Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 994 970. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Powiem Wam moi mili, że dziś wyjątkowo wytypowałem 3 zakłady ekstra pensji, bo interesuje mnie takie spokojne, skromne życie.... gdybym wygrał
Ja też nie gram w multi multi. Uważam, że to wyciąganie kasy level hard. Porównajcie sobie ilość wykupionych zakładów i częstość głównych wygranych w multi multi i np. w ekstra pensji. Zresztą matematyka tez mówi sama za siebie: 10/10 bez+ to 1:8 911 711 a w EP 1:1 298 528
Hurrem pięknej kobiecie pozwolę na bicie mnie w pupę
ja nie herbatnik
ja nie herbatnik
Trzeba zebrać podpisy i złożyć w sejmie wniosek o komisję śledczą. To mógł być wałek
Ale właściwie 15stka nie padła. Jeśli grał w MM niewidomy, to powinien zażądać odszkodowania
tak czy inaczej wątpliwości co do uczciwości tsa zasiała poważne
No to już za dużo, tylko kłopot by był. Przesadzili z tymi kopulacjami
Arab174 drogo się cenisz. Ale i tak byś już nie skorzystał, najwyżej żonę byś uszczęśliwił, mogłaby sobie życie ułożyć z innym
A tak to jak trafisz melony: -Żona pakuj walizkę. -A co jedziemy na Kanary? -Nie, ty wypier....
Forsami, ale zmusili Cię do urlopu jesienią, to jednak sqrw.syny. Kiedyś mnie chcieli zmusić do urlopu w listopadzie, zrobiłem rozpierduchęi odpuścili.
Tak sobie myślęjak mam trafić to trafię w mini, a jest najtańszy. Po co grać w droższe? Tak sobie kombinuję
Forsami ja tez juz we wszystko grałem od ok. 5 lat i z większych trafiłem tylko raz 5/6 w lotto (kiepsko płatne), ale na chybił trafił i zwątpiłem....
Tutaj nic nie dadzą żadne systemy, kombinacje, żadne wyliczenia statystyczne itp. tylko przypadek, szczęście. A jeśli tak to trzeba grać w najtańsze gry, bo szkoda pieniędzy
Tutaj nic nie dadzą żadne systemy, kombinacje, żadne wyliczenia statystyczne itp. tylko przypadek, szczęście. A jeśli tak to trzeba grać w najtańsze gry, bo szkoda pieniędzy
Moim zdaniem, po latach doświadczeń, trzeba kręcić mini na okrągło. Za tyle za ile kogo stać. Przeznaczyć konkretna kwotę na miesiąc i mieć zabawę. A może coś wpadnie? Taka moja rada chłopa w średnim wieku
Robert jeśli chodzi o rozkłady to ja tylko wierzę w rozkład nóg mojej kobiety
Rudej nie wywalili za pomyłkę. Tylko szare żuczki za coś takiego zwalniają.
Słuchacze Radia Erewań dzwonią do radia i pytają: Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach Dworca Warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną.
Mulag jak wygramy melony w wieku 65 lat to też można będzie zaszaleć, z emerytkami na wczasach w Ciechocinku
Mulag będziemy grać w by, pić herbatkę i zagryzać kukułką Ale fajowo
no jak będziesz miał 78 to sobie kupisz nowy balkon i łóżko antyodleżynowe
Podzielam zdanie kolegów gram do końca życia, nawet jak wygram w wieku 86 lat to pojadę na Mauritius i tam idę na całość
Widzieliście jak w Helsinkach, w eurojakopcie mocno mieszają kule, a u nas jak delikatnie. I tam ktoś siedzi kto patrzy i zatrzymuje mieszanie jak widzi właściwa kulę przy rurze ssącej
A te leśne dziady co siedzą w ciemności ze słuchawkami, przy wyłączonych monitorkach i niby "kontrolują" mieszanie kul, toż to Mrożek i Miś w jednym, takie udawanie, ściema jakich mało
W Polsce to wszystko jest jedno wielkie udawanie, nawet udają, że mieszają kule
A po co te dziady tam siedzą po ciemaku i jakaś pani eugenia w koafiurze przedpotopowej? To groteska jest no
A przede mną totka wysyłał emeryt trzęsący się był z balkonem i zagrał za 48 zł. No maja kasę ci emeryci, w Polsce emeryci to na bogato
No więc właśnie, w interesie ZUS-u jest żebyśmy przed 65-tym zeszli
Forsami na kołochozie tak cię traktuja żebyś szybciej zeszedł. To jest szerszy plan ciebie zastąpią araby tylko robić im sie nie chce
A potem jak juz sie zasłużysz kołchozowi to ....anielski orszak niech twą duszę przyjmie, uniesie z ziemi ku wyżynom nieba
No właśnie, nie ma ktoś cynku z zaświatów? Czy jest medium na sali ?
a jo zobacze co sie na świecie dzieje, może wojna będzie i nie ma sensu nic wygrywać