Wpisy użytkownika saper
Łącznie 1 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 848 090. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Rrrooobbbeeerrrtt wygogluj sobie, zalezy jaka masz karte zblizeniowa czy zwykla itp
apropo kosmity to z moich wyliczen wejdzie mu 4/5 toz to szok totalny bedzie
tsik poddaj sie, z nami nie wygrasz, zgrywus zrobi Ci taki zarcik ze liczby pomylisz
124 par oczu i jedno wielkie milczenie jakby to byla minuta ciszy
ale zgrywus w jednym losowaniu moze sie tylko powtorzyc dwa razy 10, nic innego Ci sie nie powtorzy
wiz nie tylko multi i anglia daje zarobic, ja jak mialem 6 lat to na saharze wode sprzedawalem i zarobiony jestem
zobaczysz jak sie zaraz przebudzi i napisze nam ... ale mialem koszmar ale mialem koszmar
wyslalem dziesiec na dziesiec i musieli kombinowac zeby nie weszlo
angierski !!!!!!
pyta kolezanka kolezanki o czym marzysz ?
-chcialabym schudnac
-to dlaczego nie schudniesz?
-bo nie bede miala o czym marzyc
pyta kolezanka kolezanki o czym marzysz ?
-chcialabym schudnac
-to dlaczego nie schudniesz?
-bo nie bede miala o czym marzyc
a nie powiedziala ci ze jak za duzo wygrasz to w elbie moze ci sie porobic jeszcze gorzej
a dusia w karateke sie bawi i jej to nie wychodzi chce glowa rozbic mur ... zauwazyles sebatian m? co Ty na to?
a sebcio lata po kanalach i szuka jak glowa mur rozbijasz... przynajmniej sie czyms zajal
a ja moje mini z wcoraj na multi dzis puscilem bo zauwazylem uklad mozliwy
szofer218 i reszta mp na mini z chybika dali mi takie cos 1,2,6,9,12
ale sama kombinacja liczb sie w sobie zamyka... dodajne, ujemnejne, pomnoznejne, podielnejne
a juz chce sie rozliczyc z dochodow i odpisac od podatku nietrafione kupony, wszystkie zbieram bedzie z 3000 zl i mozna sie bawic dalej
pewnie ze mozna , szofer218 ale to tylko listopad i grudzien, od koniec pizdziernika sie dowiedzialem
sebastian w pitach rozliczasz,,, a ty chyba nigdy nie pracowales... mamy zapytaj
seba jak tu nie dostaniesz to zawsze miej opcje b ja mam i ide korzystac z tego czego ts Ci nie da
heja hej zaraz teleranek sebus wstanie i da nam powitanie... dzis sobota wiec ma wolne