Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 199 898. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sylwek niby to nie masz sie z kim całować???szkoda ze to zona nie czyta dopiero by Ci si e oberwało bęcki

A może tak dziś coś będzie z powtórek np:27,30,47,51,60,72 co wy na to?
ziuta 19810 ty tak fajnie podawałes pozycje liczb czemu tego dalej nie robisz?
Widziałam je ale ja w to nie gram tylko w Multi a często korzystałam z tych pozycji liczb.

Dzis za bardzo nie mam sie czym chwalić jestem na 13 miejscu w typowaniu parek,przewidzialam liczbe 10 i 12 a reszta liczb mnie wywiodła w pole.
chippi myslisz ze z tego drugiego zestawu ten poczatek sie powtórzy?

Rok sie kończy,rok zaczyna otwórzmy wiec butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie,aż się zakręci nam troszkę w głowie... 

xelom strzał w dziesiątkę -zdrowie to rzecz najcenniejsza,a my tego nie doceniamy w pełni,dopiero jak coś szwankuje. 

zobaczymy za niedługo jakie to kulki wypadną w ostatnim losowaniu 2010r.

Monsu coś mi sięe wydaje że żle z Tobą? Ja tez nienawidzę wódki.Szpicbrodka ubierz sie na tego sylwestra.
szpicbródka wskocz w jakieś lepsze ubranie sylwestrowe a nie sprzątajace ja Ciebie tylko ładnie prosze.
szpicbrodka zobaczę Ciebie w innym ubraniu? czy jestes uparty jak muł?
szpicbrodka naprawdę -ale jesteś biedniutki leć do sąsiada może pożyczy

szpicbrodka Ty juz chyba za dużo dziś wypiłeś jak tak wszystkich kochasz.he,heeee

Monsiu wójt gminy to mądry facet Twojej zonie oprócz pomnika nalezy sie jeszcze order ze tak długo z Tobą wytrzymała.

Monsiu brak romantyzmu w tobie a ja jestem romantyczka z krwi i kosci
Monsiu ładnie napisałeś ,ale mnie cieszy że i u Ciebie pomimo skorupy romantyzm Cie sięga tak jak mnie.
Monsiu ale pamietaj że ta pierwsza jest zawsze najważniejsza i do niej wracasz.

kantor jakoś Ci nie więrzę nie lubię facetów chwali piet.Facet ma być facet,,,,,,
Powiedzmy ze zbieg okoliczności mogla bym Ci to wyjasnić-ale nie na Forum 

Nie wiem jak u was ,ale u mnie jest dalej awaria w kolekturach i nie można puścić MM.To jest juz denerwujące.
Dziś miałam juz dwa podejścia żeby puścić MM i kolektury na podkarpciu nadal nie działaja
żeby awaria na przekażniku trwała dwa dni? komus na czymms widocznie nie zalezy 

Nie ma za co ja od dwóch dni po awari dopiero ledwo zbieda wysłałam kupony bo ciągle przerywało.
Oby Twoje słowa były prorocze,czasem może się spełnić Twoje zyczenie.Ale jestem odważna pójdę bez obstawy,

Witaj nikczemnik czy w Rzeszowie tez tak długo była awaria w kolekturach?

Ja miałam ja od wczoraj dziś ledwo z bieda po godz. 18 udało mi się wysłać.A Rzezszów chodził?
Z liczbami robię rożne eksperymenty i coś takiego mi wyszło 58-60-30-39 ,,,,kantor tez wybrał 60 wiec może z tych liczb być cos jeszcze jak myslicie?

kantor tylko ja bankowi kajmańskiemu nie wierze i mam problem hahaaaa

Dopiero idę do kolektury bo ja lubię nocne spacery przy blasku księżyca jak mi drogę oświetla,bo ja mieszkam na wsi.