Wpisy użytkownika vento
Łącznie 1 436 wpisów w archiwum, pokazane od nr 142 676. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kathy-Kasiu nie denerwój się
,sama wiesz, że tylko tak dla żartowałem }
,sama wiesz, że tylko tak dla żartowałem }
pieknaja proponuje towarzystwo rozruszać ,może dobrą kawą od kathy ,albo

zena
tak się składa ,że nie gram w polskie lotto ,ale za to angielski Daily Play owszem 
tak się składa ,że nie gram w polskie lotto ,ale za to angielski Daily Play owszem 
by twoja wygrana dłużej trwała musisz od czasu do czasu ja podgrzewać ,tak 

pięknaja może ty powiesz ile kathy wygrała ,bo ona nic nie chce powiedzieć 

mysia-pysia ooooooo dla madzi77 bo dawno jej tutaj nie czytałem ,a więc madzia77 

ricardos
czy piłeś Red's jabłkowy, bo ja piłem i już nigdy tego świństwa nie wezmę do ust ,a w Polsce Redsa nie widziałem jak żyję 
czy piłeś Red's jabłkowy, bo ja piłem i już nigdy tego świństwa nie wezmę do ust ,a w Polsce Redsa nie widziałem jak żyję 
ale ja to gdzieś słyszałem ,tylko nie wiem kto mi to zapodał .Kathy, może ty wiesz coś na ten temat ,co ??? 

mysia-pysia w moim regionie w ten sposób określamy śnieżyce
i tak dziwnie skojarzyłem

i tak dziwnie skojarzyłem

wcale mi o tą wygraną nie chodziło
, a ja niestety muszę znikać do pracy, pa 
, a ja niestety muszę znikać do pracy, pa 
nie było mnie trochę na czacie i nie wiem czy są jakieś duże wygrane ,czy ich nie ma wśród paskowiczów .Kathy

szpicbródka podobnie jak nasi politycy
,też lubi szukać tematów zastępczych

,też lubi szukać tematów zastępczych

bluszcz33
w sobotę zupełnie jak wieczór wigilijny kwiaty gadają ludzkim głosem i mało tego zadymy szukają na portalu gier 
w sobotę zupełnie jak wieczór wigilijny kwiaty gadają ludzkim głosem i mało tego zadymy szukają na portalu gier 
kathy ten twój wpis wszedł w 00:00 nie wiem co to znaczy ,ale w każdym bądz razie 

kathy
to Kylie Minogue śpiewała dla ciebie
,a byłem pewien ,że ze specjalną dedykacją dla mnie 
to Kylie Minogue śpiewała dla ciebie
,a byłem pewien ,że ze specjalną dedykacją dla mnie 

pogadasz 

pa