Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 93 684. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mariuncio wszystkiego naj dzis hokej w plecy mini w plecy jedynie pilka zapiela zwrot kosztow jutro znowu piekny nowy dzien wszystkim paskowiczom dobrego humoru i wygranych i maxyma na jutro musi byc lepiej:))))dobranoc
witam w totomisiu takie cos 536 mutd-portsmouth +2.5 1.5,812 wolfsburg_bayern+2.5 1.45,7672rouen-gravelinnes+153 1.9,7688le mans-roanne+152 1.9,7780helios domzale-zadar+149 1.9,7800radnicki-union olimpija+146 1.9,7732spartak-cska+146 1.9 stawka 20pln,ewk969pln w mini na wieczor takie 1,2,8,11,12, w mm 3,6,9,13,23 powodzenia p.s tomcio1972 a tak niewiele brakowalo do 3/3 ech samo zycie:)
w grudniu troche na twoich typach wyciagnolem kasy mysle ze w marcu sie rusza na powrocie:)
kurczaki w manchesterze strzelaja i dalej 0-0 jedyny mecz w angielskiej
sorki lumier zapomnialem o twoim x/1 ja znowu potrzebuje 3 goli wiec stad ta radocha:)
dantev trzyyyymam kciuki do lumiera wczoraj potrzebowalem bez remisy werder do polowy 12 i dupa 500 za 20 poszlo sie jeeee....c
dantev ciesza mnie wygrane innych znam sam ten dreszczyk kiedy czekasz do konca aby zapielo piekne uczucie:)
az padnie gol w 93 na live tak pare razy upolowalem kurs 15/0 ako ze padnie gol po 90tej ale to mozna zawalu dostac;)
najlepiej idzie mi obstawianie ilosci zoltych kartek i ilosci rzutow roznych i to najlepiej na ms me
hehe lumier dobre nie ma mulciarzy to narazie my tu aplikujemy :)
andzia my tu falowo idziemy regulamin regulaminem pozatym nie ma mulciarzy to nie nasza wina:)pozdrawiam cieplutko
cholercia ale tevez mial okazje moj 3ci typ zapialpetersburg_cska+82-96
no niestety mcity nie dal rady lumier az zal bo ogladalem na zywo i trudno uwierzyc
troche valencia mi tu nie pasuje bo 3 jedynki razem ale moze masz lepsza czute:)
zgadzam sie canal+,a jak masz w miare szbkiego neta to mozesz na necie ogladac ja mam sopcasta i sporo meczy na live
radnicki-union 70-74 zabraklo 3pkt po kuponie ech pech no nic to
andzia wiesz co to jest autosugestia? zaloz mini i powtarzaj trafie w mini :)
niestety lumier anderlecht 1-2,na pocieszenie barca 2-0 zostal real
bella34 gratki ja niestety tylko w typowaniach a nie w realu apropo realu to spoko wyra bez stresu
witam i mala podpowiedz dla kogucika19 nie graj nigdy na kilku kuponach tego samego zdarzenia to stare prawidlo grajacych co jednak nie zmienia faktu ze zycze tobe trafionych kuponikow:) pozdrawiam p.s lumier jak bendziesz zapodaj cos na dzisiaj dzienx a co do tomcia1972 zawsze sluzy dobra rada i za to go cenie
Cześć, tu rustu2009,
Znalazłem fajny serwis z teleturniejami wiedzowymi online.
Gra się z innymi graczami w teleturnieje podobnie jak w telewizji.
Można wygrać niezłą kasę.
Wejdź na: http://www.r1ng.pl/polecam/rustu2009_747e i zagraj ze mną.
Jestem właśnie w serwisie i czekam na Ciebie,
rustu2009
Znalazłem fajny serwis z teleturniejami wiedzowymi online.
Gra się z innymi graczami w teleturnieje podobnie jak w telewizji.
Można wygrać niezłą kasę.
Wejdź na: http://www.r1ng.pl/polecam/rustu2009_747e i zagraj ze mną.
Jestem właśnie w serwisie i czekam na Ciebie,
rustu2009
zgadzam sie z tomcio1972 ja gram celtic na hcapie o;1,do tego mutd win i chelsea win plus prokom na handicapie 0-10 ze nie przegra wiecej powodzenia
hej lumier powodzonka gg mi wywala nie mam jak z toba sie skontaktowac ja na dzis bayern+2.5,basel+2.5,celtic handi02,venus williams win pozdrawiam
witam mam pytanie tomcio1972 ty chyba najprosciej to wyjasnisz jak zagrac w totomix zaklad systemowy gdzie na bloku chce zagrac np.po 2 zdarzenia w fortunie to jest proste w totomix stworzenie takiego kuponu sprawia mi klopot prosze o pomoc dziekuje
tak tomcio1972 o takie cos mi chodzilo niestety gg mi cos ostatnio wywala ale proboje do tego dojsc:)
dzieki aklim za wyjasnienie wlasnie przez brak przeladowania kuponu bylem w lesie zanim przeczytalem twoj wpis wpadlem na ten sam pomysl i dalo rade dzieki wielkie za pomoc tobie i tomciowi19 72 pozdrawiam i zycze samych sukcesow:)ech co by czlowiek bez tego czata poczal zawsze mozna znalezc tu pomoc i taka ciekawostka zwlaszcza dla rozpoczynajacych typowanie zwlaszcza live napiszcie o sadzicie o tej stronce ja ja polubilem bo mozna sie sprawdzic za darmo i do tego wygrac gadzety jak sie ugra punkt calkiem darmowa bez jakich kolwiek inwestycji zabawa obstawiania meczy na zywo za wirtualna kase na wstepie dostajemy 10000 pkt i probojemy wygrac jak najwiecej jesli nam sie nie powiedzie po 24 godzinach mamy na koncie znowu 10000pkt swietna zabawa polecam oto link http://beterz.com/?Referer=103361
wczoraj czytając pewien czat ubawiłem się do rozpuku pewien jegomość określając się jako pracownik pewnej firmy bukmacherskiej nie podając oczywiście jej nazwy proponował pewny typ z kursem 3ako za jedyne 100złotych jako że jestem dociekliwy wszedłem na jego stronę bloga gdzie zamieścił screeny kuponów które podobno zagrał patrze a tam kurs 9 ako zagrane za 20000zł wygrana 180000 ;) skoro tyle wygrywa to po co mu 100złotych za typ jeszcze ryzykując że wpadnie???
witam bucaspor kurs3++++,metz gol w 1 polowie 1.55+++belenenses strzeli 1.65 gra postawione 250 ewk1381 jak myslicie wejdzie??????
ech tomcio1972 skąd ja to znam 1 bład a swoją drogą myślę że ten właśnie mecz zagrano pod bukmachera bo komplet bramek byłby cacy ale nie dla buka pozatym sam napisałeś że ten mecz na over wydawałsię najpewniejszy i pewnie takie rozumowanie przyjeło 99%grających co bukmacherowi na rękę
i właśnie portugalską gram przeciw statystykom choć nie wiem czy zagrają bo opóżnienie przez mgłę mają
ktoś na czacie livesportu napisał że ma na żywo podgląd i nie grają
jak w ciągu 48h nie zagrają mam kurs 1.0 ale reszta weszła najwyżej mniej kasy ugranej:)
witam małe spostrzeżenie pasko twoja blokada troche nieprzemyślana wczoraj brak było wpisów np tomcia1972 który wiele wnosił do typowań pomocy dziś też go nie widzę i oby nie zniknął za sprawą twojej nieprzemyślanej decyzji pozdrawiam
witam wałki w piłce prosze inter przy remisie1-1 na boisko wchodzi gracz interu gra 120sekund odbija piłkę ręką w polu karnym łapie czerwoną wylatuje z boiska inter traci bramkę na 1-2 z karnego gdzie bramkarz w momencie jego wykonywania patrzy nie w stronę wykonującego a gdzieś gapi się na słupek myślałem że pękne ze śmiechu oglądałem to na żywo:)
aha myślałem że potrzebujesz przetłumaczyć jakąś stronę z neta....
mam pytanko ma ktoś pojęcie o kartach graficznych?w laptopach.o co chodzi...mam karte atix700 która po właczeniu wywala mi system i wyświetla mi niebieski obraz to wina sterowników? po zmniejszeniu do najniższej rozdzielczości komp chodzi ale próba zwiększenia powoduje znów zaknięcie systemu może ktoś kuma o co kaman? z góry dzięki
witam a ja do buka mam taki typ który sprawdza się w 90% w nba o ile buk wystawia sume punktów na 1 kwartę poniżej 60pkt w meczu golden state wariors gram na + ,czyli więcej ,ako 1.8 golden state rzuca a zarazem traci mnóstwo pkt i raczej nie zchodzą poniżej 60pkt na pierwszą kwartę:)
i jeszcze jedno jestem pełen podziwu dla messiego hattrick dzisiaj ten chłopak ma poprostu smykałkę do zdobywania goli
a co tomcio powiesz na obstawianie strzeli gola po kursie 1.5-2.1 na słabsze drużyny np dziś denizli strzeli i zrobić zbitkę 3/4 meczy?hmm?
obie strzelą mowisz trochę nie rozumiem lepiej zagrac ze słabsza strzeli prosty przykład mecz alkmar walwijk wynik 6-1 kurs ze walwijk strzeli 2.3 obie strzela 2.1 co wybierasz? a biorąc pod uwagę że może dojść do niespodzianki typu wynik 0-1 gdzie alkmar przegrywa sensacyjnie obie nie strzelają ale walwijk tak wczoraj w meczu wyjazdowym barcy gospodaże też strzelili i kurs na takie zdarzenie wynosił1.7:)chodzi mi o to że warto szukać opcji strzeli słabsza drużyna gdy np.chelsea gra mecz przed lub po lidze mistrzów
nie zrozumieliśmy się nie chodziło mi o granie systemem a o zagranie od3 do 4 zdarzeń na jednym kuponie bez systemu:)
witam a ja w dniu swoich urodzin zagrałem mini lotka na trafił tak mi lottomat wylosował iza 1.25 może prezencik wpadnie oto liczby 2,9,20,21,36 a wbuku zagrałem augburg strzeli gola,padnie gol w 1 polowie meczgijon-la coruna i matersburg strzeli gola i niech sie dzieje
witam przyznam że pomoc tomcia1972 jest na tym czacie nieodzowna i wiele wyjaśnia jeśli chodzi o grę np,u buka na zdarzenia piłkarskie wiele się od niego uczę mimo iż jak sądzę po niku dzieli nas 2lata różnicy ,ma dużo doświadczenia i służy radą i pomocą za co jestem mu wdzięczny właśnie od takiej osoby warto się uczyć tej trudnej dziedziny jaką jest gra u buka za co serdecznie mu dziękuję pozdrawiam wszystkich paskowiczów:)
manchester roooooooooooooooooooooooney gooooooooooooooooooooooooooooool 1-0
dzięki tomcio za typy ja wysłałem twoje w totomixie za 10zeta :-)i trafione bardzo dziękuję
a ja tomcio zagrałem twoją propozycje z czatu żałuję że nie dołożyłem meczu atletico obie ale i tak kurs7.48 nie jest zły najwiecej emocji było kiedy wolfsburg strzeli89minuta i grashoper na 2-1w 90minucie jak sie ciesze
witam na 22gą joker 8, multi 4,8,34,48,80 i niech się dzieje:-)
witam moim skromnym zdaniem Joker furory nie zrobi podobnie jak tsn,jakaś gra typu 3z21,6z40 a tu joker i 4z50dno zamiast zachęta do gry to zniechęcają ludzi tylko czekać jak mini lotek będzie po 2.50 albo 3złote i już tylko bukmacherka zostanie w dodatku w necie bez podatku ech lotto ...
czy jakiś buk naziemny jest dziś otwarty????????????sts,totomix?