Wpisy użytkownika saper
Łącznie 1 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 851 596. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
2 851 504. nicolla15 2017-03-26 (14:47) Bydgoszcz
Będzie powtórka 19,21
Będzie powtórka 19,21
momentami losowania tak mnie roz....laja ale o ile mozna tak to nazwac to w koncu gra "losowa"
senne mi nie poszly dzis wiec sen mara bog wiara, a bog na to nies swoj krzyz..., nie mowie ze nie udzwigne ale ilez mozna tachac, rownik za zycia przeszedlem
polska piekna , jak kazdy inny kraj, zalezy co tam robisz, zwiedzasz, studiujesz czy pracujesz a bywa ze wszystko naraz, zalezy z jakiej perspektywy to widzisz
multi cos kojarzysz widze, ale Ci sie myla albo mnie podpuszczasz
tak to juz jest... tyle z nas zostanie co po nas dzieci i wnuki zapamietaja...
Sebastian_M o Tobie mowia zes jelen i na alasce powinienes mieszkac a twoj tata doprawia rogi twojej mamie zreszta ona jemu tez
ja nic nie musze udowadniac to nie o mnie tak mowia, a jakby mowili tak o mnie to ja juz wiedzialbym co z tym tematem robic
butelka wina , losowanko przy swiecach i kuponik pewniaczek z 10/10 z + ...
inaczej by spiewala
inaczej by spiewala
4x10 , 4x3 , 2x5 co ma byc to bedzie, jak wygram to wysle krasnalce kuponik z 3/3 na otarcie lez i ukojenie nerwow
zrobic zestaw i czekac na odpowiedni moment..... inaczej nidy rydy
do mszy sluzylem jak pies piesek dzwonilem dzwoneczkami a teraz rozgrzeszenia nawet nie dostaje bo kaza mi sie nawrocic z czego na co?
ogladal bktos wczoraj niesamowity mozg czy jakos tak to sie nazywa
jakis soltys z jakiejs wsi powiedzial madre slowa... szkoda ze sebcia nie ma chyba sie obrazil
odp
a: wejda
b:wejdzie 66
c:wejdzie 56
d: zadna nie wpadnie na 14
a: wejda
b:wejdzie 66
c:wejdzie 56
d: zadna nie wpadnie na 14
odzywaj sie kogucie moze zjedziesz na majowke do pl to pogrillujemy na rybkach przy zlotych rybkach spelniajacych sprosne 3 zyczenia