Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 226 762. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wyczuwam ze masz dobry charakter ,a to podstawa związku i jesteś szczery i umiesz kochać,,,,,,,,
Gała mnie sie wydaje że one wszystkie dzis bedą,mirnam61 tez je typuje
Jak Ania nie bedzie Ci tego miała za złe to zapraszam.
Cos mi sie zdaje że zaczynam kochac dzień 14 ltego nie dla prezentów,a tak po prostu dlatego że w tym dniu jest uczuciowo,romantycznie a ja to uwielbiam.
Cos mi sie zdaje że zaczynam kochac dzień 14 ltego nie dla prezentów,a tak po prostu dlatego że w tym dniu jest uczuciowo,romantycznie a ja to uwielbiam.

Kantor witaj
ale jak by było tak samo to by sie znudziło musi byc taki jedeń dzień w roku wtedy jest przyjemniej 
ale jak by było tak samo to by sie znudziło musi byc taki jedeń dzień w roku wtedy jest przyjemniej 
Gała nie zapomniałam .
Kantor zadaje sobie pytanie czy ty w milości tez jestes niespełniony ze tak nie lubisz tego dnia?
Kantor zadaje sobie pytanie czy ty w milości tez jestes niespełniony ze tak nie lubisz tego dnia?
Kantor bo ja patrze na to świeto z perspektywy wymiaru miłości,zadowolenia duchowegi i uczty milosnej dwojga ludzi dlatego sie roznimy w pojmowaniu tego świeta.Na osłode

kantor to tak samo jak ze świetami każe swięto jest tylko raz w roku i tak ma być.Kochamy sie codziennie ,ale w 14 lutego wyjatkowo i to jest dla mnie piekne.
Gała bo ty jestes wyjatkowy.
Kantor oj przydała by Ci sie taka kobieta coby Cie troche rozkochała inaczej>>>>>>
Kantor oj przydała by Ci sie taka kobieta coby Cie troche rozkochała inaczej>>>>>>
Gała czekam;.
Kantor ale mnie ubawiłes twardzielu.Ja tez lubie po bozemy,ale to mi nie przeszkadza lubiec 14 lutego.
Kantor ale mnie ubawiłes twardzielu.Ja tez lubie po bozemy,ale to mi nie przeszkadza lubiec 14 lutego.
Robal ja wczoraj tego dokonałam sam tylko ze swojej analizy skresliłam na kuponie 75-65-14-24 i nie wysłałam.Trudno sie mówi szkoda ,ale to juz historia.
Gała oczywiscie ze bedzie dobrze,ale wczzoraj mogłam miec 3/3-4/4 i do tego jescze zastanawiałam sie nad 49 i by bylo 5/5
Te liczby od paru dni tak ze mna przygrywaja,ale ja sie nanich zawezne i ich pokonam.
Ja taka gierke liczbowa mam od paru dni jestem na ich tropie jak bym była konsekwentna to liczby by juz byly pokonane.
mala takie tam na cukierki,wczoraj boglo byc a kupn nie został puszczony.

Czyli czeka Ciebie odpoczynek w milym towarzystwie i przy dobrej kuchni miroslav-brawo

Zauważyłam to zobaczymy czy mi sie dzis to sprawdzi po tych samotnycj liczbach

Darek strasznie duzo tych ukladów podał,ja tak nie gram puszcam 1 zakład albo dwa góra.
mag wiem że Darek tak gra i wygrywa.
HARTGE z tych singli to bym wybrała liczbę 36
HARTGE z tych singli to bym wybrała liczbę 36