Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 797 803. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gryks ja tez to traktuje jako zabawę ale jakoś MM mi nie podchodzi; wolę lotto i ep
no widzisz każdy ma inny gust
angierski kręci cie ta dziunia blond, co?
angierski kręci cie ta dziunia blond, co?
moim zdaniem cena zakładu nie gra roli, możesz grać w mini codziennie po 10 zakładów a jak nie masz farta to i tak nie wygrasz
zobacz w archiwum tsa ile ludzi trafiło ep grając choćby 1 zakład
po prostu trzeba mieć szczęście
zobacz w archiwum tsa ile ludzi trafiło ep grając choćby 1 zakład
po prostu trzeba mieć szczęście
angierski, czy twoje życie by się zmieniło gdybyś wygrał 250 tys ? Wątpię
a jak trafisz ep to zmieni ci się znacznie
a jak trafisz ep to zmieni ci się znacznie
ok każdy ma inny pogląd; mnie 250 by nie urządziło; tutaj w Wwie
więc w to nie gram
więc w to nie gram
raczej większą ilością, bo póki co mam na to i nie znaczy to prawie nic w moim budżecie
10 godzin to ja spokojnie wytrzymam, wogóle wytrzymały jestem
a ty byś wypił?
a ty byś wypił?
krasnalek jak tylko w mini pewnie masz fajne nogi
islandorka drogi gips ale dobre prwdp
islandorka drogi gips ale dobre prwdp
Białystok też ciekawy. Kiedyś warzyli tam absolwenta. Teraz chyba nie ?
Chociaż wędlinę do dziś kupuję z PMB, mam zaufanie do wyrobów ze wschodu Polski
bolek miał puścić złodziei w skarpetkach, a puścił zwykłych Polaków. Shame on you bolek
bolek to wuj po kielichu kiszczaka i michnika - jeden komunistyczny diabeł
root udaje się dziedzicznym elitom, nie zwykłym Polakom
nie martw się
nie martw się
root i tak trzymaj
cieszmy się życiem, a bogacze niech zdychają w swoich biurach
cieszmy się życiem, a bogacze niech zdychają w swoich biurach
nie gadaj; zawsze możesz wyjechać; uzbieraj tylko na bilet; tam czeka na ciebie praca, kobitki i nowe życie
mój kolega załatwił sobie kurs na nauczyciela surfingu z mieszkaniem na 3 miechy, a potem zamierza sobie coś załatwić
Inny kolega pojechał do Indii i nie chce wracać, żyje przy plaży. Też z korpo uciekł
To jest czasem lepsze życie jak w Polsce, wierz mi. Mówię serio.
ja ci nie powiem ile zarabiam ze wzgl oczywistych; mogę ci tylko powiedzieć że w Warszawie nawet jak zarabiasz 8 brutto to jesteś szarym zjadaczem czerstwego chleba
możesz wtedy zaprosić pannę do kina i na popcorn, ale do restauracji to już cienko...
no widzisz, czy nie lepiej wyjechać do Madrytu czy Lizbony tam taniej zaszalejesz z kobietą
Ludzie nie kiście się w Polsce, nie warto, tutaj okradają Waszą pracą rodzimi szajsbiznesmeni
Najczęściej Polacy to się porównują do innych Polaków, chcą mieć więcej...wszystkiego, wtedy czują się kimś lepszym od innych
root z kontekstu wywnioskowałem, że jesteś kobietą. czy mogę zapytać ile masz lat ?
root 3mam za ciebie kciuki żebyś kasę wygrała, a najlepiej to wyjedź z tego grajdołka pókiś młoda
Mnie interesują osobiście tylko kobiety w moim wieku jeśli ci o to chodzi.
Pytałem kto w co gra nie było odpowiedzi
Pytałem kto w co gra nie było odpowiedzi
Moim zdaniem gra w lotto nie ma sensu, bo prawdopodobieństwo jest powalające
Obecnie w Polsce protestują wyłącznie donosiciele i qrwy z WSI i PO, Nowoczerskiej i Pezelu. emeryt qrwa kim ty jesteś qrwo, pionku platformy, że tak tu jedziesz od zawsze na polskich patriotów? Zawrzyj ryj milicyjny emerycie, bo qrwa nie da się tutaj wogóle zaglądać. Pasko zrób porządek wreszcie z tą POkomuną i wywal te milicyjne trolle sowieckie z PO z tego portalu i w końcu zostaw wyłącznie ludzi typujących TS. Apeluję do Ciebie Pasko byśmy się wreszcie zajęli typowaniem nie polityką. Dziękuję.
gryks76 jestem bardzo zarobiony, jestem menedżerem w sekfin nie mam na nic czasu, doba jest za krótka, ale zawsze w nocy tutaj zaglądam i czytam o typach. Ale od jakiegoś czasu już to się staje nudne co ten milicyjny emeryt tutaj wypisuje. Pozdrawiam cię
9 maja miałem piątkę w DL płatna zaledwie ok 3900 pln
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
jak wrzucić foto z komórki tutaj bez podawania danych osobowych, bo widzę niestety, że trzeba podawać co mnie nie kręci?
dzięki marek79, ale to nie zmieni twojego czy mojego życia, bo to za mało
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
od tamtej pory uznaję, że już nie trafie szóstki w DL gram tylko: ekstra pensja, multi multi bez plusa i tylko 8 lub gdy jest kumulacja to 10 oraz mini. A jakie są wasze przemyślenia ?
kumpel informatyk ostatnio powiedział mi, że kręci tylko MM na 8 lub 10 liczb. Kiedyś trafił 9/10. Co wy o tym sądzicie ale ja myśle,że krecenie 10tki cały miesiąc stałymi liczbami ma sens. Co o tym sądzicie?