Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 192 994. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
szpicbródka chyba nastroje przedświateczne czyli jak tu zarobić na te wszystkie szaleństwa przedswiateczne?

szpicbródka nie mam szans nawet jak by u mnie norma przekroczyła 500% jedyna nadzieja że ugram.Ja wierze w cuda wiec może dziś........ 

Ale jaki ładny teraz -superancki w lecie fajnie sie spaceruje przy kafejkach

prezes_andrew jest coś takiego to jest tak jak zapisem genetycznym
Tak to odczuwam
Tak to odczuwamSuper bardzo sie ciesze ze Ci sie udało ja na teraz takie wymysliłam 1-21-29-10-60

To proste pieniadze czasem ludzi manierują i przewraca się im w głowie ot i tyle.
Dzieki hosia jutro chyba będzie parka 23-35 tak mi sie cosik wydaje
chippi ja wczoraj wyczułam parke 13-66 a na zeszycie była wypisana cała szóstka 66-36-37-77-80 bo tak mi program wybrał,ale ja nie pósciłam o 22:15 plułam sobie w brodę ale trudno.Monika ja widziała.
Brawa dla Ciebie za 7/10 to tez fajnie masz na dzis jakiegoś pewniaka,bo ja se zastanawiam 23-35-40? co myslisz?
Czyli kulki nas kulkuja,albo nie wykorzystujemy szansy tak jak ja wczoraj było by 6/6
Fajna tez ale będzie numer jak wszystkie wejdą i wtedy będzie nam żal.
zobaczymy o 22:15,belle szkoda ze Grom nie pisze i nie typuje .Gromie serdecznie Ciebie pozdrawiam jak mnie czytasz.

bella czy placki sie już u Ciebie pieką?,bo ja już dwa mam upieczone.Reszta jutro .

A u mnie tak pięknie pachnie serowniczek z makowniczkiem ze mniam..mniam....Ja nigdy nie ide na łatwizne wszystko robie samodzielnie.
Dzieki wento ja to wiem dlatego to robie,musze Ci powiedzieć ze w tym roku mam rowniez wyroby takie jak szyneczka i boczek robione metoda domowa-Ale to juz dostałam w prezencje od mojej kochanej siostry.
Myśle że mnie bardzo dobrze rozumiesz ,boisz sie swojego nazwiska?Jakiś cel ukrywania?
Ale ja wiem i to mi wystarczy podałam swoje GG napisz pogadamy na gg przez słuchawki.
sylwek7890 muszę przyznać się że podobaj mi się twoja trójka.Coś z niej może być.

Na 12 czekam już od paru dni bo program ja wytypował jako pewniaka wiec życzę szczęścia przed świętami.

0/10 to znaczy ze trzeba puścić ten sam zakład na 22:15 i byc konsekwentny w dążeniu do celu.....

BERNARD MODOFF czasem tak bywa trzeba puszczać do skutku.A nic złego Ci sie nie sniło w nocy?
Wszystkie Panie dziś w kuchni urzędują.Ja to cały dzień robiłam ,wiec mam luz już.Dzisiejszy plan kulinarny wykonany.

Tak ci się wczoraj oberwało ze tak sobie pomyślałam że sny miałeś zapewne w stylu superanckie.Ale za to dzis masz 

Tak to może jakis dobry dusze chciał Ciebie poglaskać,a ty go nie wpuściłeś.Och szkodaaa

Jak zapuka to ja zapytasz i się dowiesz.Może żebyś jej kolęde zaśpiewał

Wesołych Świat ,uśmiechu,radości,szczęścia i wrażliwości oraz spełnienia życzeń tych łatwych i trudnych do spełnienia. 

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć,dziś spacery są wskazane po świątecznych ucztach biesiadnych.

Bardzo dobry pomysł,u mnie wczoraj śniegu nie było ą przez noc napadało i zaczyna kurzyć,ale spacerek to samo zdrowie

Jak jest śnieg na święta, to są w tedy takie świeta bardziej światecznie i dostojnie.

Ty pewnie nie lubisz tego bałaganu przed świętami w kuchni? i tej pracy?A ja to tez bardzo lubie ta krzątanina ma swój urok.A potem jak wszystko smakuje.

Sylwek super ze mamy jednakowe spojrzenie na cyferki,czyli na spacerek i do kolektury.
Ja mam program ktory mi wybiera tak że czakam n atakie liczby jak 11,78,1,52,w drugiej kolejce 4,58,30,8,42,71,19,10,45