Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 740 295. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Torsan nie ma nic w tym dziwnego tak samo jak nie ma co sie o to klocic przez godzine
profesor prawie 2 stowki i to od poniedzialku dobry tydzien bedzie
dzisiaj wypadly takie liczby ze nie wiadomo co na jutro wybrac ale jutro zagram grubo
ja mysle ze to przez poniedzialek ze w koncu weekend sie skonczyl i trzeba isc do pracy nikt nie lubi poniedzialku i jest nerwowo
jolcia ja tez lubie chociaz znam malo osob ktore go lubia bo jest gorzki
jolcia ja przecinam na pol biore lyzeczke i jem troche ciezko ale radze
ale cos mi mowi ze ida na rekord i nikt nie wygra przez nastepny tydzien i bedzie rekord 60
majoreczka kasa jest wazna ale jak juz sie ja ma to przestaje miec znaczenie i zaczynasz szukac szczescia i zdajesz sobie sprawe ze to nie ona daje szczescie wiem cos o tym...
majoreczka ja nie nyguje tego ze pieniadze bardzo duzo pomagaja ale jak sie juz je ma i nie ma sie co z nimi robic to przestaja miec znaczenie trzeba tylko to zrozumiec
majoreczka o sluzbie zrdowia to najlepiej moge sie wypowidziec bo wspolpracuje z lekarzami i moim zdaniem to jest chora sluzba zdrowia
i uwierzcie mi ze na 10 lekarzy 1 zalezy na zdrowiu a reszcie na pieniadzasz nie maja skrupulow i zdrowie sie nie liczy tylko
ja skonczylem rynki finansowe i bankowosc ale tylko dla samego siebie
lekarze nie odpowiadaja za nic i nigdy nie beda bo to jest temat tabu tak bylo i bedzie
a najlepsze ze mam 9 zakladow opieki zdrowotnej pod soba i nie moga mi pomoc
krzysio takie leki to nie raz mi proponowali nie chce brac chemii
krzysio zgadzam sie z tym to ze nie moge spac to wcale wesole nie jest majoreczka czasami bywal w ostrowie wlkp
ja tam zawsze turystycznie bo mam tam znajomych i 2 razy do roku jedze
nie wiem jak ja wczoraj liczylem te swoje wygrane ale dzisiaj odebralem 304 zl w kolekturze
multi multi moze ze 3 razy gralem w J szkoda tylko ze wszystkich liczn nie mozna samemu typowac
multi kiedys w mini mialem duzooo na chybil wyslane na raz i ani razu nawet 3/5 nie trafilem
tak samo w duzego najwiecej w duzego mialem 500 zakladow i byla tylko 3/6
tak samo w duzego najwiecej w duzego mialem 500 zakladow i byla tylko 3/6
w porownaniu do ilosci jakie wysylalem w mini i lotto to tak jakbym nigdy nic nie wygral
to jak dobrze przykombinuje to na sobote moze bedzie rekord 60mln
multi zgadzam sie gdyby obnizyli zaklady do 2 zl to by mieli duzo wieksze przychody
i powinni placic za to ze sie nic nie trafi
multi multi tez pamietam ale jeszcze tak nie gralem zawsze bylem za multi lotkiem
multi multi tez pamietam ale jeszcze tak nie gralem zawsze bylem za multi lotkiem
profesor jakby multi byl po 1.25 to bym dziennie wysylal po 40 zakladow
lila to ze nie siada to ja wiem ale w tych to ma najwieksza szanse