Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 64 160. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Max za stara juz jestem na takie numery w samochodzie,ten człowiek mógł byc w wieku mojego dziecka.
Szczeruś 7 liczb,które mi podałeś miałam wczesniej wytypowane,zobaczymy co sie z tego wyjdzie.Dzięki.
Szczery:} gratulacje nie znamy siły podswiadomości do końca i czasami nie dowierzamy to o się nam sni, a szkoda z podanych liczb dla mnie wyszło 5/12.Jeszcze raz gratuluje.
Szczery dziś znow miałam sen śniła mi sie kobieta,która wręcza mi białą kopertę od firmy w której pracuje czy taki sen możesz oznaczać jakieś cyfry?
Szczery dziś również mialam taki sen jak:wkładałam kurczaki do koszyka wydaje mi sie że było ich 7.
Szczery dzis też mi sie sniło,siedziałam na murku,przegladałam jakieś notatki,koło mnie było 2 osoby,dziewczyna i chłopak,prowadzilam z nimi romoweichyba coś im pokazywałam,poprzebudzeniu zapamietałamliczbe 41.
Dzieki za interpretacje snu na liczby ,równiez dobrej niedzieli dla wszzystkich życzę,u mnie pieknei świeci słońce.Szczeruś Tedy 77 -dzięki.
Pikola przyjechałam z innego wymiaru zycia,gdzie życie jest
beztresowe,radosniejsze i słoneczne
do bólu.
beztresowe,radosniejsze i słoneczne
do bólu.
Pikolo jeśli tego pragnież i to lubisz to powodzenia Ci życze.Brawo.

Darku dla Ciebie tez życze trafnych typów i usmiechnietej niedzieli.

Bella to wybierzmy 72 i m.dorotka podpowiada 15 i jeszcze dorzuce 26 czylo mamy 2-13-15-22-26-40-72 i LOTTO z nami dzis nie ma szans.

Romaneczek moze masz racje przekonamy sie po 22.15 czyli 39-67 okej.
Mamy 2-13-15-22-26-34-35-39-40-67-64-65 czyli 12 liczb ktore wykreslić?
Mysle ze kazdy z nas musi dokonać sam właściwego wyboru.To kartki w dłoń i czas zadumy nad kuponem.
Juzpo50 wiem ze tak nigdy nie mamy pewności ale pobawic sie mozemy w marzenia.
Mysle ze takie marzenia ma kazdy z nas,ale mysle ze jesteś dobra typerka i Ci sie uda.Życze powodzenia.
Witaj Darku szkoda ze wczesniej nie podałes numerow własnie wrociłam z kolektury.
A może korn 748 coś znajdziemy na stronie Millotto.pl ciekawe liczby?
Fajna strona ja z tej strony korzystam z typów podanych,wczoraj Darek podał mi 20 liczb i systemem padła 8 tylko nie wysłałam kuponow.Moja strata
Ta sama bo ja Ciebie tam widzę na samym dole możesz na forum pisać.A czytałas to jak Ciebie malina wita? To w tym samym miejscu mozesz pisać
bodzio022 masz racje one sa do życia potrzebne czlowiek w tedy inaczej patrzy na świat i lżej jest na duszy.... 

juzpo50 podobaja mi sie twoje typy mamy podobny tok myslenia masz GG lub poczte zeby mogła z Toba porozmawiać?

Miło mi z rana usłyszeć takie słowa są jak balsam dla duszy,,,,, do wieczora.

A mnie program dziś wybrał takie liczby 1-2-6-9-10-16-21-42-51-66 i co sie z tego urodzi moze jest na forum jakis jasnowidz?

To jest z mojego komputera program mam w domu i sama typuje.Ale jeśli jesteś wróżka to słucham.

Monsiu,ale może w sobotę Totolotek poszedł na urlop i dzis nam da ugrać 

Zobaczymy Monsiu piękny masz w nicu las?czy przy tym lesie rosną grzyby?
Widok piękny ja bardzo lubię chodzisz do lasu na grzyby i wycieczki dlatego wpadł mi w oko.W tym roku byłam nieobecna w domu przez całe lato dlatego z utęsknienim patrze na widoki leśne.

Ja mam do lasu jakieś 6 moze 8 km i w moim lesie są rydze,ale juz sie kończą a ja nie zdążyłam dotrzeć do lasu i jest mi troche szkoda,bo smak rudza jest specyficzny i bardzo mi smakuje.
Ale w tym tygodniu chyba sie wybiorę na wycieczke do lasu i na grzybobranie może trafie na praw***a.
annamaria ja jadam tylko kapelusze,nożki sie przy rydzu odrzuca bo maja gorzki smak.
Bella34 dzięki.
Bedziemy prosić dobry los,zeby sie dzis uśmiechnął do nas.
Bedziemy prosić dobry los,zeby sie dzis uśmiechnął do nas.bif24 co tak skrzetnie ukrywasz ze zakładasz od dzis konto na Pasko?
bif24>>>>>>>>Ale czemu sie ukrywasz i dziś dopiero zakładasz nic żeby się włączyc do rozmowy? Jaki masz prawdziwy nic?
Jak ktoś ma niejasne intencje to lepiej rozmawiać tajemniczo bif24?????????

Czytam ze gdzies tam w Polsce świeci słoneczko,a u mnie jest szaro i mglisto,wszystko zwisło w powietrzu i jest mi dzis od samego rana smutno.

Co tu zrobić zeby mi nie bylo smutno-patrze w mapy w cyferki ale nie moge dostrzec ktore dzis bedą chciały wyskoczyc z maszyny......?
KOCIO>>>>>>> oczko nie boli tylko mruga.A ty masz lepsza propozycje?
Prośba do Pana Jacka1550 Darek Witkowski bardzo Pana prosi o kontakt telefoniczny,napisałam do Pana na GG podajac numer telefonu.