Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 102 016. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
na tym forum niektorzy sa naprawde nawiedzeni ... dyskusje o slusznosci sieci neuronowych do przewidywania wynikow lotto.... omg nawet tutaj mozna znalezc idiotow
ulexxa czasem marzycieli trzeba szybko obudzic i zeby wrocili do rzeczywistosci
bo to juz komicznie wyglada jak wprowadzaja plan w dzialanie ...
ja nie gram nawet w rzeczywistosci zeby wygrac i nawet nie chce wygrywac ;]
nasmiewam sie z jednego konkretnego przypadku : fanatykow sieci neuronowych do losowan lotto
ja tam na czacie widze tylko jedna osobe ktora pernamentnie bym tyral To Lila
jackwar a tak z sensem moze bys cos napisal fajnego bo to tak ni kupy ni dupy sie trzyma
no pisalas ze palilas to musialas cpac skoro moje palenie nazywasz cpaniem
Ulexa ale masz problem ... szykujesz sie jutro nie jesz od wieczora rano pojutrze do szpitala scieme dajesz ze kosteczke polknelas i hej od razu masz gastroskopie
Lila bujaj sie tepa strzalo, napisalem jej co moze miec i jak moze miec szybko gastroskopie. Skoro ja lekarz tak potraktowal to widac slabo w tym kierunku idzie i sie stara
3 dni tutaj czytam ludzi i jestem na 100 % przekonany ze w rzeczywistosci jestes tepa dzida z ktora nie chcialbym miec nawet do czynienia na slowko
Jezeli mi ktos pisze ze palenie marihuany raz na pol roku , rok to cpanie to widac jakie dno intelektualne musi reprezentowac Lilka
bo czasami autem na pustej autostradzie i przy muzie niektorzy jezdza na speedzie i nie widze w tym nic zlego wiec no ktos ma problemy z rozumieniem
a na szacunek to kobieta musi sobie zasluzyc ... bo sama plec to za malo
i co bede chamem jak napisze ze natura sama eliminuje takie jednostki ? przeciez wiadomo ze narkotyki nie sa dla wszystkich o czym juz nie raz pisalem
ulexa ale czemu sie oszukiwac powiedz mi ? kolega bral mocne scierwo i nie panowal nad tym ... no co masz zrobic w takiej sytuacji ?
mozna sie nawet odwolac do kryminalistyki ... zwiazki ktore popelnialy przestepstwa to byly w takiej relacji ze kobieta byla prowodyrem, tym co napedza czyny a facet wykonywal brudna robote
rustu temat palenia marihuany jest zbyt rozleglym zeby tak mozna bylo skonczyc na 3 stwierdzeniach bo wiele plaszczyzn trzeba porownac
dla Ciebie jest badziewie a ja twierdze ze to normalna rzecz jak kazda inna od czasu do czasu a pewnych sytuacjach przynosi pewne korzysci
ale zawsze mnie zastanawialo dlaczego ludzie krytykuja i tak bardzo sa przeciwko np trawce a maja obojetny stosunek do papierosow czy alkoholu ktoy legalnie jest dostepny na zawolanie
medea chcoiazby takim ze przez temu podobne uzywki powstawaly wybitne dziela czy utwory
ale Ty pewno patrzysz przez pryzmat Polski dealerow i tego ze w naszym kraju praktycznie nie powinno sie niczego brac bo wiecej chemi niz w proszku do prania
ulexxxa no ale co ja mam Ci napisac ze koles przedawkowal ? Moja to wina ze sie za to wzial i stracil kontrole i nikt go nie upilnowal ?
nie jestem prorokiem tylko jawnie bym wam pokazal ze bardziej sobie w zyciu szkodzicie niz ktos kto okazyjnie zapala blanta
medea jesli jestes zainteresowana tym tematem to sama poszukaj i sie przekonaj
ulexxxa fatalne bledy w zyciu sa obecne u kazdego praktycznie
nie no michellex najlatwiej nie miec swojego zdania tylko isc za ogolem i powtarzac to co reszta nie ?
ulexxxa ja tez jestem nieuleczalnie chory i co ? co mam z tym zrobic ?