Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 103 090. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak najdalej michellex bo stanowisz zagrozenie dla moego poziomu intelektualnego , dzieki ze mnei wyslugujesz i uciekasz
ja w calej dyskusji pokazalem wam druga mozliwa strone niestety tolerancja w innych pogladach u was nie dziala i od razu sie burzycie
ja wiem jak mi sie zyje , co osiagnalem co prezentuje i wychodzi mi wszystko zajebiscie
no i co michellex juz skonczylas ? przeciez nawet udzialu w dyskusji nie bralas to co Cie tak dupa boli ?
Ulexa i tu sie pojawia pewien problem, ktos jest poukladany ma szczesliwe zycie nic sie zlego nie dzieje w sumie i nagle pojawia sie np zona ma zly humor i mowi hej nie podoba mi sie ze czasem palisz trawke i mowi "albo rzucisz albo z nami koniec" stawiac w takiej sytuacji kogos kieydy jest ok. A co jak ja CI powiem , hej rzucasz slodycze albo z nami koniec bo tyjesz ?
Scolls nie , wyznaje zasade ze mozna palic od czasu do czasu jesli ktos nie ma z tym problemow
Ale dla Lili to cpanie hehe , a sama z tatuazami wyglada jak sierota
jak juzi to rob tatuaze sporo dla sztuki dla wygladu a nie wygladac jak pol dupy zza krzaka hehe
jak kogos nazywac cpunem ktory nie ma nic z tym wspolnego to co ja mam o Tobie powiedziec ?
nie obchodza mnie inni jak skonczyli bo kazdy ma wlasne zycie
nawet swinia ma umiar bo jak za duzo zje to sie pozyga na amen ... a czlowiek nie ma granic i leci dalej
jak jem czekolade co tydzien to mam juz cukrzyce ? albo jak pije piwo co miesiac to juz mam pedzic do AA ?
scolls ale dlaczego uwazasz ze kazdy skonczy zle i sie stoczy ?
od 10 lat pale co pol roku to chyba juz powinienem sie zaczac leczyc co ?
ale dlaczego mam dalej siegac po cos co mnie nie interesuje ?
jak Ci napisze skocz w ogien a dam Ci 100 zl to skoczysz czy Twoj umysl CI mowi ze moze lepiej jednak nie ?
scolls kazdy podejmuje w zyciu wybory , kazdy odpowiada za swoje czyny , kazdy ma swoj umysl , kazdy sam sie uczy na bledach ...
powinna byc dostepna jak kazda inna rzecz jesli wie co za tym stoi
Ty pracuj do smierci i zyj w zgodzie ze soba a inni niech jaraja
Nie no nic nie mam do tego jak ktos pracuej tyra cale zycie za nic i nic z tego nie i pozniej umiera, nie moja broszka
scolls twarde dragi w widoczny sposob niszcza czlowieka fizycznie wiec tu nie ma co gdybac ...
no tak ale zanim sie sam o tym przekona to sie niezle styra i jednak sobie zaszkodzi bardziej, a taki co tylko czasem zapali zielone to przy nim jest pikus
tak jak Ty wlasnie to robisz a chodzi o to ze ktos sie ze mna nie zgadza i to ja jestem be
ale ja Ci nie mowie ze nie masz racji ale Ty probojesz mi powiedziec ze jednak to ja nie mam racji i to ja szkodze ;]
no i ja scolls od poczatku mowie ze kazdy ma swoj rozum i robi co chce i jak chce a na niektore tematy kazdy ma rozne poglady i na tym polega dyskusja i dobrze wiem o tym ze jestem w mniejszosci i dlatego wiekszosc jest przeciwko bo to normalne
widzisz scolls to jak z tymi co uprawiaja air jumpinga ze propaguja ryzyko i wiekszosc mlodych tez chce takie ekstremalne rzeczy robic a pozniej ludzie gina, hehe
moze jednak mniej osob sie na to decyduje bo to jednak droga zavawa
a panstwo ktore pozwala co weekend sie uchlac nie do przytomnosci to lepsze ?
ale czemu piszesz ze ja 10 lat jak by to wygladalo ze ciagle 10 lat a nie piszesz ze od 10 lat co pol roku ?
Jak myslisz dlaczego ludzie pala papierosy ? nie dlatego ze inni pala ? to moze jednak na tym swiecie jest tak ze w kazdej dziedzinie zycia czlowiek wzoruje sie na innych mimo wszystko ? jak nie to to tamto
niektorzy wezma przyklad z waszych typow obstawia gruba kase bo tak wam gwiazdy pokazaly i straca caly majatek ...
no jak to , wystarczy ze raz sie skusi i postawi wysoko , nawet w 1 typowaniu i co
no moze byc tak ze koles od razu samobojstwo popelni ... w sumie nie ma roznicy nie ?
jest duzo mozliwosci promocji siebie , nawet przez glupie utube z reklama ...
wiekszosc ludzi ten narzeka ze hmm nie moze sie przebic z praca, z kasa itd ...
komponowac dobra muze grac i dawac komus innemu do podpisana pod innym nazwiskiem ? WTF ?
ja heavy metalu nie tkne ... i nawet nie rozumiem takiej muzyki
http://www.youtube.com/watch?v=aHLiVlR_n2k
ja tylko ten instrument toleruje
ja tylko ten instrument toleruje
no wlasnie to ta roznica laczy wiele a jednak rozni jeszcze wiecej nie trawie elektrykow
tylko ze hitow trzeba szukac samemu bo te popularne wcale najlepsze nie da
muzyka to jedna z tych rzeczy ktora lepiej sie odbiera lekko na haju
gardze tymi ktorzy pala po klatkach w piwnicach oby sie zjarac bez klimatu bez przyjemnosci bez misji zadnej konkretnej
a na co dzien zyje w takim kraju gdzie lepiej sie nie bawic w takie rzeczy wiec taki zly to ja nie jestem
w egoztycznym dosyc hehe , tam za dragi to kare smierci mozna wylapac ...
Ulexa i bardzo dobrze , wyjechac jak najszybciej i zapomniec o Polsce
wiesz Scolls takie klimaty jak w malezji sa dobre jak masz co robic i Ci sie nie nudzi
ja nie wiem co w Polsce mozna robic i jak tu ludzie moga zyc ...
ja jak sie dorobie juz kiedys sporo to sie wynosze na stale na Alaske
mysle ze to w TTwoim klimacie bo wiem w jakim kierunku dazysz ;P
no chwile pomysl zastanow sie i dojdziesz do wniosku dlaczego