Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 222 526. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Przygladam sie Twojemu typowaniu i stwierdzam że mamy podobne typy dlatego zwrociłam na Ciebie uwage.Masz jakis swój sposób doboru liczb?

mirnam61 podawałam typy rano 33-30 i potem dolozylam 23 cała trojka padła
Bluszcz czy Ty cos masz do mojej osoby? ja jestem oz zarania na swoim nicku a ty chyba jestes niewyspany,ze tak sie czepiasz wsza ogona

bluszcz ja jestem kobita z krwi i kości,chcesz sie przkonac to zadzwoń do mnie

bluszcz duzo osób na tym Forum zna mnie osobiscie i zareczam Tobie ze nie jestem klonem
bluszcz ma problemy natury osobistej i dlatego atakuje wszystkich dookoła

mag ja podobnie zostałam zaatakowana wtedy tez bardzo się zdenerwowałam bo to jest przykre
Gratuluje Ci twojego typowania umnie było różnie.Dzis wiosenna pogoda za moment wyruszam na spacerek w miasto.

Tak jak u mnie we wrzesniu w Cieszynie przekraczałam granice może przejezdzałam kolo Ciebie

wujas dzieki za kwiatuszek
u mnie tak pieknie swieci słoneczko że od razu jasniej i weselej w serduchu moze to przed walenty tak na mnie działa haa
u mnie tak pieknie swieci słoneczko że od razu jasniej i weselej w serduchu moze to przed walenty tak na mnie działa haa
Gała niby mi mowia ze jestem czepku urodzona,ale to czasmi róznie wychodzi w zyciu,,,,,ale moze los sie do nas usmiechnie.jedno wiem nic na sile to ma przyjśc sami i nispodziewanie.
kosmaty w imieni płci pieknej dziekuje.
Wiara i miłość czynli ludzi szczęśliwych wiec zycze to wszystkim zakochanym,oraz żeby dzisiejszy dzień był bejecznie kolorowy dla wszystkich.

Wiara i miłość czynli ludzi szczęśliwych wiec zycze to wszystkim zakochanym,oraz żeby dzisiejszy dzień był bejecznie kolorowy dla wszystkich.

masz farta wesoły a znasz to powiedzenie kto ma szcęscie w grach to nie mam w miłości? nie boisz sie?

wujas nie wpuszczsz mnie w maliny???? mam jescze staresa parke 74-53 co Ty na to?
Czemu gała 53 nie jak ta liczba mi sie tak podoba.
Wujas na wieczór 69 w dzień tak jako nieswojo haaa
Wujas na wieczór 69 w dzień tak jako nieswojo haaa

Gała ja ta liczba mam juz puszczona na kuponie ,ale nie rozumie szyfru z punktami?

wczoraj rano podawałam na Forum 2-12-33 wpadło wieczorem a ja sobie odpuściłam.Dzis tez mam w zestawie 19
mirnam61 uważam że bardzo dobrze typujesz nie zawsze mozna wszystko przewidzieć dla Ciebie tez walentynkowo 

andrre szkoda mi Ciebie bo ty poprostu nie kochasz i dlatego ten zdień tak Ciebie denerwuje-to s sympatii odemnie dla Ciebie

czy ty aby typujesz liczbe 9? Twoja potege?

wiem przeslesz jej