Wpisy 740 438 – 740 537
6 lutego 2012 23:19 → 7 lutego 2012 00:09, 100 wpisów
zakon13
Pasko, kto w to gra jeszcze...
jocia..nie gniewaj sie..ale ...
dalas mi do zrozumienia..o tym ze zle napisalam..
a to wcale nie bylo potrzebne..i tak Cie lubie
dalas mi do zrozumienia..o tym ze zle napisalam..
a to wcale nie bylo potrzebne..i tak Cie lubie
torsan...dlatego ts
ulexxa wcale nie.. tylko o słodkośći
a teraz ide typowac..
zakon jutro tez kupię.. najpierw obiore ,a potem do cyferek
a teraz ide typowac..
zakon jutro tez kupię.. najpierw obiore ,a potem do cyferek
jociamapki
majoreczka gralas cos dzisiaj
majcio..a co ja mam powiedziec..
przeszlo mi 80mln.zlotych.. kolo nosa.. bo tylko 120 km.
odemnie ..w Hamburgu..jakis szczesliwiec trafil te sume..
i brawo MU..
przeszlo mi 80mln.zlotych.. kolo nosa.. bo tylko 120 km.
odemnie ..w Hamburgu..jakis szczesliwiec trafil te sume..
i brawo MU..
ulexxa pieknie...gdzie to nasze 25...przy takiej kumu
majcio ja to nie jestem "zachlanna"..na teraz
to wystarczy mi..100.000 eu..i gucio
za duzo many many to tez zle..mowie Ci
to wystarczy mi..100.000 eu..i gucio
za duzo many many to tez zle..mowie Ci
BĘDĄ GRUBE MELONY
ale cos mi mowi ze ida na rekord i nikt nie wygra przez nastepny tydzien i bedzie rekord 60
Pasko sie rozchulal az na 60 mln
ulexxxa i gitara... kasa jednak mowia nie jest wazna...sciema...masz kase...masz co chcesz
torsan.. Twoje melony
torsan.. Twoje melony
jutro chyba ktos trafi
albinlotto: doświadczenie Ostatnio było 35, a potem dali 50, a pula osiągnęła 56. Gdyby podali 60, to może by było faktycznie 60
pytanie tylko czy prezes czy ktoś od niego biedaczek
trafi...
majoreczka kasa jest wazna ale jak juz sie ja ma to przestaje miec znaczenie i zaczynasz szukac szczescia i zdajesz sobie sprawe ze to nie ona daje szczescie wiem cos o tym...
ulexxa miuziken
Pasko jak ktos nie trafi a goraczka "lotto" ogarnie graczy to calkiem mozliwe te 60 mln
zakon13 a ja wiem tyle, że jeśli nie miałabym troszkę pieniążków, to mój tata mógłby już zejść z tego świata... wszystko kosztuje... zdrowie najwięcej, uważam, że dlatego warto mieć gotówkę. Jakby nie było, za co kupić lekarstwa?
torsan... a ni wim ni wim może tWOJE....kto wie
majoreczka ja nie nyguje tego ze pieniadze bardzo duzo pomagaja ale jak sie juz je ma i nie ma sie co z nimi robic to przestaja miec znaczenie trzeba tylko to zrozumiec
zakon13: tak, rozumiem, ja piszę o kwotach, takich przystępnych, nie milionowych...
Przykro patrzeć, np. serce... jakże ważne... na operację, przeszczepy itp. czeka się miesiącami, latami.. to jest kraj? Dlaczego priorytetem nie jest zdrowie... nasze zdrowie, za wszystko trzeba płacić, niestety... Lekarstw też za darmo nie ma... Nie masz, umieraj, masz płać...dewiza...
Przykro patrzeć, np. serce... jakże ważne... na operację, przeszczepy itp. czeka się miesiącami, latami.. to jest kraj? Dlaczego priorytetem nie jest zdrowie... nasze zdrowie, za wszystko trzeba płacić, niestety... Lekarstw też za darmo nie ma... Nie masz, umieraj, masz płać...dewiza...
zakon13... ślub
kurde... a ja w lesie...
kurde... a ja w lesie...
majoreczka: zdrowie najważniejsze. Ostatnio zmarł założyciel Apple, Steve Jobs. Miał nie miliony, ale grube miliardy dolarów.
majoreczka o sluzbie zrdowia to najlepiej moge sie wypowidziec bo wspolpracuje z lekarzami i moim zdaniem to jest chora sluzba zdrowia
Pasko: możliwe, natomiast, wiesz, pewne choroby nieuleczalne są, natomiast niektóre... można ratować się, stosując drogą terapię... lekami itp. itd.
zakon13 ja też... znam ten temat... też powiedźmy "współpracuję" z lekarzami... tyle farmaceuci mają inne prawa niż lekarze.. tyle w temacie ooo
i uwierzcie mi ze na 10 lekarzy 1 zalezy na zdrowiu a reszcie na pieniadzasz nie maja skrupulow i zdrowie sie nie liczy tylko
zakon13 to oczywiste, ogarnia ich też chamstwo, kłamstwo i obłuda... a sama chciałam iść na te studia
zakon13 piszę o sobię
eeeee..wy teraz nastepnie nowe tematy opowiadajcie o leki mówie powazne jeszcze uciekam..
ja skonczylem rynki finansowe i bankowosc ale tylko dla samego siebie
no cóż... mówi sie dużo w TV o skargach do rzecznika, że lekarze są chamscy, bez uśmiechu... prawda
zakon13 dobrze robić to co się lubi
lekarze nie odpowiadaja za nic i nigdy nie beda bo to jest temat tabu tak bylo i bedzie
zakon13 szkoda słów... temat jak rzeka...
zakon...wcale nie spałeś tyle godziny na całe dobe 24
zakon13 mykaj do żonki
oj zakon13 a ty buszujesz tu
a najlepsze ze mam 9 zakladow opieki zdrowotnej pod soba i nie moga mi pomoc
zakon..tak wiem ...mama miała leki spała 12 godz , nie pamietam jaki nazwy , jutro pomyśle opowiem
zakon13 widac
krzysio takie leki to nie raz mi proponowali nie chce brac chemii
bleee jutro znow trzeba wstać o 6-tej
zakon...bierz leki albo nie bierz to samo chory , mówie powazny moze umrzec krótko czasu
krzysio... masz rację... jak trzeba to trzeba
zakon13 WLKP tu mieszkam
zakon13 WLKP tu mieszkam
krzysio zgadzam sie z tym to ze nie moge spac to wcale wesole nie jest majoreczka czasami bywal w ostrowie wlkp
ulexxo oki
zakon13 Poznan
ja tam zawsze turystycznie bo mam tam znajomych i 2 razy do roku jedze
zakon13 a co z warszawa... tez lubisz?
zakon...a ile masz lat ...nie wiem moze masz wiekszy wiek ...
warszawa ... nie komentuje... moich odczuc do tego... ( słowa... ) miasta
emeryt suppppaaa
aha widze w profilu
zakon13 młody... chociaz... ja w sumie czuje sie staro
zakon13 niedlugo 30-stka u CIEBIE
zakon ..ja 37 lat ...mam jedna wada nie wszystko ...ale tu moze kto znał mnie...
zakon13 ja jeszcze 3...w porywach 4 lata
krzysio 37
Dopisano wygrane jokera