Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 103 762. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
scolls probowales kiedys przetestowac taka samotnosc spokoj w miejscach jak nowa zelandia ?
ulexxa ja nie lubie Lilki i czuje to na kilometr ze jej nie cierpie
przy takim gonieniu w zyciu miejsca typu nowa zelandia to hmm ... ladny sprawdzian
oh no scolls to w koncu idziesz w dobrym kierunku , rob w zyciu tylko to co lubisz ;]
sluchaj zalezy co sie sprzedaje bo niestety niektore branze lepiej miec sklep
w brnazy it jest troszke inaczej, da sie sukces odniesc ale to i tak lepiej za granica dzialac ...
ale niedlugo tez ide spac ... bo chociaz sie dobrze spi na polskim lozko
3 dnmi na czacie jestem i juz hmmm 2 osob nie cierpie ...
Ulexxa sa punkty za granica np hmmm ze umawiam sie przez neta ze mam zrobione zarcie np na godzine 17 podjezdzam palce wychodze i tak to dziala
Ulexxa sa punkty za granica np hmmm ze umawiam sie przez neta ze mam zrobione zarcie np na godzine 17 podjezdzam palce wychodze i tak to dziala
ale jesli ktos przez neta robi zakupy w stylu market piotr i pawel i kupuje 2 l cole i mrozona marchewke to z garem ma cos nie tak
wejdz sobie na strone delikatesow jakichs i od razu bedziesz wiedziec co mozna kupic ;D
Lila bo na kilometr widze ze jest sztuczna i ograniczona umyslowo, sama narzuca swoj sposob myslenia i zachowania nie majac nic sensownego do napisania
nie chce sie chwalic ale mnie intuicja nie myli jesli chodzi o ocene osobm cake zycie slucham , przygladam sie osobom i je analizuje
styka ze mnie ocenila jawnie wedle swojego mniemania i sie epicko pomylila
a pozneij cala godzine glupie docinki robila wiec jest z gory skreslona
z reszta tutaj normalne jest ze znajomi trzymaja sztame i nie bardzo mozna cos wiecej z takimi zdzialac
No jak mozna pisac do mnie ze jestem cpunem bo pale raz pol roku blanta w epickiej atmosferze
ah no moze dlatego ze 10 lat temu sobie nos przypudrowalem i jechalem nad morze o 3 rano pusta autostrada sluchajac muzyki ... cpn ze mnei okropny
mniej sie wygrywa bo coraz wiecej sie zastanawiasz nad liczbami kiedy to praktycznie nie ma sensu
ja Ci tristeum powiem ze najwiecej to w zyciu wygralem 42 zl w lotto , 3 w mini ...
ale puszczam bardzo rzadko wogole cokolwiek i czasami smiesznie to wyglada jak puszcze raz na pol roku i trafione ;D
wiekszosc ludzi nawet nie umie sobie w rzeczywistosci wyobrazic ta szanse 1 : 14 mln
a gdyby tak komus powiedziec hej przed Toba 14 km trasy do chodzenia , co 1 mm rzucalem biale ziarenko a tylko raz dalem czarne i szukaj te czarne albo sproboj wskazac gdzie ono jest ?
wiec trafic w lotka to jest ciezka sprawa ...
nawet jak Ci dam 1 mln zl i mowie hej graj na system 12 skreslen to sie przekonasz ze dalej jest kurde ciezko
nawet jak Ci dam 1 mln zl i mowie hej graj na system 12 skreslen to sie przekonasz ze dalej jest kurde ciezko
o np lotto
10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21
13.10.2011 6/6
10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21
13.10.2011 6/6
no wlazisz tam gdzie CI podalem nick i haslo to samo co konto i w dany typ gry wpisujesz liczby i potwierdzasz
ja mam w sumie ciekawy pomysl jak zrobic jeszcze jedna osobna lige typujacych
jaki typ ... wlazisz tam gdzie CI podalem wybierasz sobie przycisk gry i wpisuejsz liczby czaisz ? i wciskasz ok ...
to jest prostsze niz zrobiebie jajecznicy
to jest prostsze niz zrobiebie jajecznicy
ale skoro tak niski poziom to ise jednak obawiam ze z glowa ma serio nie tak
moze sie zalic ile chce ale w dyskusji udowodnila ze jest pajacem wiec nie obchodzi mnie jej zdanie