Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 735 084. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila ja na wschodzie mieszkam 25 od granicy to ja dopiero czuje mrozy
jak latem powiem teraz ze jest mi za goraco to jeb...cie mnie w glowe
ale glowa mnie boli tak sie wczoraj napilem ze nie wyslalem dzisiaj muulti na 14
piwko bedzie ale pozniej bo narazie musze dojsc do siebie zeby wyslac w koncu multi na 22
dobra kuponiki wyslane trzeba w koncu zgarnac tego bonusika dzisiaj
mnie wczoraj taksowkarz wyrzucil w nocy w polowie drogi a mialem jeszcze 20 km do domu
Emeryt no co niektorzy myla z mazurami ale na mazury tez nie mam daleko
Emeryt jakbys byl kiedys w moim rejonie to zapraszam na kiszeczek wodeczki
Profesor jak ten wilkolak zamieniam sie w zwierze kiedy chlam wode nie pomoga pacierze
Sara kazdego miesiaca w warszawie jest wypalane 2 tony jakby to zalegalizowac to w stosunku do calego kraju bysmy mieli dziure budzetowa zalatana w 1 rok
Lila w tyg nie pije i przez to prawie nie spie bo mam klopoty ze snem za to na weekend jak moge to nie zaluje
Dawaj Emeryt bo te bezsenne noce przestaja byc zabawne od 5 lat prawie nie sypiam
Lila nie wiem i zaden z lakarzy tez mi nie potrafi na to odpowiedziec a znam ich ze 20 niektorzy mowia ze to przez nerwowy tryb zycia
ale jak wypije pare to zasypiam ale pije tylko na weekend wiec reszte dni sie mecze
Tez mysle ze przez nerwy bo mnie strasznie rzuca przed wejsciem w faze snu zreszta nie wiem jak to nawet opisac proponowali mi psychotropy zeby zasnac ale bylem twardy i sie nie dalem nie chce chemii i wole nie spac i miec jasny umysl
Ale rozmawialem ostatnio z kolezanka ze stanow i sa tam takie tabletki stosowane tylko w armii po nich nie trzeba spac i ma sie 150% swojej wydolnosci wiec jak nie moge spac to moze warto wogole nie spac
Emeryt Lila bede sypial tylko na weekend reszte dni bede liczyl i zgarne bonusa
Emeryt ja z nimi wspolpracuje wiec w wiekszosci sa to moi koledzy ale i tak mnie na to nie nakreca
Mysle ze bonus dalej obroniony przy takich liczbach chyba ze na chybil ktos trafil
lila deki sie pomysli chcial zacytowac pana tadeusza "a jego imie 44"
ale dzisiaj lipa nie ma nic w telewizji ale pociesza mnie mysl ze jutro bonusik bedzie na moim koncie
dobra nie wiem jak Wy ale ja za pare minut dolaczam do grona milionerow i nie bedzie mnie przez jakis czas
mogliby zrobic typowania przez neta nie musialbym smigac do kolektury