Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 926 902. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
makler zawsze jak trafiam to nigdy moje jakieś tam wyrozumowane typy, nigdy
Keno to fake analizowany i generowany przez GTECH. Tylko głupi w to gra.
Po latach analiz i gry w TS moim skromnym zdaniem tylko 3 gry są sensowne: ekstra pensja (choć droga), multi multi 10 (gdy jest kumulacja), 8 (zawsze) lub mini. Reszta nie ma sensu.
Mulag lepsze mieszkanie z grubymi ścianami w cichej okolicy niż dom, bo będziesz musiał bulić na konserwację, odśnieżanie, zmiatanie liści i takie tam dyrdymały
Lila od roboty to tylko muskułów na mózgu albo na pleckach dostaniesz. Każdy Ż.yd ci to powie.
Chyba żartujesz, tylko z pieniędzy. Z żadnej tam pracy. Ty myśl jak mieć pieniądze a nie jak mieć pracę.
Rozumiem, że jesteś spikerką w TV albo modelką, bo chyba nie powiesz mi, że lubisz swoją pracę np. na dziale mięsnym w oszołomie?
Egon Olsen po odsiadce wraca na dzielnicę, spotyka Benego i Kjella jako sprzedawców w sklepie spożywczym i totalnie zbulwersowany mówi: czy wyście już do cna powariowali?? Wy pracujecie !!!???
Torsan wróci jako prezes niemieckiej firmy handlującej podrabianą żywnością ?
profesor co kręcisz na tej polskiej biedocie ? piekarnia czy trumny ?
profesor tutaj tylko udaje się robienie chleba i grzebanie zmarłych, bo na to zawsze jest popyt
Kobiety pracujące w przetwórni ryb ponoć nigdy nie mają chłopaków
Lila zostawiłem sobie jeszcze ze 20 zębów, ale juz przeszedłem na bułki, a TY ?
Mulag 1500 na miesiąc? Co to za życie ? Jakieś 2500 to jeszcze...
2 994 669. Mulag 2017-10-04 (23:10) Krakus
zamiast pomagać dołuje się i chę się wychować ludzi by nic nie robili ewentualnie pracownicy najemni u bogatycg co obracja już sporą gotówką
Mulag ja tez jestem edukatorem ludzi by nie pracowali za psie pieniądze tylko żyli tak jak młodzi w ameryce
zamiast pomagać dołuje się i chę się wychować ludzi by nic nie robili ewentualnie pracownicy najemni u bogatycg co obracja już sporą gotówką
Mulag ja tez jestem edukatorem ludzi by nie pracowali za psie pieniądze tylko żyli tak jak młodzi w ameryce
Lila ja nie wydaję na zęby, oszczędzam na zębach bo i tak wszyscy będziemy je trzymać w szufladzie. Prędzej czy później
Lila nie prawda możesz sobie szorować zębiska nawet pumeksem jak masz genetycznie słabą kość to w pewnym wieku ci zanikną
Lila mój wujek miał cudowne, dorodne białe zęby i w wieku 60 lat zaczęły mu sie robić na malutkie, żółte koraliki, a dbał o nie że hej
Mulag w Polsce tylko frajer pracuje za te bździny co ciecie płacą, chyba że od dyrektora wzwyż.
Ja organizuję ogólnopolski ruch bojkotujący pracę za psie pieniądze w Polsce, u polskich januszy biznesu. Są chętni by działać ?
Po pierwsze bojkot piłkarzyków nawałki zarabiających od 200 tys. pln do 2 mln na miesiąc w reprezentacji a graja kiedy chcą i jak im jacyś Duńczycy nóg nie obijają. Siatkarze zarabiają po 400 tys. na miesiąc, czy to nie chore?
I jeszcze państwo polskie z naszych podatków dopłaca tym dziadom do kabzy. A np. w Norwegii żaden sportowiec nigdy nic nie dostaje, żadnych pieniędzy z podatków obywateli.
No bo po co szanowne nóżki narażać jak taką wielką kasę chcą płacić? Polska to kraj korupcji. Jedni wykorzystują drugich. Kościół katolicki przez ponad tysiąc lat nic nie wpoił tym ludziom, żadnej moralności, wręcz przeciwnie sami biskupi i księża się zdemoralizowali pieniędzmi i alkoholem.
Mulag w Polsce pracodawca chciałby sie szybko dorobić willi, bmw i laski na członka. Stąd te zwyrodnialstwo w wykorzystywanie ludzi. Mojemu bratu taki g..wniarz dyrektor powiedział, że zobacz tam po drugiej stronie ulicy kopią rowy a ty tutaj sobie pracujesz w banku. Tylko że za g. pieniądze. Takie zdemoralizowane gnoje dyrektorzy
chodził srać za stodołę a teraz wielki dyrektor z gnoju wyszedł i panuje
a to wszystko gnoj nieudaczny, nie zna nawet angielskiego po znajomościach dyrektor ze wsi z pezelu tak jest nadal w tym banku z zieloną przeszłością
Polska to wschód tak samo jak Rosja i Ukraina tutaj tylko oligarchia, znajomości i korupcja. Nigdy to się nie zmieni, bo to taka natura tego narodu, wszystko pokątnie, po znajomościach, po rodzinie i po znajomkach
Najlepiej to robią banksterzy, obracają zapisami księgowymi, pierdząc w stołek i tłukąc melony na pospólstwie
Mają, mają szkolenia jak tumanić ludzi. Np. to że "jedyne co pewne to zmiana". Albo coatching 45+ czyli jak osiągasz 45 to kombinują jak cię posunąć bo wolą studenta 5 roku za pół pensji. Mnie ostatnio tak ruchali ale sie nie dawałem
Dokładnie. Dlatego planuję zorganizować jakiś ruch ludzi nie dających się ruchać w robocie. Bo Solidarność Dudy i OPZZ to kabzę tłuką na zawodzie "związkowiec" i pozwalają ludzi pracy ruchać.
Mulag ale zobacz jaka jest płaska jak ziemia przed Kopernikiem świadomość młodych, studentów każdy z nich jest pewien, że będzie prezesem w banku
Na zachodzie nie ma chętnych na jakieś wydumane, trudne studia, starcza na mieszkanie, samochód i raz w roku egzotyczny wyjazd, więc po co im studia a w Polsce kończą jakieś europeistyki i myślą że są mądrzy
Większość młodych teraz buja się na rodzicach, mieszkają z nimi, wyciągają od nich kasę i dupcą jakieś emo panienki z tatuażami, niewydarzone
Mulag ale co do roboty?? Za gówniane pieniądze po co do roboty? Muslimy w Rajchu nic nie robią poza kopulacjo i żyją z socjalu. Prędzej czy później u nas to samo będzie, bo inaczej nie sprowadzą muzlimów
Polacy niepotrzebnie dali tak się pod but wcisnąć pracodawcom, Czesi się nie dali i tam średnia płaca jest wyższa, nie ma takich dysproporcji płacowych mimo iż są powyginane chodniki w miastach bo nikt tak jak w Polsce nie robił wałków na najdroższej kostce brukowej, tysiącach słupków w miastach i ekranach w polu jak w Polsce cwaniaki zrobili i się dorobili.
A co tam w Polsce zrobisz, jaki biznes bez finansowania od srula rozenkranca z banku ? Bułki możesz sprzedawać albo trumny bo to zawsze idzie ale się nigdy nie dorobisz w biednym kraju
ja po tej 5 w dużego to przestałem grać bo pewnie już nie wygram
Robota to rzecz wtórna, pieniądze się liczą, każdy Ż.yd ci to powie.
ee tam z tego cowiem to najpierw trzeba spuścić z krzyża a potem wziąć prochy by stał a nie kończył. Męka panie
No tak. Może odnajdziesz sie w tym co lubisz i tak jak Lila powiążesz przyjemne z pożytecznym
Ja to planuję nauczyć się arabskiego, przefarbować na beżowo i wtedy będe miał wsyztsko baby, mieszkanie, socjal i będę spał do południa
mnie brakło 1 liczby i wtedy miałbym 17 mln - 5/6 ale serce waliło jak sprawdzałem, bo ostatni numer nie wszedł
ale teraz uważam ,że jak już trafiłem 5 w dużego to już więcej w to nie gram, bo nie wygram 6/6. Moja szansa minęła
Ale pomyślmy matematycznie, jeśli 6 lat mi zajęło by trafić 5/6 przy prawdopodobieństwie 1 do ok. 50 tysięcy to ile mam grać by trafić 6/6 przy prawdopodobieństwie ok 1 do 13 mln ??
zawsze grałem moje, 1 raz zagrałem dwa zakłady z plusem na chybił trafił i piątka. Trzeba grać na ch/tr tylko czasem dziwne liczy daje
dziwię się że ludzie grają w tego jewroicka a nie graja w ekstrapensję można dwa zakłady kupić za 10 pln a tam 12,5
ja też tego nie uznaję ale raz zagrałem dwa zakłady i 5/6 w dużego miałem
250 tysi nic nie daje, nic nie zmienia przynajmniej w Warszawie.
No ok domek ale nie w Warszawie, ale dalej brakowałoby ci na godne życie, to byś tylko domu pilnował i margarynę jadł