Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 207 524. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulala brawo za parkę 3-30 wezmę pod uwagę 34
mala557
zagrałem dziś
strzeli gola
traore,ljuboja,teodorczyk,wszołek
ten ostatni nie strzelił
mala557
zagrałem dziś
strzeli gola
traore,ljuboja,teodorczyk,wszołek
ten ostatni nie strzelił
hej lottomat ja się z tobą całował nie będę wolę buziaka od kobiety
drapek hehe korona trochę mi ciążyła to spadłem z 1miejsca obiecuję powrót
Dariusz i tak trzymaj,myślę że będzie 3do 4 liczb w dużym lub mini z przedziału 1-10
hmm dariusz mamy dwa punkty widzenia trzeba by coś sklecić z tego np.
1,2,8,12,16,18
1,2,8,12,16,18
hehe widze jac11 że obaj węszymy jakieś dolne rejony liczbowe
lilcia,medusia
majklasz,drapek,krzysio744,senna,
lilcia ty już po 60tce,a ja myślałem że ty nastka jezdeś
7,70,77 na 14tą
majklasz,drapek,krzysio744,senna,
lilcia ty już po 60tce,a ja myślałem że ty nastka jezdeś
7,70,77 na 14tą
medusia ja też na 14 nie gram w pracy jestem to pewnie wlezie
żarcik oczywiście
ja mam kupon na 3losowania wczoraj 3z6 więc już się zwrócił grałem na ch-t 3los 1zakł z plusem
ja mam kupon na 3losowania wczoraj 3z6 więc już się zwrócił grałem na ch-t 3los 1zakł z plusem
islandorka wejdź na strone orange znajdź zakładke ustawienia telefonu potem wpisz rodzaj tela i po zatwierdzeniu przyjdą smsem ustawieni
lilcia,medusia,Ania70,
maxior,hipcio,wasyl,senna
za dzisiejsze kuponiki
maxior,hipcio,wasyl,senna
za dzisiejsze kuponiki
lilcia tu wróż rademenez:masz 35lat,jesteś w błogosławionym stanie masz coś wspólnego z wojskiem,mieszkasz na dolnym śląsku widzę też w mojej magicznej kuli że grasz w multi na 3skreślenia namiętnie i czeka cię wĂelka wygranai jak wiarygodny wróż jezdem
witaski wszystkim browar dla panów
dla pań
lilcia a nasa to nie wojsko? Wiem wiem gadzinka ze mnie
dla pań
lilcia a nasa to nie wojsko? Wiem wiem gadzinka ze mnie
i ty możesz zostać wróżbitą takie ogłoszenie w necie znalazłem to jak mogę to lilci powróżyłem
Ania to taki żarcik bo lila pisała że ciekawe co fortunata by napisała o niej to ja się we wróźa rademeneza zmieniłem
Ania to taki żarcik bo lila pisała że ciekawe co fortunata by napisała o niej to ja się we wróźa rademeneza zmieniłem
to ja na jutro 27,28,77,78 i mykam nyny bo padam dziś parkę 67,68 razy 5 ustrzeliłem
hipcio dzięki.lila,michelka,medusia
panowie(browarek)i zmykam bo na oczy już nie PACZE
panowie(browarek)i zmykam bo na oczy już nie PACZE
lilcia no przeca idę hehehe praca potem córcia do 22 i paaadam ale nie żałuję bo widzę efekty i serce taty się raduje mykam i dobrej nocki wszystkim życzę
witam propozycje do lotto? Jaki przedział dziesiątek w lotto typujecie?
SŁOWACJA: Extraliga
Przerwa Słowacja U20 -
Poprad 1:0
kurs 6.29 na 1tercję
Przerwa Słowacja U20 -
kurs 6.29 na 1tercję
SŁOWACJA: Extraliga
Przerwa Słowacja U20 -
kurs 6.29 na 1tercję
Ulala
Videoton - Genk
1st Half 20' 0:1
18:42 Goal for KRC
Genk: 0-1
Przerwa Słowacja U20 -
kurs 6.29 na 1tercję
Ulala
Videoton - Genk
1st Half 20' 0:1
18:42 Goal for KRC
Genk: 0-1
lilcia
emeryt z całym szacunkiem ale takich wklejek to ja ci mogę tonę zrobić zwłaszcza po meczach...
emeryt z całym szacunkiem ale takich wklejek to ja ci mogę tonę zrobić zwłaszcza po meczach...
oj emeryt widzę że mamy dwie różne tabele
arsenal ma 10pkt i pewne 2miejsce a nie 7pkt
poza tym im na 1miejscu nie zależy bo nie mają 6zawodników z podstawowego składu i na zwycięstwie aż tak bardzo im nie zależy
arsenal ma 10pkt i pewne 2miejsce a nie 7pkt
poza tym im na 1miejscu nie zależy bo nie mają 6zawodników z podstawowego składu i na zwycięstwie aż tak bardzo im nie zależy
wczoraj dvalishvili i ruben jurado strzelili co za 8zeta dało 88złotych pylcek hmm a wygrana 4/10 w multi 2złote a wydane 2.50 na minus przy takim trafieniu 0.50 a to już przegrana
myślę że dziś będzie sporo goli a w multasa obie parki 67,68 i 77,78
extra pensja nr 009 oznaczenie EEE i 5złotych wygrałem...czyli wyszedłem na zero bo koszt to 5złotych
jac tylko mini 8,17,18,37,38
i 4,8,18,40,42
lotto gram od 30mln kumulacji
i 4,8,18,40,42
lotto gram od 30mln kumulacji
medusia,fortunata,agatkaa
sławek,kosmaty,sielaw
myślę że w mini dziś wpadnie 5,35
sławek,kosmaty,sielaw
myślę że w mini dziś wpadnie 5,35
fortunata55 pisałaś że wybierasz osoby którym dajesz klucz liczbowy nie oczekuję gotowca lecz czy mógłbym otrzymać jakieś wskazówki?
fortunata55 to zróbmy tak podam adres mailowy na swoim profilu na 5minut a potem go usunę
fortunata55 ok o nic nie będę prosił więcej dziękuję pozdrawiam
fortunata o co walczysz? Najpierw wchodzisz na stronę i mówisz o czymś potem bawisz się z ludźmi temu powiem temu nie teraz się rzucasz na każdego kto nie podziela twego zdania daj na luz kłótnie tu nie są potrzebne nie chcesz nie mów tyle
witammala jak grasz za ostatnią kasę to daj sobie spokój bo to nie jest sposób,pewnie że czasem jest fart a jak nie trafisz to żal będzie większy ja bym skupił się na przedziałach 50tek i 70tek ale to tylko moja sugestia
drapek w ex pensji na nr 003 i 019 tej niebieskiej wydrapałem po 5zeta jest w tej paczce coś więcej?
nie no upał
na 14tą
1,8,80
i ciąg siedemdziesiątek
co do exp pensji to stara a jeśli chodzi o kobity hmm,..
na 14tą
1,8,80
i ciąg siedemdziesiątek
co do exp pensji to stara a jeśli chodzi o kobity hmm,..
kriss trujkąd fortunata ci narysowała a ty nie wiesz co to...
kriss nie przejmuj się bo jeszcze nabawisz się nerwicy, mam wrażenie że pani f jaja sobie robi
miało być żółte,zielone jest niebieskie,zamiast trójkąta jest trujkąd,zaraz zamiast kółka będzie kwadrat wyluzuj
miało być żółte,zielone jest niebieskie,zamiast trójkąta jest trujkąd,zaraz zamiast kółka będzie kwadrat wyluzuj
oj pani f chyba ostatnio za dużo bonda się naoglądałaś albo leki przestają działaćdo boju na wroga,wróg czuwa,itp...hehehe
pigułka czerwona a może niebieska?Matrix to przy tej pani pikuś
żal mi takich ludzi taka gra typu wiem ale nie powiem to poziom przedszkolny choć niejeden przedszkolak potrafi się bardziej ogarnąć
pewnie zaraz mi się oberwie ale jak to mawia dzisiejsza młodzież mam na to
w.y.j.e.b.a.n.e
w.y.j.e.b.a.n.e
ja tam ogarnięty jac11 gorzej z panią f normalnie TEORIA CHAOSU
pociągnąłem sąsiadkę za warkocz i liczby mi się posypały...wziąłem klucz otwieram drzwi a tam ... Pełno 70tek to chyba trzeba zagrać na 22gą bo jak wziąłem wieszak w kształcie trujkąda koloru niebieskiego albo zielonego hmm sam nie wiem...choldra co ta wóda z mózgu robi ale co tam zagram sobie a nusz widelec
dobra pożartowaliśmy a teraz serio jaki przedział 10tek typujecie?w multi ja na serio liczę na 71-80 lub 11-20
albin oba zestawy gram po 2.50 ale liczę że w którymś padnie min.7/10 wcale się nie zdziwię jak któryś przedział sypnie kasą ale...jutro o 14tej bo najczęściej przedziały dają 7/10 w dziesiątkach popołtdniu
wchodze dziś do buka facet przede mną mówi do kolektorki na zagłębie lubin 2tysiące kurs 2.45 ludzie w punkcie łacha z dziadka targają daj mi tą kasę bo i tak nie wejdzie mija 30minut zagłębie prowadzi 3-0 a towarzystwo ma kopary do ziemi mecz skończył się 4-1 i jutro dziadek drugie 2tysia przytuli
a ja powiem tak geje lesby niech sobie są ale wychowywanie dzieci w takim układzie jakoś mi to się gryzie,a jak mają ochotę na całowanie itp to w 4kątach bo jak widzę 2 facetów na ulicy jak się obściskują i liżą to mam odruch wymiotny...