Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 232 058. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gała zobaczymy o 14:00

kantor ja specyficznie typuje wedłyg swojej metody i wychodzi mi ta liczba.

kantor ja specyficznie typuje wedłyg swojej metody i wychodzi mi ta liczba.

Nie wiem kantor czasem tak mi sie omcknie ale liczbe 14 od wczoraj ju na Forum podaje
Przygladam sie dopiero i bede analizować,wydaje mi sie że liczba 43 ma duze szans
Hartge wybierak z singli liczbe 8 ,wczoraj wybrałam 36 i wybor był dobry,
Za oknem mróż siarczysty-a jak to przyjemnie sie w tedy pije kawke w domowym zaciszu.

mag czyzby dieta cud? a ja uwielbiam czekoladke a szczególnie z likwiorem.

Widzialam gratulacje dla Ciebie mag
i to co lubisz moze słodycz naturalna?po niej sie nie tyje? ha..ha..
i to co lubisz moze słodycz naturalna?po niej sie nie tyje? ha..ha..
No nie nie zapomniałam ,przy tobie mag trzeba cały czas mysleć mówisz o 10-8 do powtorki
witaj wesoły to jak to jest z Toba serduszko tyka w rytmie czaczy>>>>>

wesoły a okrywasz wszystkie części ciała w taki siarczysty mróz?nic nie odmrozone?
Smutna jest prawda o takich ludziach co nie maja odwagi tylko ukrywaja sie i atakuja z ukrycia...

Gała szkoda ze dzis nie trafiles 5/5 przydało by Ci sie na uroczystość weselna.
Gała dobre masz serce jak Ani bys dał tylko pozadrościc Twojej Anulce...

majgrz dzieki,ale mójk kupon już wysłany tylko jeden na 6 liczb
nie brałam pod uwage ani liczby 66 ani 23,zobaczyny co los da ale 57 jest na kuponie
nie brałam pod uwage ani liczby 66 ani 23,zobaczyny co los da ale 57 jest na kuponie
Kantor mam taka nadzieje,jak bedziesz trzymał kciuki tak jak ostatnio to pewnie padnie

Mnie sie dziś sniła liczba 57 i 12 ,ale odwazyłam sie skreslic tylko 57 choć nie wiem czy 12 nie padnie.
kantor woda oczyszcza organizm,,,,jak Ty tak duzo palisz to janie całuje kantor tylko huta nikatynowa.....

kantor nie wiedziałam ze papierosami palisz aby ogrzać dom.Ja tez mam duzy dom ale w piecu pale weglem lub drzewem....
Czyli motto na dzisiejszy dzień kazdy ma dziś chęć..... Kantor w polu krzyzowych pytań poddał sie ahha,,,,
Kantor ja nie pale papierosów choc kominek w domu mam.Ale u mnie jest zakaz palenia w domu bezwgledny.Kto sie wyłamuje ponosi kare sama wymierzam.
Witaj wesoły
no to za Twój sukces
ale mag pareczki pieknie poleciały,co ona by na wieczor znow polecila moze syneczek wie?
no to za Twój sukces
ale mag pareczki pieknie poleciały,co ona by na wieczor znow polecila moze syneczek wie?

supcio masz nosa do tych liczb