Wpisy użytkownika sam9
Łącznie 7 815 wpisów w archiwum, pokazane od nr 187 709. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam,
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.
Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...

den,pracuję z małolatami,ludzie straceni,młodzi i bez przyszłości :gorzała, głupoty i myśli samobójcze,nie
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
Witam,cieplutko-chociaż za oknem ziąb,wiatr i śnieżyca.
Dopiero wróciłem z pracy,sprawdzam typowanie i miło mi oglądać,że pomalutku pnę się w górę-ku mistrzom
Dopiero wróciłem z pracy,sprawdzam typowanie i miło mi oglądać,że pomalutku pnę się w górę-ku mistrzom

kathy,wyjaśniłem,szef powiedział abym załatwił to sam
więc wziąłem, dwóch kretynów-potrząsłem,słabszy wypaplał
że torba jest w szafce u tego osiłka -walnąłem pięścią
w szafkę aż się otworzyła.Osiłek dostał w łeb i po sprawie

więc wziąłem, dwóch kretynów-potrząsłem,słabszy wypaplał
że torba jest w szafce u tego osiłka -walnąłem pięścią
w szafkę aż się otworzyła.Osiłek dostał w łeb i po sprawie

kathy,poproś sąsiada niech otworzy górną klapę pralki i sprawdzi
przewody wychodzące z wtyczki,przy wejściu do pralki-wszystko,przewody mogły się przetrzeć i przepalić.
przewody wychodzące z wtyczki,przy wejściu do pralki-wszystko,przewody mogły się przetrzeć i przepalić.

kathy,dasz radę to Ci będę mówił czynności i ją sama naprawisz,tylko na GG,bo fiskus nie śpi

krysieńka,moja faworytką była Ania,typ modelki,a Paulina tylko na aktorkę się nadaje

Tfu, cholera 0 w pukonach, 0 w zdrapkach,kupionych w Żabce
Jedna miała Aniołek 0-Diabełek 20000 Kim jesteś Aniołek
wielkie 0.Zakupiłem już kilkanaście tych zdrapek i wszystkie 0 wygranych.Także ja mysi pysi nie wierzę,że wygrała

Jedna miała Aniołek 0-Diabełek 20000 Kim jesteś Aniołek
wielkie 0.Zakupiłem już kilkanaście tych zdrapek i wszystkie 0 wygranych.Także ja mysi pysi nie wierzę,że wygrała

przemas,jak trafiłeś tylko plusa-w tym przypadku 77 przy 10/10 masz14 zł
ricardos napisz mi,kiedy trafiłeś,tą piątkę w Lottotą pierwszą -dokładną datę
Witam,wszystkich nadziejowców i realistów.Zasypało zajebiście ciężko będzie się do pracy dostać.Test MM,na 14-ą
2,14,72,17,34,21,46,8,18,19

2,14,72,17,34,21,46,8,18,19

Witam wszystkich cieplutko,przyjechałem pużno z pracy
zrobiłem smalec kanapkowy i siadam do kompa.Wysłałem pukon na MM 10/10 :70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Na Lotto pisze właśnie pukon i na Mini Lotto-liczby są w Typowaniach narazie idę do Żabki
zrobiłem smalec kanapkowy i siadam do kompa.Wysłałem pukon na MM 10/10 :70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Na Lotto pisze właśnie pukon i na Mini Lotto-liczby są w Typowaniach narazie idę do Żabki

Witam,miłego dnia,dużo trafień.Typy na dzisiaj:
MM:3,11,12,37,68,76 na dwa losowania
Mini Lotto:7,10,23,24,37,6,27,42
Lotto:3,8,12,13,32,37,1,15,25,29,42,26

MM:3,11,12,37,68,76 na dwa losowania
Mini Lotto:7,10,23,24,37,6,27,42
Lotto:3,8,12,13,32,37,1,15,25,29,42,26

Witam,ponownie.Wszystkim Barbarom wszystkiego: naj naj

{{prezent}
Co do typowań w pierwszym losowaniu 1/6,morze, coś kapnie w drugim,ewentualnie w Lotto i Mini Lotto

{{prezent}Co do typowań w pierwszym losowaniu 1/6,morze, coś kapnie w drugim,ewentualnie w Lotto i Mini Lotto

korn748,witaj,według moich obserwacji losowań,to dzisiaj w Lotto
będą trzy liczby parzyste i trzy nieparzyste
będą trzy liczby parzyste i trzy nieparzyste

Nie ma nikogo,pewnikiem stoją w kolejce do milionów
ja też idę do Żabki nadać kuponik
ja też idę do Żabki nadać kuponik

Witam,na jutrzejsze Mikołajki

Multi Multi:5,8,10,12,20,22,15,56,65,69

Multi Multi:5,8,10,12,20,22,15,56,65,69

mala557,jeżeli masz ochotę na wszystkie, nie dzieląc się z nikim, proszę bardzo

madryt,a co zazdrosny,mylisz się co do lat,marzyć każdy powinien-co to za życie bez marzeń

madryt,ja sobie daję świetnie radę sam,nie potrzebuję osób trzecich,piszesz,że żona Cię zagoni do roboty-morze kobitka chce utrwalić w kalendarzu rzadki numerek

madryt,nie obrażaj się,to tylko żarty-śmiejmy się a życie będzie nam sprzyjało

Witam,w ten mikołajkowy wieczór,mala 557 moje prezenty okazały się puste
,aczkolwiek przysłowie mówi:"wraz z pierwszą gwiazdką, Mikołaj do ludzi na saniach pędzi"

,aczkolwiek przysłowie mówi:"wraz z pierwszą gwiazdką, Mikołaj do ludzi na saniach pędzi"

szczerze,nie wysłałem miałem ciagle dostawy,musiałem byc na magazynie,a nikomu nie daję do wysłania"czyjeś ręce zręczne ale nie poręczne"
Witam,cholera,skreśliłem kupon na 10/10 jadąc do pracy autobusem,pech chciał,ze nie miałem wyjazdu w trasę,a były to numery takie:2,4,6,8,10,12,14,16,24,32,po sprawdzeniu
,wysyłam go na 22-ą
a mogłem jechać na zakupy firmowe

,wysyłam go na 22-ą
a mogłem jechać na zakupy firmowe

Na wieczorne losowanie nie przewiduję czterdziestek,morze coś wyleci z sześdziesiątek

W Lotto dzisiaj wypadną :trzy liczby nie parzyste i trzy liczby parzyste.W Mini Lotto pięć liczb nie parzystych

den,jesteś początkujący to powinieneś mieć pomysłów od licha,
a ty piszesz ,że masz pustkę w głowie
a ty piszesz ,że masz pustkę w głowie

no to tym bardziej,wiesz z czym to jeść,powinieneś robić takie układy liczb,że ziemia powinna drgać

den,żebyś wiedział "to były piękne czasy"podchodziłem do kolektorki:proszę 3,7,21i na drugi dzień odbierałem 70 zł za 2 zł wkładu uuuh

awnowy,z obserwacji losowań,jak do tej pory żadnej omyłki nie miałem,będąc na kontrakcie w czeskiej Republice grałem na parzyste i nieparzyste.Co dwa tygodnie miałem 2000 koron na bawienie

awnowy,tak za bardzo ,to mnie nie interesuje wzrost wysokości wygranej,najbardziej rajcuje mnie,wstrzelenie się w sam środek
koła ,które kręci kulkami,np.trafiam dzisiaj czwórkę w Mini L.
w czwartek czwórkę itd.wtedy ja decyduję jaką sumę chcę wygrać
kojażysz
koła ,które kręci kulkami,np.trafiam dzisiaj czwórkę w Mini L.
w czwartek czwórkę itd.wtedy ja decyduję jaką sumę chcę wygrać
kojażysz
den,jeżeli wysyła numery jakie typuje na czacie-to kosi aczkolwiek z portfela-obserwuję jego typowania ,bez rewelki

den,dwa lata temu,jak grałem w Czechach,kurs był jednakowy jak
w polskiej Fortunie
w polskiej Fortunie
den,myślałem właśnie jechać do Czeskiego Cieszyna,ale planuję jechać nad polskie morze spotkać się, z Damą z czatu Pasko
jeżeli zgodzi się na spotkanie to super,a jak nie to jadę przed Świętami do Pylzeń(Pilzna)
jeżeli zgodzi się na spotkanie to super,a jak nie to jadę przed Świętami do Pylzeń(Pilzna)
Jest jest jest,widzicie jak nasze typowanie obserwuje TS:podałem,że czterdziestek dzisiaj nie będzie,sześćdziesiątek będzie kilka.Ja wysłałem czterdziestki i datę urodzenia i mam trafione.Poprostu przechytrzyłem TS

mala 557,jak już wspomniał Wędrowca netowy Mikołaj nie rozdaje ,to jest taki osobnik"szczery Maciek z cudzej kupki"

awnowy,mam ten system,autora Tadeusza Jeżewskiego pt.Gry
Szczęścia,dlatego obserwuję wszystkie losowania z.. dni
Szczęścia,dlatego obserwuję wszystkie losowania z.. dni

Wygranym gratuluję (również sobie) a przegranym,no cóż jutro też jest losowanie

Witam.Dzisiaj nie polecam w typowaniu MM liczb:pięćdziesiątek i siedemdziesiątek,będzie równowaga liczb.Trafnych typowań

Witam.Nie typowałem dzisiaj i nie grałem,jaddac z pracy kupiłem tylko zdrapkę "Snieżynka" i wydrapałem 2 zł.Musiałem dzisiaj zakładać rolety w domu,zeszło mi to do 22,30.
Na jutro typuję 10/10 w MM:50,51,52,53,45,55,57,58,29,79
Na jutro typuję 10/10 w MM:50,51,52,53,45,55,57,58,29,79

może TS da ci na Mikołaja