Wpisy użytkownika torsan
Łącznie 51 846 wpisów w archiwum, pokazane od nr 72 618. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila-ja spadam już to miłego weekendu i do usłyszenia w niedziele wieczorem
lila-mnie nie oszukali w sobote o 14 trafiłem 6/8 z tej ósemki co ci podawałem
lila-ale maszyne zmienili słyszałem wiec moga juz nie losować tych liczb
lila-ja tam wczoraj tej 15 nigdzie nie widziałem podczas losowania hehe
lila-no pewnie tak ale uznali te liczby jak ktoś je miał na kuponie
lila-i jak? bo u mnie nic niestety maszyne zmienili i trzeba będzie pewnie liczby zmienić
lila-pomieszałem te nasze liczby i takie coś mam:14,22,29,47,52,59,77
ph2008-jak nie padną powiem trudno jak padną bede się cieszył a co może juz wiesz jakie liczby padną?skoro twierdzisz że te nie padną to podaj te które padną
lila-ja byłem za Adamkiem ale chciałem żeby się ta walka skończyła na punkty poźniej mi sie zal Gołoty zrobiło bo jednak dużo zrobił dla Polskiego boksu
lila-za Gołotą przemawiało doświadczenie bo Adamek pierwszy raz walczył w tej wadze
Lestek-nie twoja sprawa co pisze na czacie ani z kim pisze a zresztą szkoda klawiatury na ciebie bo widać i tak że jesteś ze śląska
Lestek-to było na temat MM? bo jak widać to nie więc za nim coć napiszesz następnym razem to się zastanów
Lestek-zakończ swoje żałosne wypociny,hehe ktoś tu ma problemy z rozumowaniem naszego języka wkońcu cały śląsk
Lestek-ja kończe z Tobą bo szkoda klawiatury nawet domyślam się z jakiego miasta pochodzisz hehe
lila-wiem o tym,a ten bobus to niezły ale wydaje mi się że jeszcze urośnie
lila-dzięki nawet nie zauważyłem że mam już gwiazdke hehe,no moje klimaty
lila-szkoda ze nie podałaś wcześniej tych liczb na nie bo bym zagrał je w toto-mixie
lila-nie,ale zobacze co z tego będzie bo na ostatnie 11 losowań 9 razy bym trafił,więc zobacze co będzie o 22 i może zagram jutro
lila-nie mam pojęcia o której bo mam zawody w tenisa stołowego o 15 ale tak do 18 bede napewno
lila-ja bardzo lubie tenis stołowy często gram w niego z kolegami na podwórku
lila-to fajnie,ja o 14 nie grałem zagram na 22 tylko nie wiem jeszcze jakie liczby
lila-chodzi Ci o to że jak się trafi 6/12 to ci płacą tak jak za czwórke?
lila-szkoda gadać nie wiem co się stało ale miałem takich łatwych przeciwników że spokojnie do finału mogłem dojść a tu 3 przegrane i dowidzenia
lila-poprostu nie jestem przyzwyczajony grać na hali ja jestem wychowany na stole betonowym i napewno inaczej by ta gra wyglądała ale cóż zrobić
lila-no już nie długo bede miał zawody w mojej ukochanej dyscyplinie jaką jest uni-hokej
lila-tak jestem,no troche nudy patrze sobie co w sts-ie można jutro zagrać
madzia-czyli hokej finlandia no cóż jutro proponuje zagrać na Ried w piłce nożnej liga austryjacka