Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 741 907. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Broda 5 razy mialem w przeciagu 4 tyg 7/10 i dlatego wierze i zgarne bonusa
Broda powiedzmy ze to nie ja czekam na bonusa tylko teraz bonu czeka na mnie
no i jeszcze kominiarz moze pomoc podobno portafi dziurke przeczyscic
lila checesz jakies turbodoladowanie??? ja sam w sobie jestem doladowaniem
miss zanim wejdziesz na czat to zobacz jakim urzytkownikiem jestes to taka mala podpowiedz
lila bo takie rzeczy mnie wkur... jak ktos mnie poprawia szczegolnie ze sam sie poprawilem
ja jakos zawsze wieczorkiem chodze ale musze zdorzyc przed 19.30 bo wtedy zamykaja
spokojnie nie martwcie sie o bonusa ja wezme ten bol na siebie profesor, hartge
ja bylem w kolekturze kolo 13 troche sie krecilo a wieczorem nikogo
Lila tak ale w stanach jest powiedzmy ze troche wiecej ludzi niz w polsce
ja tam mam dzisiaj 4 browarki mialem ciezki dzien wszystko mnie wku....
Lila ja nie jestem wyprowadzony z rownowagi tylko wszystko mnie dzisiaj wku... wszyscy na raz cos ode mnie chcieli
gorwil jezeli gralbys w polsce to bylby klopot bo ostatnio dowiadywalem sie o to u prawnika i w polsce gra jest zakazana i sa kary do 15 tys euro nie ma za bardzo co sie bac ale powyzej tej kwoty zaczyna sie klopot bo tzw policja skarbowa moze zajrzec w Twoje konto ale jezeli masz zalozone w polsce konto a jestes za granica i za granica z niego korzystasz w kraju gdzie taka gra jest dozwolona to np w obrebie unii europejskiej placisz podatek w kraju w ktorym wygrales
gorwil wiecej kary bys zaplacil niz wynosi pula to tak jakbys chcial zaplacic podotek jakbys handlowal marihuana wiedzac ze jest w polsce nielegalena
gorwil jest jeszcze cos takiego jak fizyczne miejsce grania majac zalozony zagraniczna strone bukmacherska a fizycznie bedziesz w polsce to nic Ci nie da