Wpisy użytkownika saper
Łącznie 1 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 844 896. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
13 losowan dl do swiat... nabija kumulacje czy padnie cos jeszcze
posadza Cie za napastowanie o ile Isia Cie nie dopadnie pierwsza
gra kolumny trzeszcza dziewki wrzeszcza wino sie leje i kazdy chleje
nagle wdowy, chyba za kazdym razem jak kolek osinowy sie zlamie to kazda wdowa zostanie
krzysztof c mamy cos wspolnego , ja tez jestem bezrobotny z tym ze ja utrzymuje rodzicow a oni Ciebie...
ale tata mi pokemony puscil i pikaczu przegral a mial wygrac bo w opisie mial wiecej mocy
dusia jak masz pewniaka to jestes zaroiona wystarczy jeden jedynypewniaczek
preliczylem obliczylem 1 pewniak 79zakladow 197,5 , 19 parek 304zl
sebcio robi sobie jaja, nie zdziwie sie jak sie okaze ze to islandorka zalozyla lewe konto zeby dobic zbigniewa g
jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze a skoro umiesz tanczyc totancz jak ci inni zagraja
juz nie, teraz ja doradzam mamie bo jest w podeszlym wieku i nie kuma wszystkiego tak "blyskawicznie" jak "ty"!Przepraszam ze pisze powoli bo wiem ze wolno czytasz a chce zebys mie zrozumial
sebus strace czasu ale ci wytlumacze, bo czasami chodza naciagacze i mowia zmien pani dostawce pradu ja zmienilem i place mniej jak pani chce zaoszczedzic pieniazkow duzo to niech tez pani zmieni jak ja, ale nie musi pani, ale jak pani zmieni to zaoszczedzi jak moja mama ktora tez zmienila, tata nie zmienial bo nie musi prad ma w samochodzie jak odpali go to w tedy ma a i tak nic nie placi bo sinik nie dziala na pieniazki tylko na benzyne
sebciu a co robisz z tym jak niektore liczby sie powtarzaja? podstawiasz inne?
z tego co wiem to ta sama liczba chyba nie wpada w jednym losowaniu dwa razy
no tak, ale, nie o to mi chodzi... chodzi o to ze np 2 razy dziesiec wpada w jednym lsowaniu rozumiesz?
ale jak w jednym losowaniu wpada dwa razy 10 to jak to wytlumaczyc? a takie przypadki sa i to codziennie, nawet dwa razy dziennie....
mi o multimulti tylko chodzi dzien w dzien wpada dwa razy 10, raz byl przypadek i wpadlo 21 nie dziwi cie to
a jak wpada dwa razy dziennie dwa razy 10? no juz inaczej i prosciej nie potrafie wytlumaczyc... widocznie nie dorownuje twojemu IQ
zgrywus a z sebastianem m nie chcesz wspolpracowac? on Ci wytlumaczy jak to jest mozliwe ze dwa razy dziennie wpada dwa razy 10
Sebastian_M wiesz nie chce byc wscipski ale co Ty robiles mamie o tej porze?
nie bales sie ze ktos cie napadnie? ja smieci wynosze rano jak czekam na autokar do szkoly
cofnij sobie wpisy to bedziesz wiedzial co pusciles, ja juz musze isc spac bo mama mowi ze za glosno klikam, dobrze ze nie slyszy jak piwo przez przelyk przechodzi...
tata juz spi, dzisiaj duzo pracowal a potem mial jakis wnek zy wionek i go pijanego przywiezli, mama nie wie ze pije bo bylaby bardzo zla , martwi sie zebym nie pil bo moge umzec, mam wszywke, w wieku lat 13 poszwdlem na odwyk
aha , czyli nie robisz trzech rzeczy na p nie pijesz nie palisz i nie pie... w sumie pie.. tylko inaczej niz reszta
za kazdym piwem bardziej sie myle moze dlatego nie wygrywam w multi multi
janosik z liczb pierwszych od poczatku gry dl bylo tylko 4 szostki
2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47 z tych liczb tylko 4 szostki wpadly ostatnia w 2013 roku
nie wiem gdzie Ci dw razy w roku cos z tego wpada. a w mm nawet 5 na 5 w calej histoi nie znalazlem
angierski a Twoja mama wie ze grasz w multi multi? a co na to tata?
czekaj astrolog zaraz napisze do sebastiana m to da Ci 5 liczb i moze wygrasz duzo pieniazkow
juz wiem , krzysztof c jest jest na stazu w gminie u wojta w dodatku jest prawa reka wojta a wojt prawa reka ainok ilaw
a ta 18 wpadnie o 14? postawilby 2500, 4000 by zgarna tylko jaka gwarancja....?