siebie.
Nie gram jak nałogowiec ale przez styczeń i luty przepuściłem ok 260 pln, a wygrałem 20 pln. Czy to dużo? mało?
Zależy komu ile się przelewa, ale wniosek jest dla mnie jeden - nie sponsorować TS.
Radzę liczyć każdemu ile im wpłaca! W marcu mój stan konta to -21 pln i nie będzie więcej jak -30 pln.
PO PROSTU PRZESTAJĘ GRAĆ, bo wiadomo że trzeba zreperować dziurę budżetową a lotto to najlepsza metoda. Co po niektórym polecam dać dzieciom te pieniądze niech się cieszą że mają dobrych rodziców niż się łudzić że się wygra
Dorzucę parę groszy od siebie.
Nie gram jak nałogowiec ale przez styczeń i luty przepuściłem ok 260 pln, a wygrałem 20 pln. Czy to dużo? mało?
Zależy komu ile się przelewa, ale wniosek jest dla mnie jeden - nie sponsorować TS.
Radzę liczyć każdemu ile im wpłaca! W marcu mój stan konta to -21 pln i nie będzie więcej jak -30 pln.
PO PROSTU PRZESTAJĘ GRAĆ, bo wiadomo że trzeba zreperować dziurę budżetową a lotto to najlepsza metoda. Co po niektórym polecam dać dzieciom te pieniądze niech się cieszą że mają dobrych rodziców niż się łudzić że się wygra
Codee > i bardzo słuszna decyzja
danteV > nie wydaje mi się abym musiała się tłumaczyć z tego co piszę i do kogo
danteV > nie wydaje mi się abym musiała się tłumaczyć z tego co piszę i do kogo
onaa > to ciekawe co piszesz, bo innych za to samo krytykujesz. Kogoś mi to przypomina.... ale mniejsza z tym. Nara
dobry wieczór wszystkim;na początek składam najlepsze życzenia wszystkim miłym paniom;
slawomir71 witam;
Halmstad V65;1-5,11
2-5,9
3-4,9
4-7,12
5-10,11
6-1
mój e-mail w nicku ma błąd właściwy to:
grunwald14g10@onet.eu
pozdrawiam
slawomir71 witam;
Halmstad V65;1-5,11
2-5,9
3-4,9
4-7,12
5-10,11
6-1
mój e-mail w nicku ma błąd właściwy to:
grunwald14g10@onet.eu
pozdrawiam
GrześM witaj.Ja zagrałem w Halmstad
1-9
2-9
3-3,4
4-6
5-5,10
6-1
Niestety już nic nie wejdzie bo w gonitwie
1 wygrał koń 6
2 wygrał koń 9
3 wygrał koń 5
1-9
2-9
3-3,4
4-6
5-5,10
6-1
Niestety już nic nie wejdzie bo w gonitwie
1 wygrał koń 6
2 wygrał koń 9
3 wygrał koń 5
Mam wpisany twój e-mail , tylko brak czasu nie pozwolił mi napisać do ciebie.
Grałem dziś też Färjestad V5 ale też porażka.
------------------Oświadczenie--------------
Uprzejmie informuję i jednocześnie oświadczam, ze dałem niejakiemu mario33 AŻ miesiąc na przedstawienie swoich analiz i ekspertyz połączonych z typowaniem - podawaniem liczb.
Moja decyzja wywołana jest jego karygodnym zachowaniem i twierdzeniami bez podawania przykładów, jakoby program, o którym (tylko w teorii) chciał dyskutować spełnia minimalne normy. A z którego to programu jest zachwycony, przy tym brak konkretów z jego strony.
Ponadto ów mario33 nie czyta (ze zrozumieniem) i nie czyta całości moich wpisów, analiz, a wybiera wyrwane z kontekstu fragmenty i bezpodstawnie mnie oczernia.
Tym samym stwierdzam, ze jeśli jest osobą posiadającą odpowiednią wiedzę i jednocześnie uchylającą się od podania jej - czyli właściwego ustawienia programu - to (na razie) stwierdzam, ze TYLKO i WYŁĄCZNIE nie mówi prawdy.
Jeśli jednak po okresie 30 dni ta sytuacja będzie trwała nadal - nie poda ustawień i swoich typów - to nazwę go jak na to zasługuje.
Z poważaniem
SirMavins
Ps. Jeśli jednak wśród grona chatowiczów jest ktoś kto zna takie ustawienia programu, o których piszę w poście na forum, to uprzejmie proszę o ich podanie.
Uprzejmie informuję i jednocześnie oświadczam, ze dałem niejakiemu mario33 AŻ miesiąc na przedstawienie swoich analiz i ekspertyz połączonych z typowaniem - podawaniem liczb.
Moja decyzja wywołana jest jego karygodnym zachowaniem i twierdzeniami bez podawania przykładów, jakoby program, o którym (tylko w teorii) chciał dyskutować spełnia minimalne normy. A z którego to programu jest zachwycony, przy tym brak konkretów z jego strony.
Ponadto ów mario33 nie czyta (ze zrozumieniem) i nie czyta całości moich wpisów, analiz, a wybiera wyrwane z kontekstu fragmenty i bezpodstawnie mnie oczernia.
Tym samym stwierdzam, ze jeśli jest osobą posiadającą odpowiednią wiedzę i jednocześnie uchylającą się od podania jej - czyli właściwego ustawienia programu - to (na razie) stwierdzam, ze TYLKO i WYŁĄCZNIE nie mówi prawdy.
Jeśli jednak po okresie 30 dni ta sytuacja będzie trwała nadal - nie poda ustawień i swoich typów - to nazwę go jak na to zasługuje.
Z poważaniem
SirMavins
Ps. Jeśli jednak wśród grona chatowiczów jest ktoś kto zna takie ustawienia programu, o których piszę w poście na forum, to uprzejmie proszę o ich podanie.
GrześM , teraz pora przyjrzeć się co ciekawego na jutro w Axevalla .
slawomir71,mój wybór to;
1-8,12
2-11,12
3-7,6
4-4
5-7,12
6-4
to jest wersja robocza
1-8,12
2-11,12
3-7,6
4-4
5-7,12
6-4
to jest wersja robocza
Czy jest na czacie jakiś jasnowidz,co poda ile będą płacić dzisiaj za trafienie numerka?
numerek 22 dla hipopotana
Troszkę lepiej mi wyszło typowanie o 1400,bo sugerowałem się liczbami z lottocentrum.Dlatego miałem4z5 i 5z10.
Mi się wydaje,że za numerek mogą płacić gdzieś 35zł,ciekawe czy się pomylę.
Witam!
Pasko pewnie taki obstawiłes, ja własnie siadłem z doskoku i chce powiedziec ze mysle ze numerek bedzie własnie-cos z przedziału 10-20, czuje ze 15,16 albo 17.
Pozdrawiam!
Pasko pewnie taki obstawiłes, ja własnie siadłem z doskoku i chce powiedziec ze mysle ze numerek bedzie własnie-cos z przedziału 10-20, czuje ze 15,16 albo 17.
Pozdrawiam!
Moje typowania Numerka na dziś to:
25,26,30,31 oraz Numerek: 23
2,15,21,24 oraz Numerek: 10
10,13,30,44 oraz Numerek 35
3,19,22,25 oraz Numerek 09
12,24,31,43 oraz Numerek 22
25,26,30,31 oraz Numerek: 23
2,15,21,24 oraz Numerek: 10
10,13,30,44 oraz Numerek 35
3,19,22,25 oraz Numerek 09
12,24,31,43 oraz Numerek 22
Wigan 1 - 0 Liverpool
35'Rodallega H.
35'Rodallega H.
Ricardos w puli jest na dzisiaj chyba 850 000,więc chyba będzie troszkę więcej.
A Lila jest na trzeciej pozycji w typowaniach numerka,może dzisiaj posłała jakieś kupony na tę grę.
witam
numerek 7,13,21,25 9 (i wygrane niższe)lub >31 (wyższe)
wygrana 7st. między 70,- a 150,-
pzdr
numerek 7,13,21,25 9 (i wygrane niższe)lub >31 (wyższe)
wygrana 7st. między 70,- a 150,-
pzdr
Moja propozycja; 21 lub 29.
mario33 - sam jesteś i śmieszny, i żałosny.
Nie potrafisz podać tych ustawień?
Nie potrafisz podać tych liczb?
Z twojej strony jedyne co widać to jedno wielkie NIC.
Nie masz żadnych argumentów, a jedynie swoje fanaberie.
Jak widzę, to co piszesz jest "najlepszą" reklamą tego programu. Jest to jego ANTY-REKLAMA.
Całe szczęście, że nie trzeba za niego płacić.
Weź chłopcze i porównaj go a takim Vilt czy M-Pair...co tu porównywać? Nic z czymś konkretnym.
Najpierw sam proponujesz dyskusje, a gdy padają konkretne argumenty i konkretne pytania oraz wnioski, TY masz je gdzieś i zamiast polemizować błaźnisz się tylko.
Idź reklamuj go w WC, a może w DPS, a nie zaśmiecaj tego miejsca.
Nie potrafisz podać tych ustawień?
Nie potrafisz podać tych liczb?
Z twojej strony jedyne co widać to jedno wielkie NIC.
Nie masz żadnych argumentów, a jedynie swoje fanaberie.
Jak widzę, to co piszesz jest "najlepszą" reklamą tego programu. Jest to jego ANTY-REKLAMA.
Całe szczęście, że nie trzeba za niego płacić.
Weź chłopcze i porównaj go a takim Vilt czy M-Pair...co tu porównywać? Nic z czymś konkretnym.
Najpierw sam proponujesz dyskusje, a gdy padają konkretne argumenty i konkretne pytania oraz wnioski, TY masz je gdzieś i zamiast polemizować błaźnisz się tylko.
Idź reklamuj go w WC, a może w DPS, a nie zaśmiecaj tego miejsca.
Jestem gotów się założyć że dzis padnie wygrana I stopnia w TSN.
robinson takie rzeczy to sie łatwo oblicza .rachunek p-wa i tzw.kombincje!
słamomirze71 - przyjmuję.
Dobre, dobre - przecież to oczywiste...
Tak więc obydwaj mamy lizaki od Prezesa.
Dobre, dobre - przecież to oczywiste...
Tak więc obydwaj mamy lizaki od Prezesa.
jesli chodzi o losowanie TSN ostatnie, to jedynie stali gracze poświęcili trochę więcej środków na tę grę. Nikt przypadkowy nie gra w TSN, ludzie jak idą do kolektury to proszą: "1 zakład na kumulacje proszę" i najwyżej zdrapkę kupią
TSN z zakresu 1-36
10,20,30,15,25,35,8,17
10,20,30,15,25,35,8,17