Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 220 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zastanawiam sie jaka liczba ma dzis najwieksze szanse i 19 widze.Wczoraj 75 mi chodziła po glowie i przeczucie mnie nie zawiodło.
majgrz11 wszystko zo jest związane z przyroda i natura równiez kocham
majgrz11 takie cos nazywa sie przekret,a ja lubie los czasem kisic ,ale tak pozytywnie

A ja myslałam ze cecha meżczyzny to odwaga,ale chyba to cecha jednak kobiet

Nie wiem czy jeszce nie zmienie ale narazie tak,trzeba jeszcze przeanalizować ,Okej dopisuje Ci 26,51
majgrz11 nagroda jest SATYSFAKCJA i wewnętrzne dowartosciowanie osoby której sie uda;;;;;;

majgrz11 nawet wiem dlaczego ci sie podoba ten wyraz lubisz ta część ciala haaa

hosia witaj to temat rzeka,zawsze aktualny,i kazdemu buzia sie smieje od srodka

Ja obydwu lubie i trzymam za kazdego ,jak leca w powietrzu,to fotel chodzi razem ze mna tak mnie wygina
Z typowań w konkursie brawa dla Darka za liczbe 37 i mirnam za liczbe 16

Wczoraj w konkursie Darek był najlepszy liczbe 37 trafil ,oraz mirnam z parki trafiła 16 gratulacje

Czy macie ochote na konkursik na 14? a moze Pasko nam dzis poda pewniaka???
majgrz11 trzeba było ale ja ja typowałam ale w liczbach sie rozmyła.
Hartge super zapisuje Ci ale powiem Tobie ze ja dzis mam chęć na liczbę 71 rownież

mirnam grtulacje za parke 53-67,,,,kasika za liczbe 80,,,ja rowniez typowałam 20 i padła czyli

ktoza i to jest własnie to co wazne w zyciu trzeba sie umieć cieszyc z kazdej rzeczy co nam daje los.

Witam wszystkich
Podsumowanie wczorajszej zabawy:brawo dla mirnam61 typował liczby 9-39 i wpadła 9,,,,ja typowałam 1-49 i wpadła 49 czyli jest dobrze.

Podsumowanie wczorajszej zabawy:brawo dla mirnam61 typował liczby 9-39 i wpadła 9,,,,ja typowałam 1-49 i wpadła 49 czyli jest dobrze.

Gała ja pewnie masz szczescie w miłości bo gry pienieżne mnie omijaja

Gała z tymi ::mężami"" to jet różnie jak w piosence fajna jestes ale żebys Ty była obca
)
)
mirnam zapisuje ja stawiam na 33-23 napisalam wczesniej 30 ale zmieniam.
Bogus witaj
Bogus witajNie mala do czawartku nie gram w gry tylko typuje na dzis typuje 33-23
Gała wiele rzeczy lubie robić ja a natury romantyk ufajacy ludzom>>>>>rozmawiać ,czasem sie sprzeczać gotować piec ,podrożować i marzyć .......ponoc jestem do tańca i różanica jak to sie mówi....